Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 12/03/2018 in all areas

 1. Heisann! Har kun vært med på forum som anonym bruker så langt, men tenkte jeg ville dele noe med dere. Stb møtte Sandefjord i opprykksfinale i Adecco i 2005, denne kampen ligger på Youtube. Etter 12:20 spilte minutter begynner kommentator å mimre tilbake til da Stabæk hadde et kanonlag i 2001 med Tommi Svindal Larsen, Martin Andresen og Chippen Wilhelmson og forteller etterpå om at vi ikke har like mange stjerner i dag. På sett og vis hadde han rett, vi hadde ikke like mange stjerner. På backen løp en 22-åring rundt ved navn Skjønsberg, en og to eldre herrer i midtforsvaret, Henning Hauger var vår 20 år gamle ving, en habil keeper i Jon Knudsen, vi hadde toppscoreren i Addeco det året i Nannskog og hans like giftige makker, Veigar P, men ingen stjerner. På det tidspunktet. Det er klart det er gøy å mimre, men hadde kommentator bare visst hva som skulle skje tre år senere så hadde han ikke tenkt en tanke på laget fra 2001, han hadde sett stjernene som vandret ute på matta i 2005. Som supportere for de blaa har vi muligheten til å se inn i fremtiden, det gjør vi ved å tro på gutta som er på matta i dag. Da blir fortiden stolt, men fremtiden like lys. Vi har både én og to unge backer, til og med en i midtforsvaret ved siden av en eldre herre, vi har et par unge driblefanter på vingene, faen, vi har attpåtil toppscorer i Eliteserien og det som begynner å ligne to gode makkere på topp! Steen Jensen definerte kvaliken 2016 som et opprykk for Stabæk basert på at vi hadde ligget på nedrykk hele sesongen, så hvorfor ikke gjøre det denne gangen også? Forutsetningene er i hvert fall de samme. Men hvorfor ikke gå hakket lenger også? Stallen vår består av en gjeng mindre stjerner som vi vet kan bli gode fordi vi har troen på dem, dette er opprykksfinale anno 2005! God kamp på onsdag og søndag! KOM IGJEN STABÆK!
  34 likes
 2. Vi håndhever det ikke strengt så lenge vaktsjefen ser at barn holder seg i sikre områder, altså ikke alene helt forrerst med melketennene hvilende på gjerdet og Robin og Mortimer bak seg.
  7 likes
 3. Ser Jon Tunold får mye tyn på Twitter for å skrive det alle vet - det dømmes ikke straffe mot (hele Norges) RBK! Heia Jon!
  6 likes
 4. Nei, medlemskap for 2018 og/eller 2019 gjelder. Er det noen som ikke er medlemmer og ønsker å stå med oss så kan de med andre ord melde seg inn for 2019, og få denne kampen som bonus på medlemskapet. Det samme gjelder for bussturen på søndag.
  5 likes
 5. I år klarte Finland å spille 33 runder på kortere tid enn vi spilte 30. Årets katastrofale terminliste førte til det laveste tilskuersnittet siden 2001. Jeg driter i om tidlig sesongstart og sen sesongavslutning hjelper Rosenborg med å drite seg totalt ut i gruppespillet i Europa League, eller hjelper Molde med å nå andre runde i kvaliken istedenfor første. Jeg driter i om tidlig sesongstart gir de to hjemlige spillerne i landslagstroppen litt kamptrening. Og jeg driter egentlig i om det er NFF eller noen andre jeg skal rette frustrasjonen min mot. Men altså, Posse, du må da se like godt som oss at årets opplegg var håpløst. Og de skal praktisk talt gjenta det de tre neste sesongene. Hvordan kan vi best overbevise klubbene, NTF og Eurosport om at dette er en dårlig idé, siden vi ikke skal klage til NFF?
  4 likes
 6. Så fordi vi skylder på NFF, og ikke på klubbene, så er det ikke et gyldig poeng at terminlista er helt håpløs? Jeg må si at jeg føler meg ganske maktesløs uansett, så hvilken av aktørene jeg nevner i kritikken føles på grensen til irrelevant. Det virker tydelig at det er en interessekonflikt mellom de forskjellige klubbene her. RBK (og enkelte andre) ser på Eliteserien som et middel for det egentlige målet: spill i Europa. Terminlisten må derfor tilpasses slik at man er tidlig i gang (dersom noe lags skulle nå langt i Europa) og holde på lenge (slik at man har "treningskamper" i serien helt fram til gruppespillet er over). Jeg håper Stabæk er på den andre siden av den debatten: det er Eliteserien som er målet, og Europa er en artig bonus som en sjelden gang dukker opp. Eliteserien er målet fordi det er gjennom de 30 kampene der at interessen, supporterkulturen, alt som utgjør sjelen i klubben (og mye av inntektsgrunnlaget) genereres. Jeg håper det er Stabæks synspunkt, men jeg er selvfølgelig ikke sikker. Jeg har tatt feil før. I så fall får jeg begynne å skylde på egen klubb også...
  2 likes
 7. Det er i hvert fall ingen lag som har en så bra gåsehudmultimediaguru som oss! Posse ❤️
  2 likes
 8. Er du også med hele veien?
  2 likes
 9. Vi tar Aalesund hvis vi våger å sette et press og gå for mål nummer to og tre. Som vi gjorde mot Odd. Verre trenger det ikke være.
  2 likes
 10. Startet vel som en pause fordi hun manglet motivasjon, hvor hun også rettet kritikk mot hvordan ting ble gjort. Og etter det har det vel egentlig vært en gigantisk såpeopera, som nå har toppet seg med at hun ikke var god nok for årets norske lag. Det er mye rart man kan mene, men akkurat det viser vel at det er en god del, om man skal være pen i ordbruken, bitre idioter der ute. Uten at jeg vet om hvordan dialogen og stemningen er, så klarer jeg ikke forstå at det ikke finnes en måte å få verdens beste fotballspiller til å fungere på landslaget.
  1 like
 11. Veldig spesielt å vinne Ballon D’Or, men ikke funnet god nok til å bli tatt med på årets lag i Norge... https://www.vg.no/sport/fotball/i/gP98xa/det-smaalige-sviket?utm_content=row-1&utm_source=vgfront
  1 like
 12. Dette med antall lag, helgekamper, sommerferie rundt alle internasjonale datoer osv har vel så mye å gjøre med klubbenes ønsker og medieavtalen. Men skylda havner alltid hos NFF. Sikkert en fin ventil for frustrasjon, men det blir den samme julekonserten år etter år.
  1 like
 13. Dømme straffe mot Rbk??? Det skulle tatt seg ut, nei vet du hva!
  1 like
 14. Og en god gjeng har bestilt på Scandic Parken. Så folk fordeler seg litt utover, med Dirty Nelly midt imellom
  1 like
 15. Celine Granli har signert ny kontrakt med Chixa https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/ts19-celine-granli-med-videre
  1 like
 16. Blir spesielt for oss også å møte en gammel kjenning som han der. Spilte seg virkelig inn i historiebøkene...
  1 like
 17. Sto du på Ullevaal da vi rykka ned fra alt? Var du på Nadderud da vinden blåste kaldt? Så du at vi reiste oss da Alan satte fart? Og grein du mot Enga da gullet endelig var klart? Vi har vært i himmel, og vi har vært i helvete. Men de fire linjene fra "Evig Blaa" får meg alltid til å tenke hvor mye jeg elsker denne klubben. Jeg er med hele veien.
  1 like
 18. Neppe banestorming etter hjemmekampen, vi får heller ta den på ColorLine stadion.
  1 like
 19. I arkivet lå det en videosnutt som jeg tror ikke ble lastet opp i sin tid. Den heter stabæk2011awesome1.utkast.wmv Mye er skjedd siden da gitt! Men mye er likt også. STB kan bedre og $$ kan flere. Så jeg lasta'n opp jeg.
  1 like
 20. Det som er på trynet er terminlisten. Sommerstid spilles ingen kamper, mens det i desember er full fart. Uforståelig!
  1 like
 21. Hva er greia med at vi starter hjemme denne gang? Mot Jerv for to år siden startet vi borte. Tipper vi tar ledelsen 1-0 etter 4 min i første kamp. Så legger Berg en solid buss som varer helt i det 92.minutt i kamp 2. Slik at det ender i ekstraomganger....
  1 like
 22. 1 like
 23. Hva var problemet? At FCK er og ser på spilleren sin? At Toni er på trening i klubben der han så vidt jeg har forstått fortsatt er ansatt? Eller at en arbeidsledig tidl. trener/sportssjef er innom for å se hvordan vi trener?
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...