Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. sep. 2019 i alle områder

  1. 1-0 Oliver Valaker Edvardsen
    13 liker
  2. Nå som valget er over, stadion går sin gang og det ikke ser ut til å bli noen endringer som sklitakler prosjektet (får vi håpe), kan vi ikke holde fotballforumet like fritt for politikk som vi pleier? Det har tidvis vært relevant her, men det er veldig deilig å slippe det vepsebolet.
    9 liker
  3. Håpløst dårlig kamp. Drit i at dette er det nest beste laget i divisjonen, vi gjør mye rart i denne kampen.
    3 liker
  4. Bare minner om kamp hjemme mot Lørenskog idag klokken 19:00. Lørenskog må vinne hvis skal ha noe helst håp om å kjempe om opprykk. Dette blir en kamp hvor vi har alt å vinne og Lørenskog alt å tape. Kommer til å bli en knall match !!
    3 liker
  5. Den litt plumpe, men dessverre plausible, grunnen kan være at verden er full av kjøtthuer.
    2 liker
  6. Lørenskog er tross alt et av de to beste lagene i avdelingen, med 8 seire på de 9 siste (eneste tap mot tabelltopp Eidsvold Turn), så et voldsomt sjokk kan det ikke være. Ja, vi har et par av benkesliterne fra førstelaget vårt med, men de er nok langt mer samspilte og i flytsonen enn det andrelaget vårt er.
    1 liker
  7. Hvem er nr 22 Sigurd Normann? ?
    1 liker
  8. Sikkert vært fint med landslagspause for et lag med litt nye relasjoner å bygge. Akkurat nå tror jeg ikke vi er underlegne noen i denne ligaen, hvis vi har dagen.
    1 liker
  9. Sammenliknet du akkurat kommunevalget i Bærum med et dikatur der folk ikke har stemmerett?
    1 liker
  10. Av ren nysgjerrighet: Hva vil egentlig Venstre og OIS? At den falleferdige ubrukeligheten som allerede finnes blir stående og at Stabæk Fotball helst avvikler driften? OIS vil vel helst at det blir donert til dem, ferdig opprustet som skolegård. Neida. Joda. Neida.
    1 liker
  11. Jeg vedder 290 millioner kroner på at den kostnadsrammen brytes.
    1 liker
  12. Barna mine går på den skolen, jævla fattiglus.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...