Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 21. okt. 2018 i Innlegg

  1. Fotballsupporterens ti bud: 1. Gå aldri fra kamp før dommer har blåst av. 2. Pip og bu aldri mot eget lag. 3. Dersom du er misfornøyd med eget lags prestasjon, syng høyere. 4. Medsupportere er alltid dine allierte. Motstanderlagets og rivalens supportere er kun uvenner fra dommer blåser i gang til dommer blåser av. 5. Respektér det som er viktigere enn fotball her i livet. 6. Fotball handler om respekt og samhold, ikke vold og hets. 7. Alt som er teoretisk mulig er fortsatt mulig. 8. På kamp skal man kunne koble av fra dagliglivet. 9. Fotball er for alle. 10. Støtt ditt lokale fotballag.
    9 liker
  2. Vi rota bort en ettmålsledelse og var deretter fullstendig tomme for idéer. I'm shocked. Shocked, I tell you! Vi har fortsatt alt i egne hender, men jeg har sagt det før og jeg sier det gjerne igjen: hvis vi berger plassen er det utelukkende spillernes fortjeneste. Det eneste Henning Berg muligens kan få et gram av ære for er at han ga Boli en bedre rolle. Jeg kommer alltid til å elske denne klubben, men nå er vi farlig nære å miste det som gjorde at folk i dette distriktet gjorde det. Vi har folk fullstendig uten karisma som klubbens ansikter (utenom når Ingo stikker hodet fram i ny og ne). Vi spiller fotball som ikke bare funker dårlig, men heller ikke er det spor interessant å se på. Og vi har en ledelse som virker helt uvitende om, eller kanskje enda verre, apatiske til hele situasjonen. Jeg liker ikke å komme med dommedagsspådommer, men nå ser jeg ingen annen utvei. Fy faen...
    6 liker
  3. Jeg har akkurat flytta til Valle, så håper virkelig det går an å få unntak fra regel nr. 10... ?
    6 liker
  4. Håper mr. Berg forstår at vårt kjære mannskap ikke klarer å ri av noen storm ved en ettmålsledelse. Føler vi aldri har mestret det, uansett mannskap.. Fjerne vekt fra unge skuldre, og kjør Brann i senk med 1, 2 og 3 mål.
    5 liker
  5. Forøvrig: For en jævla sutregjeng dere* er!! Har det blitt et krav om at supportere skal skrive piss om eget lag? Folk skriver som at vi har rykket ned. Vi trenger sannsynligvis å vinne hjemme mot Godset (som tapte mot Sandefjord og ikke har vunnet en ordentlig kamp siden starten av august) Gjør vi det, har vi kvalikk. Laget som pr nå er rangert som best av de vi kan møte har de siste to kampene tapt mot Florø og Tromsdalen... Så hvem tror dette er umulig? Slutt med det våset om at vi kommer til å rykke ned. Selvfølgelig kan det skje. Selvfølgelig hadde det vært bedre å ha sikret plassen (eller gullet) på denne tiden av året. Men vi har ikke rykket ned. Slutt å lat som om det har skjedd allerede! * ikke alle ?
    4 liker
  6. Håper IA trekker seg etter sesongen. Han har gjort ekstremt mye bra for klubben, og vi kan nok takke han for at vi ikke spiller langt nede i divisjonssystemet, men han har dessverre mistet det helt. Vi har vært elendige bakover i flere år - og det må IA ta på seg mye av skylden for.
    3 liker
  7. LSKKFK taper for første gang på 28 kamper.
    3 liker
  8. Da er nedrykket snart levert. I tillegg er salgsverdien stort sett redusert for samtlige spillere. Ikke dårlig. Det er ikke mye igjen av Bradley-glansen nå.
    2 liker
  9. Synes ikke Brann er dominerende i omgangen annet enn at de få periodene hvor de virkelig trykker på, da var det så vidt vi hang med. Men når de girer ned er det dessverre tamt fremover. Igjen stusser jeg på hvorfor vi må trekke alle mann ned på dødballer imot. Det blir trangt, mange tilfeldigheter og farligheten. Jeg skjønner at Berg vil ha duellkraften til Boli og Ohi, men Njie kunne bli lagt på topp og House Sæther i returrommet. Da måtte Brann ha holdt igjen flere spillere lengre tilbake på banen
    2 liker
  10. Start ser ut til å ha samlet nok poeng. Jeg tror altså at Godset er overvurdert i kampene som står igjen. Har valgt å ikke endre på dem nå. Kampene er vurdert slik: Stabæk - Kristiansund: 36/28/36 Brann - Godset: 50/25/25 (Hvis Brann slår et skadeskutt Rosenborg neste uke, spilles denne med Brann som serieleder) Odd - Stabæk: 50/25/25 Strømsgodset - Lillestrøm: 50/25/25 Stabæk - Strømsgodset: 36/28/36 (Riktig at Godset har bedre sjanse hjemme mot LSK enn vi har hjemme mot dem?)
    2 liker
  11. Virker som vi kommer til å løse "hvor skal vi spille mens de bygger"-problemet med nedrykket. Om Kadda er godkjent for OBOS er det vel ganske innlysende hva som er løsningen?
    2 liker
  12. Jaja, enda godt vi ikke brukte alle byttene, i hvert fall! ?
    2 liker
  13. På den nye stadionen bør denne henge på vei inn til SS og bortesupport
    2 liker
  14. 3-1 seier i flomlys og over streken i kveld blir deilig!
    2 liker
  15. I morgen kveld ligger vi på 12. og ser oppover på tabellen!
    2 liker
  16. Ser gjerne Skogseid på høyreback, Morten for Demidov og Meling for Moe. Ellers er jeg enig. Edit: Tror faktisk Annan for Børkeeiet og hadde vært bra i denne kampen. Og Somen for Valencic
    2 liker
  17. Vi er klart det beste laget i 1. omgang, det må vi ser med av. Men etter Branns utligning slipper vi knapt til og etter 1-2 får jeg flashbacks til McKinlay-æraen.
    1 liker
  18. Vi er gode store deler av kampen og et rettferdig resultat hadde vært et poeng til hvert lag. Brann er veldig gode når de trykker på i noen små perioder av 2. Omgang, ellers ser de ut som Bulgaria eller et annet møkkalag fra Balkan/Øst-Europa som faller om bare man er borti de. Litt paradoksalt at Brannspillerne får billige frispark i veldig mange dueller de taper, mens dette ikke synes å gjengleder for våre gutter. Generelt mye rar blåsing, begge veier, linjedommer med 10-15 sekunders latenstid og en dommertrio som vel er sponset av Synsam, men som heller burde gått til Specsavers... Dette spillet er bra nok til å slå dårligere lag enn Brann For øvrig, nok en innbytter som avgjør kampen i vår disfavør
    1 liker
  19. Alle snakker om Godset-kampen, men det er jo neste kamp som i første omgang er svært avgjørende. Skulle vi klare å få vår første borteseier i år i Bodø er vi 1 poeng bak Glimt og på skuddhold vs de andre uavhengig hvordan de gjør det den runden. Altså vinner vi mot Glimt er alt åpent, taper vi mot Glimt er vi avhengig av at andre bunnlag ikke tar poeng fremover for å ha sjansen...
    1 liker
  20. Vi har fortsatt alt i egne hender, fortsatt 12 poeng å spille om.
    1 liker
  21. Hadde du bare hatt rett litt oftere, men for all del..
    1 liker
  22. I teorien, ja, men vi er for dårlige bakover. Jeg hadde et håp fram til i dag - nå er jeg helt tom. Vi har rotet bort en ledelse i TRE kamper på rad. Etter LSK-kampen var jeg frustrert, etter kampen mot Vålerenga var jeg forbanna - nå bare sukker jeg oppgitt. Jeg har på en måte blitt vant til at dette er noe som kommer til å skje.
    1 liker
  23. Vi må nok bare konsentrere oss om å holde sandefjord bak oss. En realistisk, men tøff målsetning.
    1 liker
  24. Noen som vet om vi har budsjettert mtp nedrykk? Nå håper jeg det jobbes intenst med å beholde de beste spillerne og talentene. OG at det jobbes med å frigjøre stallen for rask som opptar lønnsbudsjettet. Vi må begynne å bygge på det vi har ASAP!
    1 liker
  25. Var ohi helt kjørt? Dumt å sette ut eneste spilleren på topp med duellstyrke når man bare skal slå langt. Møkkafotball faen
    1 liker
  26. Fortjent nedrykk. Takk for alt Eliteserien. Det var tidvis gøy. Stort sett fryktelig frustrerende. Og av og til helt forferdelig. Nå har vi tre kamper igjen på toppnivå, antagelig for all overskuelig fremtid. Det er bare å forsøke å nyte det. Tenke litt på det som er verdt å huske. Lese det siste vi får av omtale i andre aviser enn Budstikka. Og håpe at de av spillerne våre som kan spille fotball ikke havner i Lillestrøm. Farvel Henning Berg. Du vil bli husket som... trivia.
    1 liker
  27. Rykker ikke opp med et juniorlag da
    1 liker
  28. Det virker som om produsenten har bestemt at vi skal rykke ned, og samme hvordan manusforfatterne prøver å dra det i en annen retning så henter han dem alltid inn igjen. For et jævla drittår.
    1 liker
  29. Dersom alle gutta er på fra start vinner vi denne. Første kamp live for meg denne sesongen. Gledes.
    1 liker
  30. Ser ikke ut som det kjøres noe særlig kampanjer for å fylle stadion litt ekstra på en så viktig kamp. LSK har kjørt mye i omlandet sitt ser jeg og har allerede solgt 7000 bill. Har klubben gitt litt opp, eller er det kulturen som er så forskjellig i motgang?
    1 liker
  31. Liker det at man kan fjerne tommel opp på posts nå.
    1 liker
  32. Det gjelder også på tribunen. Alle skal synge og det gjelder deg på siden også. Bidrar vi på tribunen så bør det gi effekt til banen.
    1 liker
  33. G11: Stabæk-Askeralliansen 6-1. Askeralliansen er et sammensatt lag fra Asker/Nesøya/Heggedal
    1 liker
  34. Har vi en tråd for fotballstretegi generelt? Tar opp denne igjen. Nå har FIFA kommet med en full rapport fra VM, og det er egentlig ganske interessant lesing. https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Kun-fire-lag-endte-bak-Frankrike-pa-denne-listen-Likevel-vant-de-VM-263081b.html https://img.fifa.com/image/upload/arwwufph1xhdgiqtc9mk.pdf Mest interessant er det egentlig at Frankrike på ingen måter utpeker seg i statistikkene. Generelt ligger de rundt midten, med et par unntak. Et av dem er at de løper mye mindre enn de fleste andre. Når det gjelder bevegelser i høy fart er de noe nærmere midten, men fortsatt under gjennomsnittet. Det samme gjelder possesion. De har under 50% i løpet av VM. For Frankrike er det også verdt å ta med seg at de etter England (og delt med Russland) var laget som scoret mest på dødball. (Der er imidlertid Kroatia mer gjennomsnittlige, og bare Sengeal, Panama og Peru scoret færre enn Belgia, selv om Belgia gikk hele veien.) Og for VM generelt: ca 50% av målene kom etter dødball eller kontring. Det Frankrike imidlertid utmerker seg på, er antall skudd pr mål. Der Tyskland trengte 36 skudd per mål, klarte Frankrike seg med 6. Og kanskje er det der vi har den klareste sammenhengen mellom statistikk og hvem vi syntes overpresterte. Listen er slikt: Russland: 4,5 Frankrike: 6 Colombia: 6,5 Japan: 6,7 Belgia: 6,7 Tunisia: 7,4 Senegal: 7,5 England: 8,1 Kroatia: 8,5 Uruguay: 8.9 Topp 10 finner vi alle fire semifinalistene og to kvartfinalister. I tillegg Tunisia som røk mot to semifinalister i gruppespillet, Japan og Colombia som røk mot semifinalister i åttendelsfinaler og Senegal som røk mot Japan og Colombia. Altså var det ingen på topp 10 som ble slått ut av noen som ikke var topp 10. Så kommer det interessante: Er virkelig disse lagene mer effektive når det kommer å score mål? Ta et eksempel. Argentina røk nesten ut i gruppespillet, delvis fordi Messi bommet på straffe mot Island. Han bommet ikke fordi han er dårlig på straffer, men selv de beste bommer 20% (ish) av gangene. Argentina holdt på å ryke ut fordi en av Messis fem bommer kom på det dårligst passende tidspunktet. For straffer er det selvsagt lett å se hvor ofte spillere scorer, siden samme situasjon gjentas så ofte. Men egentlig gjelder jo det samme for avslutninger skrått fra 12 meter, volley fra 25 meter osv. Av og til treffer man, av og til ikke. En faktor FIFA av en eller annen grunn ikke har med i rapporten, er hvor ofte lagene slipper til skudd, og hvor mange skudd mostanderne trenger per mål. Jeg mistenker at Frankrike slapp til relativt få avslutninger, og at de på det området også hadde flyt med mange skudd per baklengs. En siste observasjon: Det er ett lag (og når jeg har listet opp dette, må jeg nesten si to og ta med Spania også) som utpeker seg på det som ofte sees på som positive statistikker: "Average bypassed opponents": 404. Neste på listen har 70 mindre. Etter det er det ganske jevnt, og øverste halvdel er alle innenfor de neste 70. "Possesion": 67%, bare slått av Spania "Passes": 668, bare slått av Spania "Passes (success)": 84% og best. (Frankrike feks på 70%) "Average Final Third Entries": 78, bare slått av Spania "Average Penalty Area Entries": 61. Neste på listen har 43. "Average Number of Crosses": 46. Neste på listen har 29. Det er 17 mindre, og alle lagene i VM kommer innenfor de neste 17. Frankrike 4. sist med sine 15. Laget med denne statistikken scoret imidlertid bare to mål, og sa Auf Wiedersehn etter gruppespillet. Tyskland var den definitive motsetningen til effektivitet, og etter at de kom under mot Mexico i 1. omgang i den første kampen, var de tvunget til å pushe fremover. De styrte og styrte, men uten å score. Delvis på grunn av udyktighet, men også uttelling. Der Frankrike altså scoret på hvert 6. skudd, trengte Tyskland 36 skudd for hvert mål. Med litt mer flaks kunne Tyskland sust gjennom gruppespillet med ti plussmål uten at noen hadde snakket om ekstraordinær uttelling. -- Med de blaa brillene på, synes jeg kanskje blandingen av Tysklands fiasko og generell målstatistikk er mest interessant. 50% av målene scores altså etter dødball eller kontring. Det første har vi alltid vært dårlige på. Og akkurat kontringsmålene til Boli er vel det som skiller Berg fra Toni? Altså erkjennelsen av at "å være Tyskland" ikke er spesielt effektivt, selv om det virker mer "riktig".
    1 liker
  35. Det måtte vært Daniel, for det enorme prestasjonshoppet og som en ekte klubbhelt. Tobias og Hugo synes jeg også fortjener skryt. Men Bolis prestasjon kommer ingen av dem i nærheten av.
    1 liker
  36. Jeg er enig i at mørk bakgrunn på innlegg osv. gjør lesbarheten dårligere, og i tillegg så begynte jeg å bli veldig lei av diverse bugs i templaten som var kronglete å få fikset. Jeg lagde derfor et nytt utseende, som egentlig bare er default theme med noen små justeringer. Ikke like fancy, men mye mer brukervennlig. Og det funker, uten å gi meg 100 timer ekstraarbeid. I tillegg så skal dette være veldig mye bedre på mobil. Mange av tilbakemeldingene deres ble sannsynligvis løst av dette byttet, men jeg skal uansett gå igjennom ordentlig hva dere har sagt og se hva mer jeg kan få fikset.
    1 liker
  37. Til Åråsen bestemte jeg meg for å ta med meg noen venner. Vi ble en fin gjeng, tolv stykker, bra folk. Det var bare ett problem - kun halvparten hadde en interesse for fotball, og kun halvparten av dem igjen hadde en interesse for Stabæk. En av dem hadde aldri vært på fotballkamp før, en annen var Molde-supporter, og en ble med fordi hun hadde hørt at Stabæk-spillerne var kjekke. Dette kunne jo bli nokså dølt. Men den gang ei. Da det nærmet seg kampstart, gjorde Stabæk Support jobben sin så godt, og trykket så hardt til, at vennene mine ble så revet med at jeg knapt kjente dem igjen. Personer som ikke var interessert i fotball sang så de var hese allerede til pause, han som aldri hadde vært på fotballkamp før var engasjert i alt som skjedde på banen fra start til slutt, min guttegale venn hadde glemt alt som heter gutter og konsentrerte seg heller om å irettesette dommeren unisont med resten av dem rundt seg, og da Franck putta to og vi snudde kampen på ett minutt, mista Molde-supporteren det helt. Det finnes ikke ett tribunebilde fra kampen hvor noen av oss ikke gestikulerte, sang eller smilte - med unntak av ved kampslutt. Da var hele den ikke-Stabæk-interesserte gjengen skuffet. Skuffet over resultatet, og skuffet over at det var over. På lørdag er det visstnok åpent felt - det betyr nye ansikter - og da heier jeg vel så mye på Stabæk Support som jeg heier på Stabæk
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...