Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 06/16/2020 in all areas

 1. De som drar på kamp bør også virkelig fortelle linjemann hvor rævva han er.
  35 likes
 2. https://www.transfermarkt.com/fred-friday/profil/spieler/282783 Uten kontrakt Edit: Bjarmann har vel noen kontakter akkurat der.
  16 likes
 3. Jeg skrev litt på egen regning. https://www.stabaek.no/stabaek-support-corona-og-den-moderne-fotballen/
  16 likes
 4. Synes lyden fra publikum på Nadderud var OK i dag faktisk. Men siden vi ikke har trommer, burde kanskje Slum stille med trompet neste hjemmekamp?
  15 likes
 5. https://www.vg.no/sport/fotball/i/AdebG5/stabaek-stjerne-om-klubbvalget-det-beste-jeg-har-gjort-i-mitt-liv
  15 likes
 6. FHI er ikke så bekymret for tap av trøndere.
  9 likes
 7. Krise er et sterkt ord etter knapt en omgang Jeg gleder meg over Vetlesen
  9 likes
 8. Kinoshita er og blir en av de dårligste spissene jeg noengang har sett i en Stabæk drakt
  7 likes
 9. Mer enn de fleste, tipper jeg.
  7 likes
 10. Tok kontakt med Bjarmann nå og fikk følgende svar. «Vi ser etter et par spillere. Det er litt få alternativer foran og bak, så det er naturlig å se på hvilke muligheter som er i markedet» På spørsmål om spiss inn: «Vi har to, men ser gjerne at vi får inn en til hvis vi har økonomi til å gjøre det.» Er dere nærme noen per nå? «Vanskelig å svare på, det kan skje i morgen eller den 30» «Valencic er nok med neste gang. Fitim usikker på grunn av lite treninger»
  6 likes
 11. Et av få lyspunkt i dag
  6 likes
 12. Fra risikosupportere til risikogruppen Dere hørtes bra, og dere hadde fortjent en etterlengtet scoringsjubel.
  5 likes
 13. Oser kvalitet, men litt for ofte tilbakespill som stopper fine overgangsmuligheter. Trygg som banken, og fint å se han holder en hel kamp. Blir nok veldig bra utover sesongen.
  5 likes
 14. 5 likes
 15. Jaja vi vinner jo aldri første match uansett Synes vi spiller Mjøndalen gode i denne matchen. For lite og dårlig bevegelse uten ball, leder til for dårlig balltempo. Vogt er bra, Hanche og Vetlesen er bra i første.
  5 likes
 16. Mulig han er litt som meg. Jeg er også helt fantastisk god på trening/oppvarming til $$-supportercup. Men når kampen starter suger jeg big time. Men det kan være at jeg har dårlige medspillere.
  5 likes
 17. Håper dere som er så heldige å få dratt i dag lager så mye liv dere bare orker! 200 ildsjeler som roper og skriker skal bli deilig å høre!! Kjør noen enkle "stabæk" klapp klapp klapp og kanskje noen "Spillernavn" Klapp Klapp Klapp. Det kan alle klare. Og " beste laget? Stabæk!" er vel noe som også burde gå an! Lykke til alle sammen!
  5 likes
 18. Sydde 6-7 sting i dag og sikkert flere i morgen, men han selv regner med å være kampklar søndag, ref Stikka
  4 likes
 19. Oliver må stå høyere i banen og stikke i bakrom med én gang vi vinner ballen. Kinoshita er god med mann i rygg og bør trekke ned som oppspillspunkt i overgangsfasen, som kan ta imot og spille videre på få touch – selv er han sjanseløs i bakrom, og de gangene han forsvinner ut på kanten må Oliver eventuelt gå inn i midten og true bakrom. Vingspillet i dag var håpløst og ekstremt forutsigbart – når du bare står og venter på at overlapen fra back skal komme, er det ekstremt lett å være forsvarsspiller på motstanderlaget. Det må komme flere bevegelser, og vi må ha spillalternativer både på innsiden og utsiden av motstanderens back. Nå har vi knapt et halvt alternativ på utsiden, og det kommer ofte for seint. Bohinen og Hanche virket småsløve og ikke påskrudde i starten, men kom seg utover i kampen. Bohinen har likevel mye mer å gå på. Romain Gall har noen fine involveringer og kommer sikkert til å bli bra når han får litt mer tid med resten av gjengen. Likevel lider han under de samme omstendighetene som Oliver: Står ikke høyt nok til å være et spillalternativ på kanten selv, og bidrar heller ikke med løp på innsiden av back når vi flytter opp Vogt, og ender dermed opp som verken fugl eller fisk. Vogt er fantastisk og Lumanza er gud.
  4 likes
 20. Hvor vanskelig er det å følge reglene? Gi poengtrekk.
  4 likes
 21. Nå synes jeg litt synd på Kinoshita du ser fortvilelsen i fjeste på ham...
  4 likes
 22. Jeg ser virkelig ikke problemet med at TV-kanaler som bruker miliarder av kroner på å vise fotballkamper gjør sitt beste for å skape et best mulig produkt. Hva annet skal vi be dem droppe? Kommentatorer? Ekte fotballkamper har ikke kommentatorer, men man kan til nød få en repeater som simulerer sidemann som klager på at gutta ikke jobber. Klokke som viser spilletid? Alle vet at stadionuret stopper på 90:00. Ingen grunn til å vise overtid til TV-seerne heller. Repriser? Gud forby! Fotball handler om øyeblikket. Om du ikke får med deg hva som skjer, kan du heller se et kort klipp på mobilen etter kampslutt. For oss som frekventerer Nadderud kommer det også et krav om at hvert 5. minutt må evt stadionlyd avbrytes av reklame for en av TV-kanalens samarbeidspartnere. Det er tross alt noe man må lide seg gjennom på ekte fotballkamper. Hvis det viser seg at computergenerert stadionlyd gir bedre TV enn ekte supportere er det nok bedre å ta en titt i speilet enn å klage på TV-kanalene. Og om det ikke gir et bedre produkt: Hva er problemet?
  4 likes
 23. Blir en viktig brikke i årets sesong.
  3 likes
 24. Får gjennombruddssesongen i år.
  3 likes
 25. Man havner fort litt bakpå når spissen din opererer som vingback
  3 likes
 26. De defensive spillerne får godkjent. Ekstra pluss til Vogt. Stryk til alle de offensive med unntak av av Hugos førsteomgang og Kassis innhopp.
  3 likes
 27. 3 likes
 28. 3 likes
 29. Det er andre utpå der som er dårligere
  3 likes
 30. Jeg tror Mjøndalen kommer til å overraske oss.
  3 likes
 31. Lumanza og Gall kommer til å ta Eliteserien med storm i år. Min spådom
  3 likes
 32. Selv om Coronasituasjonen er kjip og vi bare kan være 200 stykk, er det ihvertfall en ting jeg ser som positivt. Stabæk support er uten tvil de som lager mest lyd per supporter, på kamp. Vi er kanskje ikke flest på kamp, til enhver tid, men vi lager mest liv og stemning, samt har de beste sangene. Ta laget fra bartebyen som eksempel. Bare tenk så ensformig og søvnig lyd de lager. Dette til tross for at de er x antall ganger flere enn oss (enn så lenge). Nå er det ikke sikkert man kommer til å høre de i det hele tatt. Ikke bare skal vi vinne kampen på banen, men på tribunen skal vi vinne hver eneste gang! Kom igjen nu, nu kjör vi! Alltid uansett
  3 likes
 33. Veldig rart at ingen medier er i nærheten av å lukte at det blir medalje på oss i år. Høsten ifjor gir en sterk indikasjon på hvordan det går, men vi har de mest talentfulle spillerstallen kombinert med den beste treneren. God combo in coronatimes. Vi har den beste keeperen, ville ikke bytte Yaw og Hanche mot noen, og midtbanen vår har kvalitet og bredde som er en egen klasse i Eliteserien (sorry Eikrem, Hetland, Konradsen,Trondsen (sorry, han er back han ja)) ... og målene kommer ... Oliver setter noen, Kino setter noen, Kassi setter noen, Emil setter noen, Gall setter noen, Kornelius setter noen, Filip setter noen, Fitim setter noen, Hugo setter noen, Lumanza setter noen, Hanche setter noen, Solheim setter noen, Isaksen setter noen etc etc
  3 likes
 34. 2 likes
 35. Forstår ikke at vi ikke spiller mer ut bakfra, når matta er strøken. Vi skal være bra nok å spille av presset til Mjøndalen, og de gangene det skjedde, ble det straks farligere. Jeg hadde større forventninger til denne kampen.
  2 likes
 36. Kinoshita er en helt ok fotballspiller og kan nok være bra i ulike roller, men alene som spydspiss funker han ikke. Jeg synes Edvartsen og Gall var like skuffende i dag. Vingspillet var elendig og fortjener mer refs enn Kinoshita mener jeg. Med Kassi i form fra start så vil det hjelpe veldig på pondusen offensivt og Azemi har i hvertfall nesa mot mål når han spiller!
  2 likes
 37. Oliver er kanskje bedre for øyeblikket som superinnbytter. Få inn Kassi fra start i neste kamp, Oliver inn når motstanderne blir slitne
  2 likes
 38. Han scorte ihvertfall 2-3 mål, Det kommer ikke Kinoshita til å gjøre
  2 likes
 39. 2 likes
 40. Hugo har vært tam i 2 omgang - men bohinen kunne nok vært sendt i dusjen først.
  2 likes
 41. 2 likes
 42. Vetlesen ser bra ut. Den spilleren som har kommet ut av Akademiet med høyest potensial.
  2 likes
 43. Hadde vært deilig å se et Stabæk-lag som spiller på hele sitt register i dag. Bra vært, god matte, mange formspillere. 3-0?
  2 likes
 44. Har ikke sett ham selv, men hører fra gode kilder at denne mannen er helt uvirkelig god på trening om dagen – det er bare å glede seg!
  2 likes
 45. Godt skrevet, selv om jeg ikke heeeelt deler ditt syn. Er det noe corona har lært oss er at digitale-møter, digitale-kaffer, digitale-konserter eller digitale-dater, er noe dritt. Folk har et iboende behov for å være sammen, det digital erstatter ikke det. Men du verden som jeg savnet nadderud etter å ha lest det du skrev. Stå der å rope og brøle og kjenne på adrenalinet, bli forbanna over tap og bli euforisk etter seier.
  2 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...