Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 31. jan. 2020 i alle områder

  1. Det positive med denne kampen er at det må ha skremt vekk potensielle kjøpere av Bohinen, Brynhildsen og Hanche.
    8 liker
  2. Deadline day i Europa! Så langt vet vi om: Emil Bo: Ønsket både her og der. Ønske fra klubben å selge, for det er her de store pengene ligger? Lite rykter i det siste, og Emil virker kanskje å være mer bevisst enn mange andre på at han må dra til riktig klubb. Er det riktig klubb dersom den plutselig melder seg på i kveld? Håper de sitter med kredittkortet klart i Leeds. Norske spillere fikk neppe dårligere omdømme i Belgia etter at Genk cashet inn på Berge. Er interessen og betalingsvilligheten fra Belgia og Nederland stor nok? Mistenker at han ikke finner det riktige i dette vinduet, og at det dermed blir å krysse fingrene for at han skriver ny kontrakt. Hernandez: Er et eller annet sted for å snakke med en klubb. Men hvilken? Stemmer observasjonen om tre store bagger på Gardermoen er det ikke snakk om en snartur til Køben for å snakke med Brøndby. Hvor mye penger får man egentlig for en høyreback om dagen? Hanche: Ble ikke presentert som Hannover-spiller slik de veldig konkrete ryktene tilsa. Da kan vi kanskje håpe at den dealen er avlyst og at han blir med videre? Ola: Stort sett linket til Molde og Rosenborg. Klubben håper kanskje å selge han til Europa, men tror kanskje han ikke er så heit som han selv tror. Tipper han blir denne uken også, og at klubben da må ta stilling til om han skal være med i treningskamper fremover uten å signere ny kontrakt. Er det andre spillere som plutselig kan bli solgt? Sandberg signerte ny kontrakt, og vil nok uansett være mest interessant for norske og svenske klubber. Hugos attraktivitet har sunket siden gjennombruddet. Håper han går for å gjennskape suksessen sammen med Lumanza. Pignatel står nok på mange blokker rundt omkring, men rart om han har blitt så lenge, for å dra når han står overfor sesongen der det endelig blir spilletid på toppnivå.
    7 liker
  3. Virker som en drømmekamp for arni dette.
    5 liker
  4. 4 liker
  5. Slapp av. Nå har TheBank måtte leve flere måneder uten å kunne skrike om nedrykk, la nå stakkaren få lov å komme i gang igjen.
    4 liker
  6. Thomas Rogne utnevnt til kaptein i Lech Poznan??
    4 liker
  7. Tre høydepunkt på en svak dag: Solheim var EKSTREMT involvert framover de få minuttene han fikk i riktig posisjon som høyreback. Edvartsen blir bra i år. Mye energi og den eneste som utmerket seg i 2. omgang. Ble flyttet inn i midten etter noen bytter og forvant litt da. Lumanza spilte lengst av alle utespillerne?
    3 liker
  8. Har ikke luktet mindre nedrykk av Stabæk på lang, lang tid.
    3 liker
  9. Å beholde Bohinen og Hanche-Olsen etter dette overgangsvinduet er litt som nye signeringer
    2 liker
  10. Joda - men Grorud trener vel de og pluss jobb og studier... så ikke like preget ut
    2 liker
  11. Vi mangler helt tæl og styrke her. Grorud er et samspilt lag, mens vi virker som om det er slengt noen tilfeldige utpå.
    2 liker
  12. Ingo sier disse gutta er medaljekandidater, så da er de vel det!
    2 liker
  13. Ikke sett kampen, men forventet vel noe av dette med den inngangen lagene har hatt til kampen. Selvsagt ikke bra, men ikke noe å bekymre seg over isolert sett, mener jeg...
    2 liker
  14. VI trenger en spiss eller to av høy kvalitet.
    2 liker
  15. 2 liker
  16. Siste nytt fra sportslig ledelse under gjennomgang av spillergruppa på gårsdagens styremøte: Kinoshita har sett strålende ut på trening! I fjor kom han til mange sjanser, men satte dem ikke. Nå dundrer ham dem visst inn fra alle hold og vinkler. Kinoshita, Azemi og Valencic kan bli en sensasjonell trio på topp for Magic Jönsson. Bare to måneder til seriestart og akkurat tid til å få med deg to nye tilskuere på kamp. Hvis noen hundre av oss fikser den biffen, blir det fullt hus og trøkk på gamle, gode Nadderud som snart skal tre inni pensjonistenes rekker og fortjener det beste.
    2 liker
  17. Nye kontrakter til begge to, pls!
    1 liker
  18. Glimt vant 1-0 over Grorud og var imponert over tempoet til Grorud. Grorud-treneren en av de beste unge her på berget, nevner at Stabæk ikke var forberedt på det høye tempoet. Burde normalt vært omvendt helt klart
    1 liker
  19. Du må nok sjekke første kamp de siste årene litt mer faktabasert..
    1 liker
  20. Enga var også inne i en tung treningsperiode, men valset over Ull/kisa med 7-0
    1 liker
  21. Bra start på medalje-sesongen??
    1 liker
  22. Svakt tempo med og uten ball mot en godt organisert motstander. Grorud har alt et par matcher i beina og er spekket med talent - kan komme til å bite godt i fra seg i obos. Typisk treningskampsdebut!
    1 liker
  23. 1 liker
  24. Kinoshita setter inn 3-1 på straffe
    1 liker
  25. Cheng spiller venstre back.. Sjøberg høyere på banen på venstre...
    1 liker
  26. Tusen takk GeirSJ. Flott referat ?
    1 liker
  27. Grorud startet omgangen med høy pasningstempo og bra fart fremover som vi ikke klarer å håndtere. Spiller seg enkelt igjennom ledd. Første målet er Brauti veldig dårlig plassert, og andre målet er det bare flaks at ballen havner hos målskårer. men Grorud har flere sjanser så de leder fortjent. Siste 20 min venner vi oss til tempoet, forsvarer oss bedre og kommer til flere gode sjanser. Både Valencic og Azemi kunne scora. Men alt i alt dårlig.
    1 liker
  28. Luc, Bohinen og Lumanza på midten. Da burde dette være lett skuring
    1 liker
  29. Kanskje Ola til slutt tenker at det kunne vært gøy å ta medalje med Stabæk? ?
    1 liker
  30. Beholder vi Hanche og Bo etter dette vinduet så håper jeg virkelig de forlenger med engang..
    1 liker
  31. Skal Jesper endelig få jobben som han ble lovet da han signerte som spiller i 2005?
    1 liker
  32. Klubben har publisert en oversikt over treningskamper. https://www.stabak.no/nyheter/slik-blir-stabæk-vinteren - Det kan forekomme endringer. Men slik ser oversikten ut pdd. Januar 31.01.2020 Grorud – Stabæk kl 1700 LSK hallen. (Amedia/Direktesport.no streamer) Februar 01.02.2020 Avreise Malta treningsleir. 04.02.2020 Stabæk – Banik Ostrava. Malta 07/08.02.20 Hibernians (M) – Stabæk. Malta 09.02.2020 Hjemreise fra Malta 15.02.2020 Stabæk – HamKam. Kl 1400 Nadderud 23.02.2020 Viking – Stabæk. Kl 1800 Viking stadion. Mars 02.03.2020 Avreise Marbella 07.03.2020 Stabæk – Haugesund. Marbella. 09.03.2020 Hjemreise Marbella. 13.03.2020 Strømsgodset – Stabæk. Kl 1300 Marienlyst, Drammen. 21.03.2020 LSK – Stabæk kl 1400 i LSK Hallen. 29.03.2020 Mjøndalen – Stabæk kl 1800. Mjøndalen.
    1 liker
  33. Hva er planen ang. billettsystem? Vil dere lyse ut et oppdrag på et prosjekt her? Vi har en hel haug med dyktige IT-folk som elsker Stabæk (blant annet i ditt kjære Bouvet) som drømmer om å utvikle en fabelaktig god og brukervennlig billettløsning for Stabæk! Som et sponsorprosjekt? Inkludering i et allerede spennende kontaktnettverk? Med potensielle videresalg til andre klubber for en for en skyhøy sum? Her finnes spennende tanker!
    1 liker
  34. Er jeg blitt en møteplager, som poster lange haranger på Forum flere ganger pr dag? Svaret må være et rungende ja. Derfor er dette den siste som kommer fra meg på en stund, men den er verdt litt plaging for den kan bety mye for Stabæks økonomi og samfunnsrolle. Det handler om å få Stabækfolket til massivt å bytte strømleverandør - uansett fra hvem du kjøper strømmen din fra nå, til Ustekveikja energiselskap i Hol kommune - som gir klubben en betydelig økonomisk kickback for hver av oss som bytter. Jeg gjorde det i dag. Det tok 30 sekunder, ved at jeg ringte direkte til selskapet og opplevde et mirakel: Et levende menneske tok telefonen! Min kontakt het Mari Sandsmark og visste alt som avtalen og gjennomførte den på no time, uten at jeg måtte taste brukernavn, passord, skonummer,. hattenummer og IP-adresse. Pang! Der og da! Så gjør som meg, alle som ikke elsker strømselskapet sitt over alt på jorden. Ustekveikja var med på Jubileumsseminaret med tre fantstisk hyggelige mennesker som bidro fra første til siste sekund. OK? Ikke mer Forumplaging fra meg på noen dager nå. Så tar vi Nike's slagord og gjør det til vårt akkurat i denne bytteaksjonen: Just do it.
    1 liker
  35. Beklager at rapporten fra Sandefjord er så full av trykkfeil og slurv. Jeg måtte legge den ut i en fei fordi de var serie på gang på TV'en, og da jeg kom tilbake var for sent å redigere. Håper innholdet er forståelig og energigivende likevel.
    1 liker
  36. Hei og beklager at det ble dårlig med løpende oppdateringer fra Jubileumsworkshopen i Sandefjord, som ble en magisk opplevelse og en stor suksess. Opplegget var at vi lørdag formiddag fikk en oppdatering fra ledelsen i klubben om økonomi, frivillighet, arenafremdrift, sponsorvirksomhet og publikum. Deretter delte vi oss i to grupper (to på hvert av de fem områdene nevnt nettopp) og fikk 4-5 konkrete spørsmål som skulle besvares - kort, energigivende, med et touch av annerledesheten som skal kjennetegne oss. Et forslag var for eksempel at vi aldri skal "ta en kamp av gangen", men svarer at vi nå skal ta "TO kamper av gangen ?". Det ble jobbet til kl 18 på lørdag, deretter var det visning av filmen "Ti eventyrlige pr" fra 1997, utrolig gammeldags og rar, men festlig å se likevel. Mange i salen som var med for 23 år siden, og Flem så ikke én dag eldre ut. Deretter var det en 4 minutters presentasjon av en NY dokumentar om Stabæk, en Jubileumsfilm der vi følger 2020 sesongen (filmselskapet var i Sandefjord og filmet, selvfølgelig). Vi har valgte et drevent dokumentarfilm-seløskap med lang erfaring fra NRK; de heter Toothfairy, holder til i Sandvika og filmen ble presentert av dattera til Trond Johansen, en av tre nålevende æresmedlemmer i Stabæk IF. Utrolig bra og morsomt - ikke minst idéen om at vi skal invitere alle som vil til å co-produsere filmen mot bidra med en tusenlapp eller to. Vi skal ha verdenshistoriens lengste rulletkest, der tusen Stabækfans står oppført som co-produsenter. I dag (søndag) har alle gruppene presentert i den store plenumssalen, og her må jeg være 100% ærlige med dere: Det var fullstendig fantastisk. Et skyhøyt nivå på tenkingen, like skyhøyt på fremførelsene, og utrolig mange nye, kloke og gjennomførbare tanker. Noen eksempler: Stabæks Supports "husarkitekt" Robin Rakke presenterte tanker om en "atmosfæreoptimaliisert" og "pyro-optiomalisert" arena der med materialvalg, lys, farger og tribuner som skal gjøre arenaen til et syn utenfra og en trykk-koker når det er fullt inne. Det kom sterke idéer for nye tiltak på samfunnsansvar presenterer både av sparebank1s leder Roald og Stabæks egen Kåre Frydenberg. Kanskje skal vi sette FNs Bærekraftsmål nummer 1 opp som nytt fokusområder; det handler om å utrydde fattigdom, og vi kommer til å bidra gjennom å gjøre det mulig for barn fra fattige familier (det finnes 2-3 i hver eneste skoleklasse) skal få hjelp med treningsavgift og utstyr så de kan delta på Stabæks lag og i Akademiet. I tillegg kom det mye kreativt og kraftfullt på "det digitale Stabæk", vi har en vei igjen å gå både på billettsiden og på publikumsinvolvering, men skal begynne på den hurtig. Nicholas Piganetell Jensen holdt presentasjonen på vegne av spillergruppa (det var 2.3 spillere i hver gruppe, og en egen for de ikke-.norsktalende slik at de også bidro. "Piggy" er nettopp fylt 18 og presenterte som han aldri hadde gjort annet. Rapporter fra gruppene der det var to eller tre spillere, er at de har utrolig mye å bidras med. Lyriske tilbakemeldinger på Sandberg, Yaw, Sollheim, Hanck og ikke minst FITIM AZEMI! Han tok Stabæk med storm, og mente at vi vil øke publikumsinteressen hvis vi filmer fra garderoben etter kamp og gutta viser mest mulig hud - eller som ha sa i klartekst: er nakne. ; vi har en utrolig gruppe spillere nå og de har mye mer å by på en sugende taklinger og skudd i vinkelen. Siri Nordeide Grønli og Melissa Bjaanesøy var strålende på scenen! Lørdag kveld var det middag (syltet ørret og andeconfit) og deretter vårt eget band med Knut Harlem, André Flem og Stabæk-Lars. Mange har litt å gå på når det gjelder å kunne våre vakreste sanger, men nå har de hørt dem og fått tekst på ark så de kan lære. Sangskatten i Stabæk er stor og verdifull og må passer veldig godt på. Det hele ble rundet av rundt midnatt da Janne Jönsson kopierte seg selv fra seminaret vi hadde i 2005 etter nedrykket; vi fikk et vakkert gjenhør med Fridtjof og Carmencita, og Janne har tatt store steg siden dengang. Så dro vi hjem søndag etter lunsj kl 13 og alle var enige om at det hadde vært en fin tur. Selv blir jeg både lykkelig og rørt når jeg ser hvilke mennesker og hva slags kompetanse vi faktisk rår over. Vet at Bærums Kommunenes Hans Christian Udnæs, han deltok hele veien og har lagt ut en herlig oppdatering på Facebook. Kortversjon:Spillerne har lært masse, og de nye har fått en perfekt introduksjon til klubben. Nye og gamle sponsorer fikk et kick og har eierskap til tenkningen (Ustekveikja Energi kløp seg i armen). Vi har ideer nok til å trekke over 4.000 pr match i år, og vi tok 9 poeng i løpet av helgen. Det siste er jeg 100% sikker på. For en klubb! For noen spillere! For en kompetanse vi samlet rår over. 2020 blir fantastisk.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...