Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 15. aug. 2019 i alle områder

  1. Dette er korttidshukommelse av verste sort. Det var ingen mål som skulle vært kansellert, ingen straffer som ikke var straffer, ingen situasjoner som skulle vært straffe som ikke ble dømt. I det hele tatt en tøff og vanskelig kamp og dømme. Mange gule kort, men ikke så mange av de som ikke var fortjent heller. En opplagt feil er det gule kortet på Finne for holding av Kasper, når det i virkeligheten var Kasper som holdt Finne... I det hele tatt så avgjorde ikke dommeren denne kampen, noe vi har sett på Nadderud flere ganger i år, så NEI dette er ikke den dårligste dommerprestasjonen på Nadderud
    16 liker
  2. Det er også 59 dager siden vi sist tapte på Naddis!
    9 liker
  3. Den planlagte tifoen til i går ble ikke ferdig og er dermed utsatt til Godset matchen. Tekstbanner en er enkel og rask greie å lage for 1-2 mann.
    8 liker
  4. 2017-sesongen vil gjerne ta en prat med deg.
    8 liker
  5. I dag synes jeg vi gjør en god figur! Greit med folk på feltet, og de som var der bidro reelt, godt å se! La oss bidra minst like godt i den minst like viktige kampen på søndag!
    7 liker
  6. RBK away! Avreise: 24. august, kl. 08:00 Pris: 500. Med Rosenborg som har mange viktige kamper på løpende bånd er det kanskje en perfekt timing og møte dem på. Vi går for 6 av 6 poeng mot dem i år! Meld deg på! Påmelding finner du her :->
    5 liker
  7. Jeg har sett på kampen på nytt i dag og gått en del fram og tilbake for å se på detaljer. Hovedinntrykket er at vi er heldige som får poeng i det hele tatt. Når det er sagt, er det selvsagt bra og en god lagegenskap å få poeng også på dårlige dager. Enga er best, men ikke gode. De kommer til veldig få sjanser og venstresida vår er ikke en åpen motorvei som den har vært i noen kamper. Første kvarteret spiller Enga med høyt trykk uten å få til veldig mye. Vi rir stormen av på en måte. Etter denne fasen forventer jeg at Stabæk skal komme mere med, men vi stanger og blir tvunget til å slå langt etter flere støttepasninger. Jeg hadde forventet på forhånd at god teknikk skulle gi oss sjanser, men det skjedde ikke. Kassi som har gode korridorpasninger var sterkt savnet. Vi ble slående mye høyt og langt og har ikke spillermateriell til det - vi kommer vel neppe til å bli noe Haugesund i denne sesongen og vil neppe få nok poeng til å greie oss hvis vi spiller langt/høyt. Enga er hurtigere enn oss med og uten ball, men en tett midtbane gjør jobben vanskelig for dem. I pausen var jeg i tvil om vi ville greie å være konsentrert nok i 90 minutter og holde nullen og da målet kom var det et typisk glippmål. Vårt eget mål var imponerende og det var storsinnet av Deila å kalle det en fantastisk skåring. Målet viser hvor mye store personlige ferdigheter kan bety i fotball. Skulle gjerne sett at vi hadde hatt noen som er gode på kast for innkast synes jeg ellers vi er svake på. Uttaler meg helst ikke mye om enkeltspillere, men synes at Lumanza har noe på gang. I siste kamp så han ut som han ikke hadde det siste avgjørende steget inne. Rekkevidden og hurtigheten var dårlig. I går var han nesten der han skal være og jeg tror han og Kassi kan gi oss mye når begge er i toppslag. Det er en økende diskusjon på Forumet om hvem som skal spille og det jo bra - tidligere har vi ikke hatt noe særlig å velge i. Det har vært lite konkurranse om plassene. Et moment som er interessant er i hvilken grad nysigneringene fortrenger de som vi har allerede av unge spillere som var inne i en positiv utvikling. Vi er naturligvis nødt til å satse alt vi har på å greie oss, men vi skal helst ha med morgendagens gutter videre også. Glad jeg slipper å bestemme dette. Den største feilen i går ? Vi later til å spille med manglende selvtillit og det er for liten bevegelse rundt ballfører. Jeg ser ellers at det er mye dommerkritikk. Det er min mening at norsk ES-dommere er kritisk dårlige og at de ved feil avgjørelser kan komme til å avgjøre hvem som rykker ned. Når det er sagt, synes jeg ikke gårsdagens dommer var av de verste jeg har sett. En del merkelige avgjørelser var det og innkast og til dels frispark kunne spillerne nesten ta der hvor de ville. En ting skal han likevel ha: En del norske dommere hadde blåst Hanche av for styrken han brukte for å skåre. Det hadde vært en dommerskandale - men dommerskandaler skjer nesten i hver eneste runde !
    4 liker
  8. Mine tanker fra kampen i dag; - Jeg synes Skytte var ganske dårlig i dag. Mye slurv og ble enkelt driblet bort flere ganger. Savnet Kassi stort! - Den headingen til Hanche var helt enorm. Lå to mann fra VIF nede i gresset etter scoringen. - Lumanza er fremdeles rusten - Hernandez har vært veldig fraværende de siste kampene. Virker som vi ikke får noe ut av han nå. Ned på backen og Hanche over på venstre? - Braaten løp og kjempet bra i første omgang - Junker var veldig opp og ned. Viser en veldig etterlengtet bakromstrussel, men også til tider veldig usynlig. - Vi må virkelig terpe på treningsfeltet slik at vi har en offensiv plan mot KBK. De siste kampene på Nadderud har det vært vanskelig å se om vi i det hele tatt har noe plan overhodet. - NÅ må vi faen meg snart vinne på hjemmebane.
    4 liker
  9. Jeg synes det er merkelig at vi spiller med Braaten som hengende spiss. Han passer rett og slett ikke inn i den rollen synes jeg, vi har i tillegg Hugo som har vært god i den rollen tidligere i år. Hvis vi på død og liv må ha Braaten på banen, ville jeg heller hatt han på kant i steden for Ola, også bytte inn Ola når motstanderene blir slitene. Synes også det er rart at Ola ikke blir byttet ut i noen av disse kampene vi har spilt i det siste, hvor han tilsynelatende løper seg helt tom. Jeg vet at vi ikke har så mye å bytte inn på kant, men det må da være bedre å bare ha noen ekstra friske bein?
    3 liker
  10. Hva er det med bruken av ordet "må" hele tiden? Føler at vi hver eneste kamp nå har vært der at vi "må" vinne. Og selv uten 3-poengere ligger vi fortsatt over streken.
    3 liker
  11. Tenk at Bobby Madley, tidligere Premier League dommer som hadde ansvaret for dømmingen i Charity Shield kampen i 2017, må dømme norsk 4.divisjon for å «bli vant til norsk fotball». Skjønne det den som skjønne vil.
    3 liker
  12. Har du NOE positivt å komme med i det heletatt?
    3 liker
  13. Moe har aldri prestert på noe mer enn middels OBOS nivå på det beste. Dette handler ikke om at han ikke er i form, det handler om at han ikke er god nok ferdighetsmessig.
    2 liker
  14. Lumanza kommer inn. Med en gang tar han et rykk, skaffer corner og 1-1. Pure class.
    2 liker
  15. Om klubben åpner for det stiller min rekke!
    2 liker
  16. Fun twist; I kjølvannet av NTB Scanpix-debatten limer Posse inn et bilde av at Budstikka skriver sak om Stabæk Supports bruk av bilder uten kreditering og tillatelse hvor de har illustrert den med bilde tatt av Posse (Stabæk Support) kreditert med en fotograf i Budstikka ? La meg statuere et eksempel til etterfølgelse ved at jeg tar det med KNUSENDE RO
    2 liker
  17. Da har jeg opprettet bruker på forumet til LSK og Enga og postet 1000 NTB Scanpix bilder !! neida, fristet litt si..
    2 liker
  18. Det gir mening. For etter år 2000 ble det mer kork i trafikken. Jeg jobber nemlig med en teori om at mengden kork i verden er konstant. Mindre kork i vin, mer kork i trafikk. Som betyr at kork i kunstgress vil føre til mer skrukork eller mindre kø.
    1 liker
  19. Dette med innkast har jeg også hengt meg litt opp i. Og da tenker jeg ikke på lange innkast for å skape sjanser. Men korte vanlige innkast for å få igang spillet. Innkast til oss blir i veldig mange tilfeller en overgangsmulighet for våre motstandere.Det må være mulig å ha en slags plan for hvordan man enkelt kan løse innkast og bare få kontroll på ballen i bakre ledd. Stort sett bare Skytte, Emil og Daniel som klarer å ta imot ballen og gjøre noe mer eller mindre trygt med ballen. Resten av laget skal bruke 8 touch for å få kontroll for så å slå en "kreativ" stikker (med mindre man ikke allerede har mistet ballen) som ender med brudd og overgang i mot. Er vi ikke gode nok til å ta imot ballen og trille en rolig ball til en upresset spiller? Da får vi heller kaste ballen til motstanderens minst ballsikre spiller med håp om å klare å presse han til å miste ballen.. (Jeg vet jeg er någet negativ nå, men dette er utrolig svakt og flaut) En liten annen ting... Så vi i går den trangeste shortsen på Nadderud siden Kaasa sin opptreden i jubileumskamp/showkamp for noen år siden? Mayron George så ut som han spilte med tights.
    1 liker
  20. Sa ikke DEN dårligste, men en av de klart dårligste ?. Det er jo forskjellige meninger som gjør fotball fasinerende! Forøvrig morsomt å se Liverpool- Chelsea igår, med en fantastisk dommertrio som man nesten ikke la merke til i det hele tatt.
    1 liker
  21. Han kan hentes tilbake ja, på 2 ukers varsel.
    1 liker
  22. Vi er Stabæk ... totalt uforutsigbare ... kan godt finne på å vinne noen av de kampene der.
    1 liker
  23. Fin og verdig tifo i går. Hvor lang tid og hvor mange menn, brukte dere på dette arbeidet?
    1 liker
  24. Kan evt hente Morten Renå Olsen tilbake. Med mindre det står i låneavtalen åt vi ikke kan gjøre det. Har vel forholdsvis gjort det bra i Notodden, registrerte at han fikk et rødt kort i forrige kamp mot Sogndal
    1 liker
  25. Det har nå gått 109 dager siden vi sist vant på Naddis...28 april altså..
    1 liker
  26. Vi lider av at vi ikke har noen utpregede kanter og backer som tør å utfordre. Blir for mye støttepasninger og på kryss og tvers - for lite kreativitet. Demidov må jo ha vært den spilleren med flest ballberøringer i dag, sånt blir det ikke mål av. Skulle gjerne sett Rusike eller Gyasi tilbake. Og Moe må få seg en tur på benken, han sliter defensivt og bidrar null offensivt. Han slår konsekvent ikke pasninger fremover til midtbanen, bare hjemover eller noen ganger banker han den opp på må få.
    1 liker
  27. Vi bærer preg av mange endringer i laget på kort tid. Flere av de nye ser lovende ut, men vi er ikke samspilte pr i dag. Jeg tror og håper relasjonene sitter bedre når de nye får noen kamper.
    1 liker
  28. Savner en tydelig offensiv plan. Blir for mye safe pasninger, før man presser seg opp i ett hjørne og slår en håpløs ball i bakrom. Men det defensive ser bedre ut enn på lenge. Skytte er helt klart en god forsterkning ut året, og Junker så veldig lovende ut. Synd vi ikke klarte å sette han opp i bedre situasjoner. Ser gjerne han i tospann med Kassi på topp. Trenger en med «Veigar-pasningene». Gleder meg til Lumanza er klar for 90, man ser med en gang han gir midtbanen en litt større offensiv dimensjon enn det de andre gutta klarer. Kinoshita så dessverre ganske klønete ut, og trenger antageligvis godt med tid for å ta nivået. Og jeg ser gjerne at IA skaffer Janne et til alternativ på venstreback før overgangsvinduet er over. Om det så er å hente Renå Olsen tilbake. Og hva skjer med Gyasi? Selv om Brynhildsen tidvis viser gode takter synes jeg det enda ikke er godt nok. Hernandez løser høyrekanten/venstrekanten helt ok, men savner også en utpreget kanttype istedenfor han. Håper ikke skaden til Rusike er alvorlig. Med Kassi skadefri og Lumanza matchfit kan Janne likevel få en del spennende alternativer til kant med Braaten, Bohinen og Vetlesen. Jeg synes Bohinen klarte seg fint på høyre i starten av sesongen, da så vi mer til de lekre bakromspasningene han er i stand til!
    1 liker
  29. Jeg synes han var en av de bedre dommerne vi har hatt på Nadderud i år. Klart han gjorde feil, men jeg kan vel nevne 3-4 kamper bare i år som ble dømt verre...
    1 liker
  30. Men hva skjer med Sandberg på utspillene? Synes vi blir veldig hemmet i igangsettingen når andre må ned å ta femmeteren eller han ikke kan slå langt i bakrom på Junker/Braaten/Ola som går på løp og ønsker rask igangsetting..
    1 liker
  31. Synes dommern var ganske så Ok i dag jeg.
    1 liker
  32. Under HB har vi våre to eneste seire på hjemmebane denne sesongen, mot Bodø Glimt og Rosenborg. JJ har spilt flere kamper hjemme enn HB også denne sesongen og ikke vunnet en eneste kamp mot masse lag på bunnen av tabellen.
    1 liker
  33. Helt enig. Ser at det skrives at Lumanza var rusten. Det synes jeg absolutt ikke. Bortsett fra Hanche og Sandberg var Lumanza kanskje den minst rustne...
    1 liker
  34. Her har vi et viktig poeng. Jeg er ekstremt misfornøyd med førsteomgangen. Men da VIF tok ledelsen hadde jeg følelsen av at vi likevel kunne få noe ut av matchen. Til sammenligning: under Henning Berg visste jeg stort sett hvordan kampene ville ende når det sto 0-0 til pause - og da ikke med positivt fortegn til oss...
    1 liker
  35. Uenig med at Hernandez virker fraværende. Gutten får i overkant mye pepper, synes han blir bedre og bedre for hver kamp. Men han blir frustrert, som resten av laget utover når han gang på gang får tjuvtriks i mot seg.
    1 liker
  36. Vi trenger desperat en vestre back IA, come on!!!!!!!
    1 liker
  37. Dommeren ødla hele kampen for meg idag. Blåser i hytt og pine, ingen linje på gule kort og 2 stk linjemenn som står som saltstøtter. Vålrenga spillerne detter som fluer. Takk til Stabæk spillerne for at de prøvde.
    1 liker
  38. Syns Skytte og Yaw virkelig er solide forsterkninger. Høsten kan bli ganske bra når laget blir litt mer samkjørt, mange nye spillere her nå.
    1 liker
  39. Vi må ikke glemme hvem vi møter idag! Under Hb hadde dette laget falt sammen på 0-1! Synes vi tar store steg, og kan være fornøyd med 1 poeng, alt sett under ett! Tror Junker kan bli spennende! Men norsk dommerstand, der har vi NFF Mye å jobbe med...
    1 liker
  40. Treverket var vår beste mann i dag. For en stolpe!
    1 liker
  41. Fy flate for en kaptein vi har. To mål og to nesebrudd siste måneden. Ofrer alt. Helt sjef.
    1 liker
  42. Knegg, gikk litt fort. Da er vi enige ?
    1 liker
  43. Brynhildsen skal ha for at han tar initiativ og iallefall prøver å gjøre seg spillbar i bakrom. To nesten-sjanser. Ellers er det fryktelig lite bevegelse foran på banen. Synes Skytte leverer fint. Utover det er det ingen som peker seg ut spesielt, hverken positivt eller negativt.
    1 liker
  44. Gi Lumanza 45 min her. Og la Kinoshite få en del minutter, alt for tamt framover på banen.
    1 liker
  45. Trondsen som venstreback for Rosenborg i dag mot Tromsø haha
    1 liker
  46. Jeg har i samråd med Posse startet arbeidet med å få åpnet feltet mot Godset slik at alle dere gamle travere som sitter på hovis av ymse årsaker kan komme bort en tur og bidra til å skape den heftigste stemningen på feltet i år. Dette er en kamp som fort blir sesongavgjørende. Jeg lover vifteflagg type små og kun positive vibber. Kanskje noen av dere synes at det er så Årleit at dere til og med kjøper sesongkortet på ståfeltet igjen neste år? Så lenge klubben går med på dette håper jeg å se Anders C, Haze, Sexxes og alle dere andre på feltet mot Godset.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...