Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 01/06/2020 in all areas

 1. Hva med El Ghanassy- frigitt oktober 2019.... er vel fortsatt bedre enn de fleste i Eliteserien ?
  8 likes
 2. Innstillingen fra valgkomiteen blir som følger: Leder - Posse Sandboe Sikkerhet - Maya Olsen Tur - Ashkan Zeinalzadeh Kasserer - Larsi Frøyland Øvrige: Petter Harsem Gunnar Westlund Stian Angvik Syver Kristoffersen Marius Skaugård Revisor - Dagfinn Haldorsen
  5 likes
 3. Vil helt klart savne oppgjørene mot Lillestrøm. Men og få gleden av å se smerten og nederlaget for laget, og supporterne til lsk gjør at jeg kan ofre de oppgjørene.
  5 likes
 4. VIF skal vel være happy om de før nok pølsepapir til å kunne føre regnskap på de neste 10 årene - fortsatt mye bedre enn å måtte betale for å bli kvitt en mann som de av uforståelige grunner forlenget kontrakten med.
  3 likes
 5. Det er en fabelaktig innsats og et enormt beløp som doneres til Klubben. Hele opplegget er så profesjonelt gjennomført at man blir stolt av å henge ved bodene i en halvtime og se hvordan dere gjør det. Ikke rart andre fyrverkeriselgere i området har pakket sammen sakene sine og søkt nye jaktmarker. Fyrverkerisalget er blitt en institusjon for mange flere enn de ihuga supporterne. En strålende måte å møte nye mennesker på, og gi dem et godt inntrykk av både klubb og supportere. Bravo.
  3 likes
 6. Det vil alltid være noen som har mer penger enn vett...
  1 like
 7. Lillestrøm er ikke lenger i Eliteserien, så de er ikke avgjørende for hvordan det går med verken oss eller andre i 2020. Vi er etter fjorårets sesong det beste laget i Stor-Oslo og det kan spille inn når det gjelder å trekke gode spillere til oss. Det kan bli viktig for å bli foretrukket både av unge talenter og etablerte spiller som vil ha jobb i hovedstaden.
  1 like
 8. Problemet med LSK ned i år, er at de sannsynligvis kommer mye sterkere tilbake. Det hadde vært bedre om de kunne skranglet videre i bunn av ES i all fremtid. Men. Jeg kommer uansett ikke til å savne å sitte foran noen av de mest utsøkte brukerne NAV Lillestrøm har å by på. Leiligheter på bortetribunen er et fantastisk smart påfunn.
  1 like
 9. Hvorfor diskutere Deila og enga? Deilig med første eliteserie sesong uten LSK. Eller er det noen her inne sov vil savne LSK - STB oppgjørene? Håper vi blir medalje jagende lag og europaspill i 2021, flere som drømmer om EL gruppespill? 08 klarte det, hvorfor ikke STB? Gleder meg til sesongstart! ?
  1 like
 10. Nordlie og Rekdal sikler vel etter etter jobben - men kanskje Hareide er aktuell og vil seg selv så vondt ?
  1 like
 11. 1 like
 12. Synd Deila tydeligvis forsvinner fra Enga til New York. Synes vi har hatt et brukbart tak på dem under hans ledelse med 4 poeng mot dem i 2019. Det ryktes at Enga får en overgangssum på USD 10 m for han. Ledelsen må le hele veien til banken hvis summen er riktig...
  1 like
 13. Fantastisk! Hva betyr det i kroner og øre? Hilsen Ingo som kjøpte en kasse som smalt noe jævlig og ti stjerneskudd som kanskje vippet inn ny salgsrekord. ?
  1 like
 14. 1 like
 15. Lagt ut bilde på Instagram (storyen)av Stabæk drakten sin og 2020 under. Med videre da virker det som?
  1 like
 16. Peder Stian Madsen gikk bort 28. Desember 2019. Peder ble 88 år gammel og han fulgte med på laget sitt; Stabæk, helt til det siste. For dere som ikke kjenner til Peder Madsen så har han hatt hatt rolle som patriot, investor, styremedlem og leder i Stabæk fotball. Madsen har tilbrakt utallige timer på Nadderud stadions tribuner i løpet av mer enn 40 år som Stabæk-patriot og sesongkortinnehaver. Peder flyttet til Stabekk fra USA på 1960-tallet og var vant med fra USA at en støttet opp om den lokale klubben uansett hva. Han valgte derfor Stabæk, og det ble en av lidenskapene hans resten av l
  1 like
 17. Tobbe kom innom i dag og kjøpte med seg noe av det bedre vi selger. Et prakteksempel på ekte Stabæk gutt.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...