Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 04. april 2020 i alle områder

  1. Det er én måte å se det på. Eller som jeg velger å tenke; tenk hvilken situasjon vi hadde vært vi hvis det ikke hadde vært for de innbringende spillersalgene.
    10 liker
  2. Absolutt. Hadde dette skjedd for noen år siden hadde vel vi fort vært den klubben som gikk konk eller rykket ned fordi vi var avhengig av å selge halvparten av spillerne i neste overgangsvindu. Veldig takknemlig for det økonomiske arbeidet som er gjort av klubben de siste årene.
    4 liker
  3. Fjorårets XI Brynhildsen - Junker - Edvardsen Kassi (Askildsen) - Bohinen - Skytte Moe - Hanche - Amankwah - Hernandez Sandberg Årets XI? Vetlesen (Gall?) - Kinoshita (Azemi) - Edvardsen Kassi - Bohinen - Lumanza Jonassen - Hanche - Amankwah - Solheim Sandberg Vet ikke helt om vi er styrket i forhold til høstsesongen i fjor. Skulle gjerne sett noen flere inn i for å kjempe om plassene i forsvar og angrep. Ganske tynn dekning på flere plasser i troppen.
    3 liker
  4. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/ekspertens-dom-over-en-av-eliteseriens-overgangsvinnere-grat-da-de-mistet-han_sto7719122/story.shtml
    3 liker
  5. Stabæk og Stabæk Support har allerede støttet Karanba med veldig mye så først vil jeg si fortsett å kjøpe blaa middager og supporter-stæsj! Og meld deg som sjåfør om du kan. Men for de som ønsker en oppdatering om hvordan det står til i Brasil: Bønner og ris-innsamlingen ble en braksuksess: Koronasituasjonen har dog gjort at basen er stengt. Mer om dét i siste nyhetsbrev fra Tommy: https://mailchi.mp/3d35d868f642/karanba-online Vi har også startet en ny Spleis, denne gangen for matkasser med the basics, som ris, pasta, mel, såpe, toalettpapir osv. De har allerede begynt å distribuere: Ellers er det stort fokus på å beholde de ansatte i arbeid, med digitalisering av jobben de normalt gjør på basen - trening, oppføring, omsorg, undervisning, rådgivning. Derfor er det publisert mange små videohilsener på Facebook og i Whatsapp-grupper de siste dagene. Og psykologen deres ringer rundt til alle 600+ deltakerne og sjekker hvordan det går med dem. Utfordrende for enkelte å mestre teknologien, men de fleste er tilpasningsdyktige og bryr seg oppriktig om deltakerne. Fin bekreftelse på at Tommy har etablert en solid organisasjon der nede.
    2 liker
  6. Ser helst denne 11eren Sandberg Solheim Amankwah Hanche-Olsen Jonassen Lumanza Bohinen Kassi Edvardsen Valencic/Kinoshita Gall
    1 liker
  7. https://www.budstikka.no/fotball/som-a-slippe-kalver-ut-pa-beitet/576719!/ Pluss artikkel. Jönsson og Hugo snakker kort om å starte opp med trening igjen etter nesten tre uker med egentrening. Janne sier de er nøye på å holde avstand og at det blir en del planlegging for å finne øvelser som passer. Funker bra nå, men kan by på litt problemer hvis situasjonen vedvarer over lang tid. Enn så lenge tar vi sikte på NFFs mål om å starte opp i slutten av mai. Prøver å være positiv, men er klar over at det finnnes andre scenarioer. Klubben kjører fysiske tester på spillerne neste uke.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...