Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 17. mai 2020 i alle områder

  1. Gratulerer med dagen til - hele laget - støtteapparatet - klubben - kommunen - og landet. En ekstra hilsen, til alle blaa Stabækfans over hele dette langstargte land! Nyt dagen Alltid uansett!
    25 liker
  2. Dra på onkel blaa. Slipp abonnent og støtt en lokal bedrift vi alle er glad i.
    6 liker
  3. I forsvar må vi nesten ha inn noe. Pr nå er det vel bare Pignatel og Vogt som er alternativene på benken? Med både Hanche som kan skyves til back, og Solheim som kan trekkes inn er det vel egentlig litt det samme hva vi får inn. Er det naivt å håpe at Pignatel holder nivået til å forsvare å være førsteinnbytter? I så fall tar jeg aller helst en ny back. Storbritannia sliter fortsatt big time med coronaen, og i Skotland har de en mulighet til å avbryte serien om de får spilt tre runder til. Kunne Aberdeen tenkt seg å sende Hernandez på lån for å få litt matching?
    2 liker
  4. Jeg er litt usikker på om jeg selv vil være en av disse 50 som i så fall skal lage stemning. Tom eller 9/10 tom stadion er kjipt uansett og jeg vet ikke om jeg vil sukre pillen ved å henge opp bannere eller stå med masse luft mellom kompiser for å løfte TV-produktet. Jeg får ingenting ut av det i hvert fall. Jeg har mer lyst til å tenke på det som en rekke bortekamper der vi uansett måtte se den på Blaa eller med venner. Men her har nok folk hver sin magefølelse. Det er ingen unison fasit på det vi står overfor.
    1 liker
  5. De kan bare drite i å refundere mine kort. Kjøper nye for 2021. Det er ikke klubben sin skyld at jeg ikke får brukt dem i år.... Om de kan få penger for dem fra staten, så gjerne for meg, men jeg vil ikke ha dem tilbake. Vi sees 2021 håper jeg så får man holde seg her i mellomtiden
    1 liker
  6. Er så kjedelig når en har lang reisevei, eller en ikke slipper inn på Onkel Blaa, grunnet Corona restriksjoner på antall samlet på ett sted! Men @FranckTheBank tror denne sesongen blir litt av og på, men jeg går for årsabonnement, så får det briste eller bære!
    1 liker
  7. Vårt kjære Onkel Blaa åpner igjen i dag?.
    1 liker
  8. I Tyskland har de varslet at hjemmelaget kan dømmes til tap om supportere samler seg utenfor stadion. (Det så vi vel bl.a. i Paris i CL rett før fotballen stoppet?) Vi kan vel rolig anta at alle forsøk på å være "smarte" rundt stadion kommer til å bli stoppet i Norge også. De med leilighet på Åråsen kan jo glede seg over eksklusivitet nå, de er blant de få som får sett eliteseriefotball live. Eller vent... Det er fortsatt like morsomt ?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...