Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 11/07/2019 in all areas

 1. PSV ønsker en spiller og kommer med bud. Stabæk vil ha mer penger. PSV vil ikke betale mer. Spiller går for utdanningskompensasjon ved endt kontrakt. Er vel ikke noe særlig dramatikk her bortsett fra at jeg forstår at vi helst hadde sett at det ble mer penger i kassa. Dette er vel et relativt vanlig scenario. Om det er et lurt valg å gå til PSV kan sikkert diskuteres, men jeg vil tro at de fleste forstår at det virker spennende og forlokkende.
  17 likes
 2. Hva med å åpne for medlemskap 2020 nå, og la de som melder seg inn bli med. Kanskje noen ekstra rekrutter mens vi er i en god flyt.
  6 likes
 3. Ikke noe rykte men ser at El Ghanassy er uten klubb. Kanskje han trenger litt kjærlighet igjen? Gi han noen måneder med opptrening i kjente omgivelser og la han blomstre igjen neste sesong. Skjønner at dette ikke er veldig realistisk, men herregud så gøy det hadde vært!
  5 likes
 4. Link: https://www.tv2.no/sport/10969187/
  4 likes
 5. Dette er umulig å forske konkret på (blir vel det Trond-Viggo kaller kontrafaktisk). Et spørsmål det derimot er mulig å forske på er hvordan man kan best mulig tilrettelegge for overgangene i fotball. Altså overgangene fra barnefotball til ungdomsfotball, til juniorfotball, til senior, til senior elite. Med absolutt null konkret innsikt i dette tilfellet og kan kun spekulere i hva som har vanskeliggjort Hammys interne overganger. Noen overganger følger til en viss grad et forhåndsbestemt skjema: Du er barnespiller til du er 13, du er ungdomsspiller til du er 16 og da er du junior til du er
  4 likes
 6. Det er ikke så mye vits å diskutere, siden diskusjonen uansett ikke vil gi noen endring. Som en generell diskusjon så synes jeg det langt fra er så opplagt. Hva er det feks som gjør at Edvard Tagseth, nøyaktig ett år eldre enn Geelmuyden, velger å forlate Liverpool (som vi vel også kan anta har en og annen magisk tier å bruke på akademiet sitt) og vende hjem til Eliteserien for å utvikle seg videre? Spissene som er listet på Wikipedia som Jong PSV: Zakaria Aboukhlal. Kamper for Nederland U17,18,19 og 20. To år eldre enn Geelmuyden og valgte å forlate PSV i sommer. Lenner
  4 likes
 7. Belgiske oppussingsprosjekt kan vi, så ja takk!
  4 likes
 8. Virker som han drar i januar, men diskusjonen her lite verdig for en 17 åring som lever drømmen sin?
  4 likes
 9. Er det et paradoks at klubben arrangerer pride hvert år, samtidig som de lar kvinnedelen av klubben gå for lut og kaldt vann? Jeg synes det er meget rart at man ikke har klart å skape litt mer interesse rundt det å ha et topp, kvinnelag i Bærum. Å sponse et kvinnelag burde i utgangspunktet være mye mere interessant for en del av kunnskapsbedriftene i kommunen, sammenlignet med å sponse et middels (minus) herrelag.
  3 likes
 10. Vet ikke om det er så mye vits i å diskutere med et av de beste lagene i verden på å avle opp unge spillere, regner med at de vet hva de driver med der nede.
  3 likes
 11. Jeg synes Ghanassy var dritbra etterhvert når han var her jeg. Ja, takk! Asante ble aldri den samme spilleren etter at han dro. Det er vel en sånn spiller Junker trenger for å få bruk for farta si. Om Junker er her neste år da.
  3 likes
 12. Stabæk Support vil ikke stoppe medlemmer fra å blusse I bortekampen mot Ranheim blusset Stabæk Support på bortefeltet.FOTO: SKJERMDUMP EUROSPORT Stabæk Support-leder vil hverken stoppe eller straffe egne medlemmer som bruker pyroeffekter. Grunnen er en krangel med NFF. Simen Waagsether 06. november 2019, kl 15:17 En opphetet krangel mellom supportermiljøene og fotballforbundet har den siste uken ført til en voldsom økning i bruk av bluss på tribunene i eliteserien. Det var etter kampen mellom Lillestrøm og Vålerenga at diskusjonen blusset opp. Kampen ble stoppet to ga
  3 likes
 13. Trodde Stabæk-sjokolade skulle være "sjokoladebrun og god" eller noe i den duren? (Lurer på hvor lang tid før noen hadde blitt krenket av den i dag..)
  2 likes
 14. Poenget her er vel nettopp den ovenfra og ned-holdningen på tross av at du kun tror du har mer innsyn. Du har en kilde du velger å tro på, på samme måte som andre tror på sin(e) kilde(r). At det til slutt skar seg mellom klubb og spiller tyder i alle fall på at det er minst to versjoner av hvem som er ulven i denne saken, og all den tid det er en personalsak som omhandler en mindreårig håper jeg ingen av de to forumbrukerne du nevner lekker heller.
  2 likes
 15. For alle med blaa hjerter er det selvsagt en naturlig refleks å være skuffet over at det ble slik, men la oss nå a) legge bort alle forestillinger om at PSVs akademitilbud er et steg ned fra vårt, for det blir pinlig, og b) sende Geelmuyden ut i verden på en måte som gjør at det er oss han kommer til den dagen han vender tilbake, og ikke VIF eller LSK. Jeg har tiltro til at klubben gjør dette, og da bør vi som supportere klare det samme. La «Judas»-kommentarer ligge til de virkelige tullingene. Fyren er 17, og PSV banker på døren. Selvsagt er det fristende.
  2 likes
 16. Bra intervju på TV2 sporten, klok
  1 like
 17. Kan du kalle en spiller som holder i maks 45 minutter for topp 5?
  1 like
 18. Vi har vel bare Lumanza som til en viss grad er et oppussingsobjekt (Hvis vi kan kalle en spiller som er utrent men fortsatt topp 5 sentrale midtbanespillere i landet oppussing?). Boli kom vel tilbake fra Ålesund med ødelagt kne og selvtilit på bunn. Han fikk tid, kjærlighet og selvtilit. Ble vel en ok avtale det? Både i hva han leverte på banen for oss og hva vi solgte han for. Tenker El Ghanassy kan bli en lignende historie. Når det er sagt så aner jeg ikke om dette i det hele tatt er aktuelt mtp ønske og lønnsnivå. Men han har jo allerede signert for en gang tidligere så hvorfor ikke.
  1 like
 19. Går vel når kontrakten går ut? Eller har vi sluppet ham nå?
  1 like
 20. Har du en venn eller to som vil være med på kamp men som ikke er medlem? Vi åpner opp for at 20 stk som ikke er medlem kan bli med på bussturen til LSK. Prisen er 200,- Påmelding skjer etter at beløpet er vippset til Stabæk Support og det gis beskjed til meg eller en i styret? Sammen skal vi knuse Kanari!
  1 like
 21. Bra svar av Jon også, i budstikka.
  1 like
 22. Hvor er Gyasi om dagen? Skadet, eller bare fullstendig ute i kulden? Har ikke sett ham i kamptropper på lang tid, ei heller for 2. laget. Det spørs vel om han får forlenget kontrakten etter å ha vist så lite, men han har noen kvaliteter som gjør at Janne kan tenkes å få noe ut av ham (gitt at han er skadet nå, hvis ikke så er det vel tydelig at klubben har gitt ham opp). Rusike synes jeg veldig synd på, og håper (kanskje litt naivt) at han kan få en sesong til på å vise hva han er god for.
  1 like
 23. Buss to er nå åpen for påmelding! KJØR
  1 like
 24. Nei. Men jeg stiller meg heller ikke på en fjelltopp og brøler til resten av verden at jeg har hemmeligheter de faen meg ALDRI skal få høre. Kaster opp litt i munnen av tonen din i denne tråden.
  1 like
 25. Hvis @Posse skulle være godkjent som pyrotekniker, hva er mulighetene for å, under innmarsj mot Mjøndalen, kle ham opp i et langfingerkostyme og la ham fyre et bluss i ensom majestet?
  1 like
 26. Det var jo akkurat det han det han gjorde. Så håpet de at Stabæk og PSV skulle komme til en enighet, hvilket de ikke gjorde. PSV er ikke akkurat en bakgårdsklubb og de har et bra opplegg for utvikling av spillere. Så jeg skjønner at det sportslig er forlokkende.
  1 like
 27. Å få sin sønn stemplet som Judas på sitt eget forum... Det er å synke alt for lavt ovenfor egne og deres bidrag oppgjennom.
  1 like
 28. Og i den grad @Chr. fortsatt leser på forumet, så er det virkelig på sin plass å si tusen takk for alle bidragene. Forumets mest interessante poster over flere år.
  1 like
 29. Har og kommer til å savne Chrs oppdateringer på Akademiet og Juniorfotballen.
  1 like
 30. PSV ville ha Herman (nok et kompliment til Akademiet), og Herman ville prøve noe nytt. Hvem kan egentlig klandre ham for det? Hadde ikke noen av dere villet prøve lykken? Reglementet rundt fotballkontrakter- og overganger gjorde det mulig å gjennomføre dette på en måte der Stabæk dessverre trakk det korteste strået rent økonomisk. Men hva er det å bli sure for? Å stemple en ambisiøs 17-åring som judas er langt, langt over streken. Lykke til, Herman!
  1 like
 31. Går det an å skrive kontrakter med unggutta, som gir dem en slump penger om de blir solgt, og ikke går som Bosman? Er det innafor? Stabæk må snarest finne en god løsning og strategi for at sånt som dette ikke skjer igjen. Talenter som ikke legger igjen noe i klubbkassa ved avreise fortjener ingen tid på A-laget. Det er ikke sånn at Stabæk skal være takknemlige for innsatsen disse legger ned. Nei, Stabæk gir talentene tid for at de på sikt skal utvikle seg til å bli gode spillere, og denne tiden er en ren investering i klubbens arvesølv. Det er også gull verdt for de som får denne tillitten. Å
  1 like
 32. Godt å se at du ikke gir opp håpet.
  1 like
 33. Stor supporteridrett levert på bortefeltet i dag. Enorm cred til de som bidro på en fantastisk måte og viste hvordan pyro skal brukes! Stabæk er bra både på banen og tribunen om dagen!
  1 like
 34. Det som imponerte 31-åringen mest i Trondheim, var uansett supporterne fra Bærum som hadde tatt turen til Extra Arena i Ranheim.– Det viktigste er uansett å bidra med det å gjøre det best mulig selv, da er alt mye lettere, sier han. – Det var fem minusgrader og de sto og sang og vi følte det som om vi spilte på hjemmebane. Det var fantastisk, sier Yaw Amankwah.
  1 like
 35. Da er vi på vei mot den 8.plassen jeg tippet for fire-fem runder siden. Men det viktigste er hvordan vi ligger an før Jubileumsesongen 2020 - og jeg mener det er fullt realistisk å snakke om topp 5 (for ikke å snakke om topp 3...!). Vi er i topp 6 på Adelskalenderen siden 1995. Vi ER et topplag, og skal bli det i enda større grad de neste sesongene. Fordi: - Vi har Eliteseriens beste keeper, som tar alt han skal ta og litt til, som ruler i feltet og sprer trygghet rundt seg. Og på lang kontrakt! - Hernandez har (endelig!) tatt de skrittene vi har ventet på. Mot Ranheim var han s
  1 like
 36. Stemte på Zara Jönsson på damelaget. Hvis hun har betydd noe som helst for sin fars beslutning om å skrive ny kontrakt bør hun få den kassa som viktigste spiller.
  1 like
 37. Er bare å gi den kassa til sandberg. Kassa til kvinnelaget kan man gi til Yaw som den nest viktigste.
  1 like
 38. Kan jeg foreslå blå?
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...