Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 11/07/2019 in all areas

 1. Hva med å åpne for medlemskap 2020 nå, og la de som melder seg inn bli med. Kanskje noen ekstra rekrutter mens vi er i en god flyt.
  6 likes
 2. Ikke noe rykte men ser at El Ghanassy er uten klubb. Kanskje han trenger litt kjærlighet igjen? Gi han noen måneder med opptrening i kjente omgivelser og la han blomstre igjen neste sesong. Skjønner at dette ikke er veldig realistisk, men herregud så gøy det hadde vært!
  5 likes
 3. Link: https://www.tv2.no/sport/10969187/
  4 likes
 4. Belgiske oppussingsprosjekt kan vi, så ja takk!
  4 likes
 5. Er det et paradoks at klubben arrangerer pride hvert år, samtidig som de lar kvinnedelen av klubben gå for lut og kaldt vann? Jeg synes det er meget rart at man ikke har klart å skape litt mer interesse rundt det å ha et topp, kvinnelag i Bærum. Å sponse et kvinnelag burde i utgangspunktet være mye mere interessant for en del av kunnskapsbedriftene i kommunen, sammenlignet med å sponse et middels (minus) herrelag.
  3 likes
 6. Jeg synes Ghanassy var dritbra etterhvert når han var her jeg. Ja, takk! Asante ble aldri den samme spilleren etter at han dro. Det er vel en sånn spiller Junker trenger for å få bruk for farta si. Om Junker er her neste år da.
  3 likes
 7. Stabæk Support vil ikke stoppe medlemmer fra å blusse I bortekampen mot Ranheim blusset Stabæk Support på bortefeltet.FOTO: SKJERMDUMP EUROSPORT Stabæk Support-leder vil hverken stoppe eller straffe egne medlemmer som bruker pyroeffekter. Grunnen er en krangel med NFF. Simen Waagsether 06. november 2019, kl 15:17 En opphetet krangel mellom supportermiljøene og fotballforbundet har den siste uken ført til en voldsom økning i bruk av bluss på tribunene i eliteserien. Det var etter kampen mellom Lillestrøm og Vålerenga at diskusjonen blusset opp. Kampen ble stoppet to ga
  3 likes
 8. Trodde Stabæk-sjokolade skulle være "sjokoladebrun og god" eller noe i den duren? (Lurer på hvor lang tid før noen hadde blitt krenket av den i dag..)
  2 likes
 9. Bra intervju på TV2 sporten, klok
  1 like
 10. Kan du kalle en spiller som holder i maks 45 minutter for topp 5?
  1 like
 11. Vi har vel bare Lumanza som til en viss grad er et oppussingsobjekt (Hvis vi kan kalle en spiller som er utrent men fortsatt topp 5 sentrale midtbanespillere i landet oppussing?). Boli kom vel tilbake fra Ålesund med ødelagt kne og selvtilit på bunn. Han fikk tid, kjærlighet og selvtilit. Ble vel en ok avtale det? Både i hva han leverte på banen for oss og hva vi solgte han for. Tenker El Ghanassy kan bli en lignende historie. Når det er sagt så aner jeg ikke om dette i det hele tatt er aktuelt mtp ønske og lønnsnivå. Men han har jo allerede signert for en gang tidligere så hvorfor ikke.
  1 like
 12. Har du en venn eller to som vil være med på kamp men som ikke er medlem? Vi åpner opp for at 20 stk som ikke er medlem kan bli med på bussturen til LSK. Prisen er 200,- Påmelding skjer etter at beløpet er vippset til Stabæk Support og det gis beskjed til meg eller en i styret? Sammen skal vi knuse Kanari!
  1 like
 13. Bra svar av Jon også, i budstikka.
  1 like
 14. Hvor er Gyasi om dagen? Skadet, eller bare fullstendig ute i kulden? Har ikke sett ham i kamptropper på lang tid, ei heller for 2. laget. Det spørs vel om han får forlenget kontrakten etter å ha vist så lite, men han har noen kvaliteter som gjør at Janne kan tenkes å få noe ut av ham (gitt at han er skadet nå, hvis ikke så er det vel tydelig at klubben har gitt ham opp). Rusike synes jeg veldig synd på, og håper (kanskje litt naivt) at han kan få en sesong til på å vise hva han er god for.
  1 like
 15. Buss to er nå åpen for påmelding! KJØR
  1 like
 16. Hvis @Posse skulle være godkjent som pyrotekniker, hva er mulighetene for å, under innmarsj mot Mjøndalen, kle ham opp i et langfingerkostyme og la ham fyre et bluss i ensom majestet?
  1 like
 17. Godt å se at du ikke gir opp håpet.
  1 like
 18. Stor supporteridrett levert på bortefeltet i dag. Enorm cred til de som bidro på en fantastisk måte og viste hvordan pyro skal brukes! Stabæk er bra både på banen og tribunen om dagen!
  1 like
 19. Det som imponerte 31-åringen mest i Trondheim, var uansett supporterne fra Bærum som hadde tatt turen til Extra Arena i Ranheim.– Det viktigste er uansett å bidra med det å gjøre det best mulig selv, da er alt mye lettere, sier han. – Det var fem minusgrader og de sto og sang og vi følte det som om vi spilte på hjemmebane. Det var fantastisk, sier Yaw Amankwah.
  1 like
 20. Da er vi på vei mot den 8.plassen jeg tippet for fire-fem runder siden. Men det viktigste er hvordan vi ligger an før Jubileumsesongen 2020 - og jeg mener det er fullt realistisk å snakke om topp 5 (for ikke å snakke om topp 3...!). Vi er i topp 6 på Adelskalenderen siden 1995. Vi ER et topplag, og skal bli det i enda større grad de neste sesongene. Fordi: - Vi har Eliteseriens beste keeper, som tar alt han skal ta og litt til, som ruler i feltet og sprer trygghet rundt seg. Og på lang kontrakt! - Hernandez har (endelig!) tatt de skrittene vi har ventet på. Mot Ranheim var han s
  1 like
 21. Stemte på Zara Jönsson på damelaget. Hvis hun har betydd noe som helst for sin fars beslutning om å skrive ny kontrakt bør hun få den kassa som viktigste spiller.
  1 like
 22. Er bare å gi den kassa til sandberg. Kassa til kvinnelaget kan man gi til Yaw som den nest viktigste.
  1 like
 23. Kan jeg foreslå blå?
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...