Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 19. mai 2020 i alle områder

  1. Bør være mulig å sende ut sesongkortet eller en form for hilsen til de som har kjøpt, som et slags hedersbevis. Få ting sier "alltid, uansett" mer enn å ha kjøpt sesongkort et år hvor det ikke ble sesong. Det bør klubben vise at de setter pris på.
    17 liker
  2. Ikke noe sjokk at Skytte dominerer på liten bane med den nærteknikken han har.
    5 liker
  3. Mitt sesongkort blir i såfall en donasjon til klubben. Eventuelt så bare litt dyrere kampbiletter om vi f.eks får 5 på stadion istedenfor 15:) Viktigere for min egen del med en klubb i TL neste år enn refusjon av årets julegave fra meg til meg.
    5 liker
  4. Savner de danske drenge, reddet høsten ifjor på mange måter
    3 liker
  5. Kan vel like gjerne være snakk om å være moderat mtp usikkerhet til økonomien fremover.
    2 liker
  6. Det er vel uansett ingen klubber som kommer styrket økonomisk ut av dette, men vi sendte i det minste et sterkt signal om at vi vil strekke oss langt for å ta vare på våre egne. Det er vel heller ikke særlig smart å si høyt at man har penger å handle for.
    2 liker
  7. Ja for de som ønsker det er refusjon helt selvsagt, enig. Men at det er noe Stabæk skal trakte etter for å kunne "sende regningen til Staten" virker ikke som en god holdning ang. fellesskapets midler.
    2 liker
  8. De kan bare drite i å refundere mine kort. Kjøper nye for 2021. Det er ikke klubben sin skyld at jeg ikke får brukt dem i år.... Om de kan få penger for dem fra staten, så gjerne for meg, men jeg vil ikke ha dem tilbake. Vi sees 2021 håper jeg så får man holde seg her i mellomtiden
    2 liker
  9. Vi er like fullt avhengige av salg hvert år. Ser man ut i Europa kan man ikke være trygge på at det blir noen større salg i år. Når i tillegg publikumsinntektene ikke kommer ville det være stor risikosport å bruke penger på nye spillere.
    1 liker
  10. Bare å sende mail til klubben det. Du har krav på tilbakebetaling ved avlyste idrettsarrangement. Men fremgangsmåten som noen beskriver her tviler jeg sterkt på at blir vurdert av norske klubber.
    1 liker
  11. Synes du snur det litt på hodet her. Du kan like gjerne spørre om ikke Stabæk er «moralsk forpliktet» til å tilby tilbakebetaling for et produkt som ikke blir levert. Og så kreve dette tapet dekket av den statlige ordningen.
    1 liker
  12. Litt overrasket over at du ikke har noen moralske betenkeligheter med å ta i bruk fellesskapets sikkerhetsnett selv når man ikke må bare fordi man kan. Spesielt hvis refunderingen kommer med en melding om at disse pengene vil vi gjerne ha likevel.
    1 liker
  13. Det er muligens litt tynt i midtforsvaret, aldri så galt at det ikje er godt for noe - men denne covid greia har kanskje spart oss fra noen kamper med Yaw på sidelinjen?? Likevel, litt lite bredde i denne lagdelen synes jeg. I antall har vi nok midtbanespillere, men jeg synes det er ? ved alle sammen. Det kan bli alt mellom knallbra og OBOS, vi får håpe på det første. også det evige spørsmålet - hvem skal score? Har vi noen med mer enn 10 kasser i føttene?
    1 liker
  14. Dra på onkel blaa. Slipp abonnent og støtt en lokal bedrift vi alle er glad i.
    1 liker
  15. John Alvbåge (fra Insta) på spørsmål om det er noe han angrer på i karrieren: "...Kanske skulle jag stannat kvar i Stabekk??? Dom erbjöd mig något fantastisk men jag ville verkligen till Cypern med familjen... Man kan alltid tänka "om"...så är det, punkt slut"
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...