Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 29. juni 2019 i alle områder

  1. Fyren slår meg som en type som bare blir bedre om han får noe sånt mot seg, så for vår egen del er det kanskje like greit å la det ligge.
    7 liker
  2. Så bra. Da tenker jeg ikke noe mere på det:-)
    3 liker
  3. Kommer han aldri til å svare på. Meget forståelig selvsagt.
    3 liker
  4. Med en type som Tripic funker det best om man trekker manndommen hans i tvil. Å kalle han et rasshøl eller lignende vil han bare ta som et kompliment og en bekreftelse.
    3 liker
  5. Basert på treningen starter disse: Ola Braaten Hugo - Kassi - Tobbe - Emil Bo Jeppe - Strømnes - Demidov - Hanche Sandberg Vihman ute altså.
    3 liker
  6. Hva trengs for å levere årtusenes beste TIFO for å shame Tripic i høst? Jeg er klar.
    3 liker
  7. Da har du ikke sett hele episoden. De snakket fra 48 til 52 om kampen vår.
    2 liker
  8. @Chr. Du som har gode kontakter; skal Geelmuyden signere ny kontrakt?
    1 liker
  9. Og en god dose miljøpropaganda
    1 liker
  10. Hadde vært fint med noe som fokuserte på eget lag, men likevel ga et subtilt ballespark til Viking/Tripic
    1 liker
  11. Det mest innlysende er hvertfall at det trengs humor. Vi bør nok legge oss nærmere 19:45-banneret enn scHnITLER-banneret, for å si det sånn... "et rødt kort til, TRIpic?" Nei, det er ikke spesielt morsomt, men dersom man har noe som hadde passet bra på et banner, så er vel det sikreste måten å sørge for at det ikke kommer på et banner likevel å skrive det her på forumet...
    1 liker
  12. Tror det er bare å ta innover seg at vi er en bitteliten klubb for spesielt interesserte - og at selv om vi liker å «se ned på» klubber fra små steder som Kristiansand og Haugesund, så er det mer interesse for de fleste andre lag enn oss...
    1 liker
  13. Nei, fy faen. Sånn dritt ønsker jeg ikke i min klubb.
    1 liker
  14. Måtte du aldri slette brukeren din, Jon!
    1 liker
  15. Uten at jeg skal kommentere så mye om den litt merkelige beslutningen som ble fattet i forrige uke, kan jeg si at saken kommer høyst sannsynlig opp igjen i august. Da vil vi få en beslutning på hvilket alternativ man går videre med. Vi vet at Høyre, Frp og AP støtter vårt forslag som er alternativ 2, det var kun Venstre som som tviholdt på at alternativ 1 skal utredes parallelt. Synd, men jeg tror ikke at deres stemme vil bli avgjørende. Det ville uansett ikke skjedd så mye i sommerferien, så det vil ha liten eller ingen betydning for fremdriften av prosjektet så lenge vi får en beslutning i august. Om det ikke skjer, vil jeg si det er kritisk for fremdriften.
    1 liker
  16. Vår venn Jokke spådde på ES at Bateau fort kunne bli erstattet med Amankwah https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/bateau-ut-gammel-brann-kjenning-kan-vaere-pa-vei-inn-i-sarpsborg-08_sto7342523/story.shtml Litt deilig å vinne den dragkampen kjenner jeg. Penger er ikke alt, spesielt ikke når valget står mellom en av de bedre forstedene til Oslo vs et høl i veien til harryhandeleldoradoet.
    1 liker
  17. Rykter på Twitter om Mix tilbake til Stabæk. "Er rykter om Mikkel Mix Diskerud hjem til Stabæk, hva synes dere om dette skjer ?"
    1 liker
  18. Da blir nok de som er bekymret for nivået på Stabæk 2 happy ?
    1 liker
  19. Er vel strengt tatt aldri noe Morro med Josimar. Lurer nå på hvordan de lovlig har fått tak i disse meldingene.
    1 liker
  20. Så du vil ha 11 spillere i blaatt, som står i garderoben etter kamp og synger RBK-sanger... Rykker heller ned med de vi har.
    1 liker
  21. 8 av 30 er altså Stabækspillere. Det er spektakulært for en klubb på vår størrelse. På den negative siden går ordet stagnert igjen litt for ofte her. Selv om unge spilleres utvikling går i rykk og napp kan det hende det er litt for mye ansvar på litt for unge skuldre.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...