Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 03. juli 2020 i alle områder

  1. Vogt og Valencic deltok for fullt, men Yaw manglet. For øvrig herjet Kino som bøttet inn mål.
    19 liker
  2. Dette er bildet er det bare å nyte. Å ja, 6 sek etter dette har KBK fått straffe
    14 liker
  3. Sett det skrevet feil så mange ganger nå; Yaw, ikke Yah.
    11 liker
  4. Ola kom inn som innbytter for Molde mot KBK. Bruker tiden på å drite seg ut på overtid med åpent mål. Påfølgende kontring ender i straffe til KBK og 2 poeng tapt. Karma!
    9 liker
  5. Plukket frem noen situasjoner fra de første 15 minuttene fra kampen i går. For den som er interessert!15 minutter analyse.pdf
    6 liker
  6. Vi tar i mot den falmende storheten RBK til kveldskamp, som hovedkamp i runde 6. Vi har fått sving på sakene på hjemmebane, mens RBK fortsatt sliter både på og utenfor banen. Selv ikke når de puttet inn Eliteseriens toppscorer ble det nødvendige mål i siste hjemmekamp mot Enga. Vi har spilt mot nr 2, 5, 7, 8 og 13 på tabellen. RBK har møtt nr 1,2,3,4 og 8, slik sett har RBK hatt en tøffere start på sesongen enn oss. Tabellen: 6. Stabæk 2-2-1, 7-6 11. RBK 1-2-2, 5-6 Hjemmetabell 1. Stabæk 2-1-0, 4-0 Bortetabell 9. 1-0-1, 2-2 Historisk: 16-9-22 (10-7-8) VI vant 3-1 hjemme i fjor (Emil, Ola og Boli) og på Lerkendal ble det 2-3 (Junker og Meling sm) Skader Stabæk: Yaw, Moe, Vogt, Kassi (Kilde Eliteserien Fantasy) RBK: Skjelbreid, Dahl Reitan, Adegbenro, Konradsen, Helmersen (Kilde: Eliteserien Fantasy) VI har fått en bedre start enn gjestene fra trøndelag, både poeng- og spillmessig. Gutta har begynt å bygge Fort Nadderud og er p.t. beste hjemmelag (B/G har kun spilt to hjemmekamper). Vi må forvente endringer i forsvaresfireren, samtidig som valgmulighetene fremover blir stadig flere. Vi får satse på at flyten fra forrige hjemmekamp fortsetter. RBK sliter tilsynelatende både fremover og bakover på banen og det store spørsmålet er vel når Børven starter kampene og når han begynner å putte. Han må gjerne vente en kamp til
    3 liker
  7. Må huske at vi har satt Kino ut, noe som hever laget betraktelig
    2 liker
  8. Kan ikke få gitt nok ros til gutta fra Akademiet. Hanche, Emil, Hugo m.fl. er bare helt fantastiske. Måten de trøkker til, løper, presser og gir alt både på og utenfor banen er uvurderlig, og klubbmodellen og trenerne skal ha mye av æren for det. Det er disse gutta som bærer laget om dagen, og måtte det fortsette slik gjennom MANGE generasjoner! Jeg gleder meg til å følge nevnte karer i utlandet, og se Piggy, Vogt og Lundal ta opp arven. "Stolt av å være Stabækgutt" er virkelig implementert fra barnsben av både på tribune og gress, og det er herlig å se!
    2 liker
  9. Aga startet på topp mot LSK idag
    1 liker
  10. Første omgang mot VIF var såpass bra fra RBK at jeg mener de er favoritter mot et noe skadeplaget Stabæk. Ferskvare og formkurve.
    1 liker
  11. Her synes jeg vi bør være forsiktige med å undervurdere RBK. Det er sant at de ikke har vært så bra i starten av serien, men spesielt første omgang mot VIF var de veldig gode. De hadde også fortjent mer av den kampen, og har nå, med Børven fra start og Meling tilbake, et enda bedre lag. Om de får brukt Skjelbreid også er jo det enda et solid våpen i deres arsenal. De har også en benk som gir muligheter til å sette inn reelle taktiske bytter. Jeg tror vi skal være glade for at vi møter dem nå, når de fremdeles ikke helt har fått kjørt seg inn, før de veldig snart kommer til å bli virkelig vanskelige å hamle opp med.
    1 liker
  12. https://www.budstikka.no/sport/vurderer-amankwah-opp-mot-kampstart/591446!/ Yaw er småsyk, i tillegg til kjenning med lysken. Både han og Solheim vurderes fram mot kampstart. Håper dette ordner seg.
    1 liker
  13. Nei, alle med moderatorrettigheter kan gjøre det, men jeg er visst den eneste som faktisk gjør det ? Har vært litt lite på forumet i det siste, spesielt i timene etter kampslutt, så har ikke fått gjort det. Men kan legge inn her nå. Edit: Man kan forresten kun legge til maks 15 alternativer, så sånn som her når vi bruker fem bytter så er det ikke plass til alle. Men er vel ikke så viktig med den siste innbytteren.
    1 liker
  14. @Petter er det kun du som kan legge opp poll på banens beste?
    1 liker
  15. Dette er strålende Kongen! Gjerne mer av dette.
    1 liker
  16. Vi har a klart oss med "10" mann mye lengre i tidligere kamper iår...
    1 liker
  17. Synes han nr 14 Nicholas Mickelson imponerte på kanten til Godset. Kunne han vært noe for oss?
    1 liker
  18. På Eurosport i kveld 23:30 legenden MMS
    1 liker
  19. En flodhest som rusler rundt og gresser for seg selv, før han plutselig eksploderer og løper ned tre–fire mann?
    1 liker
  20. Mot Molde trenger vi rutine ... Solheim inn som midtstopper og Jørgen på back som mot Sandefjord. Piggy får tidsnok sjansen sin, og ikke noe vits å kaste han til ulvene
    1 liker
  21. Facebook, er ikke det bare for de gamle a'?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...