Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 03. feb. 2020 i alle områder

  1. Han er visstnok ikke med FCM på treningsleir
    7 liker
  2. Mix gjør jo i motsetning til våre andre sentrale midtbanemenn, en del mål i løpet av en sesong. Det trenger vi. Når Emil og Ola drar, er det kun Hugo igjen av den generasjonen, og jeg tror Mix kan være viktig for identitet og interessen rundt laget. Kanskje kan han begynne å lokke en Hedenstad ned til Nadderud også, og jobben med å etablere seg som en toppklubb, tar noen steg videre. En skal ikke kimse av at disse gutta har vært rundt, og kan gi noen andre dimensjoner til klubben og garderoben. Hvem er var det Mix hang med i New York, igjen?
    7 liker
  3. Vet noen om vi fortsatt er interesserte i Skytte? Det ville vært en veldig fin spiller å bruke litt penger på nå som vi er rike, selv om det selvsagt finnes grenser.
    3 liker
  4. Vi har med vekslende hell hentet gamle helter tilbake. Vil slenge ut en ny gammel helt: Vegar Eggen Hedenstad Fikk, som resten av laget, mye tyn i fjor. Han sitter sikkert på en fet kontrakt i Rosenborg, men den går ut (i følge Transfermarkt) etter sesongen. Rosenborg er litt desperate etter å fornye og "fortrøndre" seg. Da er det fort spillere som Hovland, Valsvik og ... Hedenstad som skal ut. For oss... Vi har akkurat mistet en back, og selv med Solheim og Jeppe som gode førstevalg haddet det ikke vært dumt med en til. At han kan vikariere på venstresiden også er en stor bonus. Så med litt hell (Hedenstad ikke blant de "gamle" det skal bygges på, ønske om å komme tilbake til Østlandet) og litt raust forhold til lønnsrammer (Hedenstad har nok tross alt litt krav) er det kanskje en spennende mulighet?
    3 liker
  5. Her er det bare å bruke alle midler for å få han inn. Var utrolig solid og viktig på midtbanen. Fin finesse på han og, men også klok. Tar gjerne både Mix og Skytte tilbake for å si det sånn!
    1 liker
  6. Hvis han ikke var det så ville det vel verdt noen interesse fra Stabæks side? Håper det ordner seg ... tilfører viktig erfaring og rutine i et ungt lag.
    1 liker
  7. Interessant at Mix er med til Malta. JJ forteller litt om treningsleiren på Facebook
    1 liker
  8. Svært gjerne for min del
    1 liker
  9. Har ikke luktet mindre nedrykk av Stabæk på lang, lang tid.
    1 liker
  10. Velkommen tilbake! Ingrid Hjelmseth blir med Stabæk videre. Hun har signert en avtale som keepertrener for A-laget.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...