Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. des. 2018 i alle områder

  1. Det er full kaos i tyske Eintracht Braunschweig. Laget rykket ned fra 2. Bundesliga til 3. Bundesliga noen måneder siden. Og akuurat nå ser det ut at også denne sesongen de vil rykke ned fra 3. Bundesliga til Regionalliga (4. divisjon). I dag ble 4 spillere fra Braunschweig fristillt fra trening for å søke ny klubb. En av disse spillere er Gustav Valsvik. Kanskje han kan være en god signering for oss?
    6 liker
  2. Josimar... aaahh GJESP. Man klarer sikkert å finne noe drit om man graver driften til Josimar også. Drittblad
    3 liker
  3. Styret fremmer følgende forslag til årsmøtet: 1. Øke prisen på medlemskap til 150/300 fra 2020-sesongen 2. Fjerne "b) regnskapsfører" fra § 11 i vedtektene 3. Fjerne "Medlemsansvarlig" fra listen over funksjoner som skal konstitueres av årsmøtet i § 12 Prisøkning rett og slett fordi vi ikke har justert priser siden 2012, og fordi vi enten må gjøre turer mye dyrere (og avlyse mange av dem) eller skru opp medlemskapsprisen. Vi mener imidlertid at 50,- og 100,- ekstra er noe de aller fleste har råd til. Fjerne punkt b fra § 11 fordi det rett og slett var noe vi glemte da vi innlemmet kasserer i styret i fjorårets endring. Fjerne medlemsansvarlig fra listen over det vi konstituerer på årsmøtet, fordi vi utifra styrets sammensetning vil se på en sammenslåing av feks arrangement og medlem, damelag og medlem, eller lignende - da jobben for medlemsansvarlig har blitt mer automatisert ved hjelp av heroisk innsats fra Simen og Petter.
    3 liker
  4. Du må da skjønne at dette var en fet gimmick etter å ha reddet plassen og ikke har noe å gjøre med en ordentlig avtale?
    3 liker
  5. Kjedelig å vite allerede før jul at det blir tap 16. mai.
    3 liker
  6. Viktig og riktig at media kan ettergå slike ting, men denne reportasjen var ufattelig rotete og omstendelig skrevet. Ser ut som han har publisert alle notatene han har gjort selv i saken, som en utredning om hvordan saken ble til (slik man f.eks. gjør hvis man skal redegjøre for saksgangen inn mot en Skup-prisnominasjon). Ble med andre ord ikke veldig klok av denne saken, og det fremstår mer som en kampanjesak hvor journalisten har konkludert før han skrev en eneste setning.
    2 liker
  7. Ja, det fant man vel da de ikke ga tilsvarsmulighet til Sarrs advokat fordi "advokater sjelden gir tilsvar uansett". Men når det er sagt så må vi regne med og tåle kritisk lys på aktivitet vi driver med, både fra Josimar og andre medier, så jeg ønsker at det klubben driver med tåler dagens lys.
    2 liker
  8. Jeg er fornøyd. Vi skal møte alle lagene både hjemme og borte.
    2 liker
  9. 1 liker
  10. Her bør klubben ha alt på stell. Og om noe er uklart er det avgjørende å gjøre det klart så fort som mulig. Jeg tror ikke på at Stabæk har spekulert i å tjene penger på gatelaget, men i sånn virksomhet skal ting ikke bare være riktig, men også sporbare.
    1 liker
  11. https://www.vg.no/sport/fotball/i/1kAwpW/berg-om-solskjaer-ansettelsen-ferguson-staar-bak?utm_content=row-1&utm_source=vgfront
    1 liker
  12. Jeg tenker også at det kan være gunstig å møte presumptivt gode lag som RBK, Molde og Haugesund tidlig i sesongen, blir ofte mye bingo i disse kampene uansett.
    1 liker
  13. Siste runde borte mot Tromsø. Ikke det mest optimale, men godt det er Tromsø og ikke Tromsdalen det står på terminlista.
    1 liker
  14. Så lenge Rosenborg fikk hjemmekamp 16mai er må vel alle være fornøyde?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...