Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 01. april 2020 i alle områder

  1. Kaloyan Kostadinov er bekreftet klar for Stabæk, men kommer til å være i Sandnes Ulf frem til august. 4-årskontrakt. Velkommen!
    27 liker
  2. Hei alle! Spillerne har kjørt ut en del middager nå, men i morgen skal de begynne å trene igjen. Det vil si at klubben trenger hjelp til å få levert middager hjem til folk. Oppmøte for utlevering er i Høvikveien Kjøtt og Kolonial kl 15:00 (fra i morgen). Hver bil vil få 2-3 leveranser, så det er ikke veldig mye jobb. Men det er viktig at du kan gi beskjed kvelden før om du har mulighet. I første omgang kan du si ifra til Trine (982 06 149) eller Jon (416 25 355) om du har mulighet. Husk å vaske hendene og bruk antibac! Takk for at du stiller opp!
    15 liker
  3. Kan se ut som Ringo anså seg selv som den beste kandidaten til denne jobben allerede i 2010?. Kan avkrefte at Finstad er ansatt i rollen etter IAO, men han skal absolutt være med å ta arven videre.
    14 liker
  4. Prosessen har stoppet opp litt de siste ukene pga. Coronasituasjonen. Prosessen er i gang igjen nå og vi har 2-3 alternativer vi jobber med. Ettersom overgangsvindu stenger i morgen og hele situasjonen rundt seriestart er usikker, har vi ikke noe hastverk. Finstad skal få god hjelp til å klare oppgavene inntil videre.
    11 liker
  5. 8 liker
  6. Nydelig velkomst! Oliver Edvartsen spilte 2 div fram til sommeren og tok ES med storm i høst. La oss gi han sjansen før man avskriver en svært ettertraktet spiller helt. Velkommen!
    6 liker
  7. Tusen takk for innsatsen over 22 år i klubben. Lykke til videre, og velkommen tilbake.
    6 liker
  8. Veldig fint og få plass en ung midtbanespiller nå som vi mistet både Arnstad og Askildsen i vinter, syntes dette ser spennende ut. Håper han kan løfte rekruttlaget litt, før han så kan spille seg inn på a-laget når tiden er inne. Velkommen!
    5 liker
  9. Det høres faktisk veldig smart ut å leie ut spillere i en periode hvor de uansett ikke får spilt.
    5 liker
  10. 3 liker
  11. Greit å utkonkurrere Molde og Brøndby da... Men spennende signering dette! Tror dette kan bli bra.
    3 liker
  12. Godt å se at jeg har vært konsekvent i det minste
    3 liker
  13. https://www.sportsbibelen.com/no/annet/daniel-nannskog-er-ny-sportssjef-i-stabaek/ – Det er absolutt en målsetning for meg. Jo flere signeringer vi får hit, desto bedre!, forteller svensken til Sportsbibelen.
    2 liker
  14. https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/LAxnKV/flere-klubber-sikler-etter-sandnes-talent-de-lyseblaa-er-klare-til-aa-selge "Brøndby, Molde og Stabæk er blant klubbene som ønsker seg Sandnes Ulfs midtbanetalent Kaloyan Kalinov Kostadinov." "Sandnes-talentet er en type elegant midtbanespiller med presis pasningsfot og evne til å passere en motspiller. Fortsatt trenger han muskler for å ta elitenivå, men han har alle muligheter." "Molde-speider og Solskjær-kamerat, Jon Vik, var blant dem som noterte ivrig fra tribuneplass."
    2 liker
  15. Nettcontaineren er åpen! Behovet for blaa supportereffekter er naturligvis alltid til stede, men når man ikke kan dra på Nadderud for å kjøpe kan det være vanskelig å få tak i. Nå er løsningen her! Stabæk Support åpner nettbutikk! Klikk her for å komme til butikken Vi har det du måtte trenge av t-skjorter, gensere, skjerf og diverse annet. Vi har også noen helt splitter nye produkter inne nå, sjekk det ut! Som nevnt i gårsdagens nyhetsbrev selger vi også Blaa middag, klubbens initiativ for å fylle magene til de som av ulike årsaker har en utfordrende tid under Corona-epidemien. Spørsmål eller forslag til nettbutikken? Kom med det her!
    1 liker
  16. Poenget med aprilsnarr forsvinner litt når det står i artikkelen at saken er en aprilsnarr.
    1 liker
  17. Han er 17 år, og trenger både tid og muskler! Tror han blir bra, men trenger tid som alle andre! Oliver med sin turn bakgrunn Og flere vintre hadde musklene på plass da han kom.
    1 liker
  18. Tror ikke en spiller med 4 innhopp i OBOS er en spiller vi skal regne med denne sesongen
    1 liker
  19. Finstad har vært intervjuet x flere, han skal vel inn i en rolle rundt den nye sportssjefen! Men er kommet inn for å kunne hjelpe til med å føre arven videre! En meget god taktisk manøver i mine øyne.
    1 liker
  20. Fremtidig spillersang basert på "The KKK took my baby away"?
    1 liker
  21. Dere har kjøpt 39 Blaa middager bare de første to dagene etter vi åpnet! Takk til alle!
    1 liker
  22. Må vel ta på meg den...
    1 liker
  23. Og til videoen: Vil noen stå frem som hjernen bak idéen om å filme folk som vrikker på ræva foran pisserenna?
    1 liker
  24. https://www.stabak.no/nyheter/blaadugnad--fra-karantene-til-samfunnstjeneste Her er det mange ting vi kan gjøre for å hjelpe!
    1 liker
  25. Vi søker deg som er over 18 år og oppover og har lyst til å bidra med å være i vaktkorpset til Stabæk Support. Jobben består av, innslipp av våre supportere i porten på Nadderud og ha generell kontroll på feltet. Dette er utvilsomt en viktig oppgave. Vi ønsker at du av og til kan stille som vakt på bortetur når det er behov for det (i 2020 er det i utgangspunktet VIF, Godset og Sandefjord) Det er ikke forventet at alle jobber alle 15 hjemmekampene. Vi vil veldig gjerne høre fra deg som kunne tenkt seg å bidra. Vi er i utgangspunktet på jakt etter de som kan binde seg for 7 vakter, men ta uansett kontakt om du bare kan enkelte kamper, så finner vi en løsning i fellesskap. DU FÅR FØLGENDE GODER: (Står du vakt 1-6 kamper får du): • Du får gratis bortetur pr 2.hjemmekamp du står + gratis tur og inngang om du står på bortetur. • Frivilligmeny på de kampene man jobber (Står du vakt på 7 eller flere kamper får du): • Sesongkort på SS feltet / mulighet til å ta ut en billett per kamp • Du får gratis bortetur pr 2.hjemmekamp du står + gratis tur og inngang om du står på bortetur. • Invitasjon til Årsfest • Frivillig antrekk • Frivilligmeny på de kampene man jobber • Invitasjon til frivillig tur (Godset away 16. Mai) Høres dette interessant ut eller har du spørsmål, ta kontakt med MAYA OLSEN Sikkerhetssjef maya@stabaek.no +47 452 87 694 IMG_2754.MP4
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...