Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 15. juni 2020 i alle områder

  1. Stabæk supportere finnes over alt - også i Polen?: Two days before kick-off I'd like to wish you and Stabæk all the best and good luck during the season. Funny thing is, that in the "corona times" Stabæk was well-known in Poland because of the press conference wtih "robots". It's one of the most popular sport page in Poland, look: https://www.sport.pl/pilka/7,173971,25877170,konferencja-z-przyszlosci-w-klubie-pilkarskim-jak-w-filmie.html Funny thing number two is that for the first time Eliteserien will be broadcasted in polish Eurosport. I'll definately going to watch Stabæk against Vålerenga, mark my word!
    25 liker
  2. Fake supporterlyd er et hån av fotballens aller helligste verdier. Det er å gi forbund og TV-kanaler et påskudd for at enda mer kan tilpasses deres egne behov. I den grad alle fotballsupportere skulle stå samlet under én og samme parole, så bør det være denne. Fotballsupportere er ikke bare noe bakgrunnsgreier TV-kanalene kan justere som de vi – det er lufta og blodet som hele sporten lever av. Fotball-Norge og -verden har godt av å se hvor kjipt fotball uten supportere er, rett og slett bare for å skjønne hvor uvurderlige fansen er – og at mer burde tilpasses fansen, og ikke vice-versa.
    12 liker
  3. Veldig rart at ingen medier er i nærheten av å lukte at det blir medalje på oss i år. Høsten ifjor gir en sterk indikasjon på hvordan det går, men vi har de mest talentfulle spillerstallen kombinert med den beste treneren. God combo in coronatimes. Vi har den beste keeperen, ville ikke bytte Yaw og Hanche mot noen, og midtbanen vår har kvalitet og bredde som er en egen klasse i Eliteserien (sorry Eikrem, Hetland, Konradsen,Trondsen (sorry, han er back han ja)) ... og målene kommer ... Oliver setter noen, Kino setter noen, Kassi setter noen, Emil setter noen, Gall setter noen, Kornelius setter noen, Filip setter noen, Fitim setter noen, Hugo setter noen, Lumanza setter noen, Hanche setter noen, Solheim setter noen, Isaksen setter noen etc etc
    8 liker
  4. https://www.stabak.no/nyheter/se-stabaek-mjondalen-pa-ovrevoll
    8 liker
  5. Siden du har så sympati med TV-kanalene: Hvor går grensen for at det blir et bra nok TV-produkt for TV-kanalene? 200 stykker på stadioen er tydeligvis ikke nok. Hva med med 500 tilskuere? Eller hvorfor ikke bare fast legge på lyden fra 50000-tilskuere-oppgjøret mellom Lazio-Roma, selv når man er tilbake på normalen? Det blir jo et mye fetere produkt for TV-kanalen i stedet for 3500 tilskuere på Nadderud hvor lyden uansett bare forsvinner ut av kortendene på stadioen. Faen heller: Gi meg Nadderud stadion slik det er! La meg høre de 200 tilskuerene som er der.
    7 liker
  6. Jeg ser virkelig ikke problemet med at TV-kanaler som bruker miliarder av kroner på å vise fotballkamper gjør sitt beste for å skape et best mulig produkt. Hva annet skal vi be dem droppe? Kommentatorer? Ekte fotballkamper har ikke kommentatorer, men man kan til nød få en repeater som simulerer sidemann som klager på at gutta ikke jobber. Klokke som viser spilletid? Alle vet at stadionuret stopper på 90:00. Ingen grunn til å vise overtid til TV-seerne heller. Repriser? Gud forby! Fotball handler om øyeblikket. Om du ikke får med deg hva som skjer, kan du heller se et kort klipp på mobilen etter kampslutt. For oss som frekventerer Nadderud kommer det også et krav om at hvert 5. minutt må evt stadionlyd avbrytes av reklame for en av TV-kanalens samarbeidspartnere. Det er tross alt noe man må lide seg gjennom på ekte fotballkamper. Hvis det viser seg at computergenerert stadionlyd gir bedre TV enn ekte supportere er det nok bedre å ta en titt i speilet enn å klage på TV-kanalene. Og om det ikke gir et bedre produkt: Hva er problemet?
    7 liker
  7. støtte fra Russland ?
    6 liker
  8. 4 liker
  9. 1. Stabæk 2. RBK 3. Molde 4. Haugesund 5. Bodø/Glimt 6. Viking 7. Brann 8. Vålerenga 9. Odd 10. Kristiansund 11. IK Start 12. Sarpsborg 08 13. Aalesund 14. Strømsgodset 15. Sandefjord 16. Mjøndalen
    4 liker
  10. https://www.stabak.no/nyheter/slik-fordeler-stabaek-billettene
    4 liker
  11. Så at Granli ikke spilte for AIK i dag, og tenkte at hvis han har havna ute i kulda der kunne han vært fin å få hjem. Men dessverre har han bare vært småskada, og på forumet til AIK ble han til og med omtalt som både deres beste midtstopper og høyreback. Synd at han forsvant såpass fort etter at han slo ordentlig til.
    4 liker
  12. Aftenposten med 8. plass. Bl.a: Stabæks midtbane er kruttsterk, forsvaret er solid, men vi klarer ikke helt å se hvem som skal gjøre det som tross alt er viktigst i fotball: Sette ballen i mål.
    3 liker
  13. 11: Sandberg Solheim Yaw Hanke Vogt Lumanza Bohinen Gall Hugo Oliver Kino
    3 liker
  14. På disse La liga sendingene, er det vel strengt talt ikke supporterlyd, men en slags stadion"buzz" som ligger i bakgrunn. Slik som vel det normaltsett er på alle kamper fra de større europesike ligaer. Det, contra en la manga stemning tar jeg 10 av 10 ganger..
    3 liker
  15. Nei, jeg er enig med deg. Unntaket er 69.
    3 liker
  16. Tribuneliv er noe ekte som skjer mellom mennesker som uttrykker følelser spontant akkurat der og da. Tribuneliv uttrykkes IKKE gjennom et pre-innstilt Soundboard. Fatter heller ikke at dette diskuteres en gang
    3 liker
  17. Pisser supporterne midt i trynet med fake tribunelyd, fatter ikke at stående, syngende supportere kan si at dette er en positiv greie....
    3 liker
  18. Valencic tilbake på trening
    3 liker
  19. Jeg var på treninga i dag også, ikke for elitelagene, men for akademigutta på Stabæk 09, 07 og 06. Fikk en lang og god prat med Bjørn Helge Riise. Han var rimelig offensiv, for å si det sånn. Blant høydepunktene jeg festet meg ved: - Kvaliteten på årgangene blir bedre og bedre. Vi har aldri hatt et ti- elleveårslag med de kvalitetene som gutter 2009 i dag. Mange av dem spiller både én og to årganger opp, og ifølge Riise er den største utfordringen å finne riktig motstand. I serien vinner de 12 - 0 og det er grenser for hvor mange år "opp" man kan spille uten at fysikken slår ut ferdighetene. Dette gjelder i alle årganger, faktisk - å vekte motstand og jevnbyrdighet. Derfor prioriteter vi i alle årganger å delta på cuper i utlandet, der vi får målt krefter med de beste lagene i Europa med samme alder på spillerne som hos oss. - Jeg er en hund etter NAVN. Jeg vil ha navn på målscorere og gjerne startoppstillingen hver gang det postes fra seriekamper for akademilagene, så jeg og vi kan følge dem på veien til A-laget og salg til Manchester City. Helst ikke bare fornavn, forøvrig. "Christian la på til 3-0" holder ikke, vi må ha fulle navn! Så i dag presset jeg stakkars Riise steintøft for å få noen navn; ikke nødvendigvis de beste av de beste, men noen som skiller seg ut. Han var, heldigvis, mest opptatt av lagene og av det generelle nivået. Han karakteriserer det som SKYHØYT. Jeg fikk noen navn, men husker særlig to; ikke fordi de er best av de beste, men fordi de ikke heter Emil, Sebastian eller Oskar: De heter Amir og Suleiman. Amir har vi hørt om lenge, han blir visst bare bedre og bedre. Kontrakten er klar for signering den dagen han fyller 15. Suleiman er en teknisk begavelse, men først og fremst ekstremt fotball-KLOK. Det fineste Bjørn Helge Riise kan si om en unggutt, er at han er fotball-klok. Gjør riktige valg, ser åpninger, spiller dem rundt seg gode og har ekstreme egne ferdigheter. - Jeg hadde lyst til å stå langs gjerde til treninga var over, men det sto to ufattelig vakre mødre der, så jeg følte at jeg måtte gå før det ble for påfallende at jeg snakket så lenge med dem. Mange grunner til å se akademilagene trene, med andre ord. En av dem var der med mannen sin, så jeg dro til Samson på Bekkestua og tok en toast for å få det hele på avstand..
    3 liker
  20. JJ forvalter en brukbar stall når han ha råd til å holde Kassi utenfor startelleveren
    2 liker
  21. Håper vi klarer å fylle kvota på 200 mann i hver kamp
    2 liker
  22. Her er fordelingen av 200 plasser for Mjøndalen: - 80 plasser går til supporterklubben 3050 og stemningsskapene fans. Fordelingen gjøres av supporterklubben med vekt på syngende medlemmer med sesongkort. - 60 plasser fordeles på øvrige sesongkortholdere. Her blir det loddtrekning og de heldige blir kontaktet og må bekrefte at man ønsker å benytte plassen. - 60 plasser fordeles på samarbeidspartnere og interne gjester. Fordelingen gjøres av klubben.
    2 liker
  23. Kassi har vel vært litt småskada, men tror han kommer innpå utover i kampen. Hugo ser ut til å starte
    2 liker
  24. Det handler ikke om å pisse på de supporterne som står å synger. Stadionlyd vil aldri bli det samme som ekte lyd fra supportere som er tilstede. Det handler om at det har vist seg at det er gørrkjedelig å se kamper uten noe stadion/supporterlyd og at TV opplevelsen blir bedre av å sette på ferdiginnspilt lyd i stedet for ingenting..
    2 liker
  25. I tillegg vurderer de midtbanen til en sekser, altså rett over middels.. Hvorfor feks Vålerenga vurderes så høyt oppe, gleder jeg meg til å se. Men når VGs sportssatsing den siste tiden er "Se VGs miniserie om Vålerenga" og "Se Vålerengas to siste treningskamper i reprise gratis" så skjønner man hvor fotballhjertet til enkelte i VGs sportsredaksjon ligger
    2 liker
  26. Kjør på med Lazio-Roma om det blir det beste! Hva blir et godt TV-produkt? Jeg tenker at stadionlyd som er "ekte" vil trumfe kunstig lyd fra en spillgenerator. Å høre reaksjonene til supporterne er jo noe av greia. "Nå roper Stabæk Support på Azemi (eller hvem vi enn vil ha inn for å score mål..)" hører med. Jeg personlig tar heller vanlig Nadderud-lyd enn en jevn summing tapet i Spania. Så får vi bare håpe at folk flest er enige med oss? Jeg mener også at litt bakgrunnsstøy er bedre en La Manga-følelsen, så får de finne den balansegangen du etterlyser. Men for å ødelegge med fakta.. Er dette et reelt problem? Jeg har ikke sett noen planer for å legge på kunstig lyd?
    1 liker
  27. Nettavisen har oss på 7. https://www.nettavisen.no/sportspill/tipping/stabaeks-kaptein-synes-norsk-fotball-er-for-snill---ma-spille-roft-og-toft/3423938007.html
    1 liker
  28. Hva om de 200 ikke synger? Hva om de 200 har med sitteunderlag og vanter? For vi kan vel begge være enige i at det er en del av dem. Ser ikke helt verdien i det ass. Sitte på puben og se på kamp med kun rop fra spillere og noe enkle rop her og der, med en litt tafatt kommentator oppå.. nei faen heller..
    1 liker
  29. Etter laget på treninga ja, men jeg har ikke spurt Janne Jeg pleier å ha rett, men garanterer selvfølgelig ingen ting
    1 liker
  30. VG lupen har oss på 11. vil ikke ta en full skjermdump av hele siden men jeg antar at å legge ut «poengene» ut burde være greit Analysen er gjort av Svea og Juva
    1 liker
  31. Norsk Tipping-ligaen gjennomføres med enkel serie, der utgangspunktet for oppstart er 8. august. Stabæk 2 starter borte mot Nordstrand. Her er spilleplanen for avd. 6.
    1 liker
  32. Skjønner ikke helt hva man er så redd for her. At bakgrunnslyd skal være så mye bedre at man bestemmer seg for å stenge fansen ute for alltid og bare kjøre bakgrunnslyd? Det kommer aldri til å skje, selv i en kynisk verden er fansen og billettinntekter en av de viktigste kildene. Dette her handler om å gjøre noe midlertidig frem til supportere kan slippe inn igjen. Syngende supportere må vel også synes det er kjedelig å sitte å se på en kjedelig kamp? Eller er man fornøyde å tenker "yes, nå får de se hvor kjedelig det er uten oss". Minner om at ingenting av dette er gjort for å straffe supportere, klubber eller for at TV-kanaler skal tjene penger, eller andre konspirasjoner - dette er tross alt bare tiltak i kampen mot corona...
    1 liker
  33. Noen tilstede på dagens økt og fikk med seg 11eren ?
    1 liker
  34. Ja, kanskje. Men jeg vil tro at det er forskjell mellom en kamp i utlandet enn å se på en kamp du skulle være på, skal være på. Jeg er sikker på det er noen spanjoler som føler falskheten av å høre falsk lyd fra kamp de skulle vært på. i tillegg da. Vi er ikke spesielt mange. Skal de bruke lyd fra en spesifikk kamp?. Eller hvordan fungerer det? Blir det lyd fra to tårn eller FIFA spill? falsk vil alltid være falsk.
    1 liker
  35. Ser det er nevnt før, men la liga har gjort noe svært riktig. Med de digitale bannerne eller plakatene som ligger over tribuneseksjonene, pluss lyd på sendingen gjør dette svært bra for sofatitteren. Et lite minutt jeg tok meg selv å glemme at det spilles for tomme tribuner. Bravo..
    1 liker
  36. Når kommer forbudet mot nummer over 30? Synes det ser fjollete ut med 72, 77 osv.
    1 liker
  37. Kan de ikke bare legge opp til at man kan velge mellom å ha fake publikumlyd eller ikke. Så er det løst for alle mann.
    1 liker
  38. Man kan se glasset som halvfullt eller halvtomt. Supporterlyd over høytalerne er en annerkjennelse av hvor viktig tribunestemning er.
    1 liker
  39. Les deg opp på Eliteserien https://e.issuu.com/issuu-reader3-embed-files/latest/twittercard.html?u=heborres&d=oversikt_over_eliteserien_2020&p=1
    1 liker
  40. 22 på dagens trening (inkl 2 keepere) Alle trente for fult. Gall i 11eren. Ser veldig bra ut. Rykk og finter, og gode innlegg. Azemi på det jevne. Valencic virker spillesugen. Løp mye.
    1 liker
  41. Så da Velger en å bryter smittevernsreglene alt på vei til kampen! (Om en ikke er i samme husstand) En skal bare være glade for at samfunnet åpner gradvis og at fotballen får være i fronten for dette! Hvor bedre det går, hvor løsere blir det! Forskning viser at ved sang/skriking i ett kor hvor 1 var positiv ble 60 % smittet! Det er også økende smitte tall i Oslo, noe som fort kunne ført til at alt stenges ned, men likevel fortsetter en gradvis å øke! Se heller glasset som halvfullt enn halvtomt, selv om beskjeden kommer lovlig seint for klubbene!
    1 liker
  42. Må si at stabak.no leverer meget bra for tiden. Håper dette blir standarden fremover.
    1 liker
  43. Nok symbolpolitikk og politisk korrekthet ... istedenfor at semi interesserte syke barn og eldre i risikogruppen skal tvinges til å lide seg gjennom 90 minutter på Nadderud (noe som supportlederen selv prisverdig nok innrømmer at han ikke er interessert i), så er det bedre at dette trekkes mellom lidenskapelig fans som gjør en innsats for å få muligheten til å bli trekt ut som en av de heldige. Verste som kan skje er at flere i Aldermannsligaen som ikke har fått ut fingeren før, melder seg inn i $$.
    1 liker
  44. https://www.sportsbibelen.com/no/fotball/tabelltipset-hadde-jonsson-forsterket-denne-posisjonen-ville-stabaek-vaert-en-klar-medaljekandidat/ Sportsbibelen har Stabæk på 6.plass
    1 liker
  45. Leser på Twitter at Anders Trondsen drilles som venstreback på dagens RBK-trening. Må være stas for gutten!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...