Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. mai 2020 i alle områder

  1. Gratulerer med dagen til - hele laget - støtteapparatet - klubben - kommunen - og landet. En ekstra hilsen, til alle blaa Stabækfans over hele dette langstargte land! Nyt dagen Alltid uansett!
    7 liker
  2. Ja for de som ønsker det er refusjon helt selvsagt, enig. Men at det er noe Stabæk skal trakte etter for å kunne "sende regningen til Staten" virker ikke som en god holdning ang. fellesskapets midler.
    4 liker
  3. Oppmøte kl. 10.15 tirsdag-lørdag denne uken. Kan bli endringer.
    3 liker
  4. Synes du snur det litt på hodet her. Du kan like gjerne spørre om ikke Stabæk er «moralsk forpliktet» til å tilby tilbakebetaling for et produkt som ikke blir levert. Og så kreve dette tapet dekket av den statlige ordningen.
    2 liker
  5. De kan bare drite i å refundere mine kort. Kjøper nye for 2021. Det er ikke klubben sin skyld at jeg ikke får brukt dem i år.... Om de kan få penger for dem fra staten, så gjerne for meg, men jeg vil ikke ha dem tilbake. Vi sees 2021 håper jeg så får man holde seg her i mellomtiden
    2 liker
  6. For alle andre aktører har jeg tenkt motsatt. Jeg synes det har vært svært tvilsomt av Live Nation å ikke refundere billetter for avlyste konserter i Spektrum. Jeg var regelrett forbanna på et hotell i Skottland som nektet å refundere et forhåndsbetalt rom, selv da de stengte hotellet. Nøytralt sett ville jeg sagt at det eneste riktige for Stabæk vil være å gi refusjon for det de har solgt, men ikke leverer. Altså sesongkort. Og så lenge vi som samfunn har vedtatt at bedrifter som mister inntekter pga lovpålagt nedstenging, så ser jeg ikke helt problemet med at Stabæk søker kompensasjon når det nektes å ha tilskuere til stede? (De som evt kjøper sesongkort for 2021 allerede nå ville nok uansett kjøp. Så salg av de sesongkortene er kun en forskyvning av cash flow.) (For meg kan dette heller ikke sammenliknes med permitteringer der spillerne er "permittert" de timene i uken de ikke er fysisk tilstede på fellestrening. De klubbene som definerte arbeidstid på den måten burde få et klaps når de ansatte senere i år tvinges til å jobbe hver eneste søndag... )
    1 liker
  7. Litt overrasket over at du ikke har noen moralske betenkeligheter med å ta i bruk fellesskapets sikkerhetsnett selv når man ikke må bare fordi man kan. Spesielt hvis refunderingen kommer med en melding om at disse pengene vil vi gjerne ha likevel.
    1 liker
  8. Det er muligens litt tynt i midtforsvaret, aldri så galt at det ikje er godt for noe - men denne covid greia har kanskje spart oss fra noen kamper med Yaw på sidelinjen?? Likevel, litt lite bredde i denne lagdelen synes jeg. I antall har vi nok midtbanespillere, men jeg synes det er ? ved alle sammen. Det kan bli alt mellom knallbra og OBOS, vi får håpe på det første. også det evige spørsmålet - hvem skal score? Har vi noen med mer enn 10 kasser i føttene?
    1 liker
  9. Bør vel være mulig med et rulleringssystem
    1 liker
  10. Husk det at NIF har gitt dispensasjon til Eliteserien, Eliteserien er foregangsfigur for ALLE andre idretter og samfunnet generelt! Det vil ødelegge mer enn det gagner, fotballen er solgt inn og kommer til å åpne gradvis den kommende tiden, men for at dette skal fungere må også vi som supportere trå til! NFF ønsker at vi skal være forsiktig optimister og at klubbene skal jobbe sammen Mtp oppstart, da kan alt oppstart for OBOS og toppserie klubbene starte opp med trening om 4 uker, med tentativ seriestart i rundt midten av Juli! FHI styrer fortløpende med retningslinjer, at Danmark åpner opp mer og mer vil kanskje være til klubbenes fordel! Ting er på gang, men vi som supportere må IKKE velte hele prosessen... ps: det er også klaget på gruppene som er satt opp, så de er ikke fastsatt per nå.
    1 liker
  11. I Tyskland har de varslet at hjemmelaget kan dømmes til tap om supportere samler seg utenfor stadion. (Det så vi vel bl.a. i Paris i CL rett før fotballen stoppet?) Vi kan vel rolig anta at alle forsøk på å være "smarte" rundt stadion kommer til å bli stoppet i Norge også. De med leilighet på Åråsen kan jo glede seg over eksklusivitet nå, de er blant de få som får sett eliteseriefotball live. Eller vent... Det er fortsatt like morsomt ?
    1 liker
  12. Jeg tror effekten av de siste dagers banneropphenging kan være noe av det beste for klubben på lang sikt. Hvis bare én potensiell 15-millioners overgang blir reddet av at Akademitalentene ser hva de er med på, så er dette verdt det. Nå er det helt umulig at de yngre og deres foreldre ikke har fått med seg hva som ligger i den uskrevne avtalen, og hva klubblojalitet innebærer.
    1 liker
  13. Uansett om klubben til syvende og sist kanskje har valgt feil strategi økonomisk, så mener jeg at signaleffekten av å la spillere få presse frem overganger til en spesifikk klubb så enkelt, kan bli adskillig verre – særlig når det står en agent bak ham med tette bånd til den aktuelle norske kjøperklubben. Slike agenter bør få vite at det kommer til å bli en ekstremt seigrodd og ubehagelig kamp neste gang de står med pølseklypa klar utenfor akademiet vårt. All ære til Stabæk som ikke har latt seg diktere av verken Jim Solbakken eller Rune Brynhildsen her.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...