Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 07/12/2020 in all areas

 1. Bare å fornye kontrakt spørr du meg
  15 likes
 2. Jeg er ekstremt optimistisk med tanke på hva Maatsen kan fortsette å bringe inn i kampene. Teknikken hans er virkelig noe annet, jeg tenker en mer moden og slepen Njie. Sluttproduktet har han ikke fått vist så mye av helt enda, men det tenker jeg kommer til å vise seg mer fremover når han og laget blir bedre kjent. Det var særlig et par situasjoner i dag som ga meg Alan-assosiasjoner!
  8 likes
 3. Avslutningene hans er det høy høy klasse over! Kanskje det er han som burde ta spissplassen? Uansett, Brynhildsens exit har blitt en blessing in disguise!
  8 likes
 4. 7 likes
 5. Aldri jubla så mye for å tape 8300 kroner. Takk Kornelius ?
  6 likes
 6. Hugo Vetlesen har virkelig tatt store steg offensivt, jobber som vanlig knallhardt og er ekstremt mye innolvert!
  5 likes
 7. KBKs mål i år: Rosenborg: Ingen mål Aalesund: Pellegrino Kalludra etter innlegg fra Pellegrino (avslutning på volley, om noen lurer på om det er et problem at venstrebacken vår ikke er så høy) Pellegrino Askar direkte frispark Pellegrino Sørli dribler seg gjennom forsvaret Bye på langskudd Haugesund: Askar på volley Psyche header inn et innlegg etter keepertabbe Mjøndalen Kalludra scorer på innlegg langs bakken Pellegrino i bakrom Molde Pellegrino Ola Brynhildsen Strømsgodset Pellegrino Pellegrino Med unntak av et in
  5 likes
 8. Ja, det gjorde man.
  5 likes
 9. Synes andreomgangen var bra, mye fordi midtbanen stresset mindre med ball enn i første. Og jeg begynner å få veldig sansen for Normann Hansen, han har en voldsom kraft og vilje i spillet, noe som ikke alltid har vært typisk Stabæk. Kommer ikke unna Bohinen heller, deilig å ha ham tilbake. Til slutt kan jeg jo gi litt skryt til dommeren for en gangs skyld, et nytt bekjentskap så vidt jeg kan huske? Synes han var god, og jeg har alltid sansen for dommere som legger listen litt høyere for gule kort.
  4 likes
 10. Synes også han Øveraas bare blir bedre og bedre for hver kamp, god omgang!
  4 likes
 11. Maatsen, måtte det bli ditt gjennombrudd i ES!
  4 likes
 12. S08, Aalesund og Start dem neste tre! Kan bli bra dette, klarer vi 7-9 poeng der så er duket for top match på Nadderud mot Glimt den 30. Spennende tider!
  3 likes
 13. Normann leverer det vi håpet Gall skulle gjøre. Forskjellen er at Normann er vår eiendom! Dette var deilig!!
  3 likes
 14. Kinoshita bidro mer enn Gall. Vant hodedueller av og til i alle fall.
  3 likes
 15. Syntes Maatsen har gjort en godkjent opptreden, jobber hardt, trøkker til i dueller og er god feilvendt
  3 likes
 16. Fikk med meg hva du skrev ja, men i motsetning til deg fikk jeg også med meg svaret fra Odd. Altså at KBK ikke er spesielt farlige på innlegg og at de fleste scoringene kommer ved Pellegrino og Kastrati langs bakken. Så da var spørsmålet til deg hvorfor det var så viktig å stoppe innlegg akkurat i denne kampen, hvorpå du svarer "nettopp". Relativt tungt å føre en diskusjon på dette nivået.
  3 likes
 17. Mye bedre enn Hernandez.
  2 likes
 18. Fikk nettopp SMS fra klubben at det fremdeles er billetter igjen til torsdag mot S08! Hva faen, skal vi ikke greie å få inn 200 stk engang til hjemmekamper? Sjekk SMS deres og fiks deg en billett (alternaivt 2 billetter) Akkurat nå er det mellom 50 og 60 ledige seter! PS. Jeg har allerede billett til torsdag ?
  2 likes
 19. Er vel for lang tur opp til Kristiansund for han tenker jeg for å sitte på benken i store deler av kampen. Gall hadde et positivt innhopp i dag, tross kjempemissen. Lumanzas kremassist var orgasmisk. Kunne fort hatt en nærmest identisk en litt senere. Lurt av JJ å legge han inn som anker på slutten for han er litt for treg i sessen hvis han blir spilt av gjennom et ledd. Maatsen var bra. Han har bra basisferdigheter. Ligner en del på Moussa Njie for sluttproduktet virker dessverre litt fraværende, men langt bedre enn Kinoshita. Denne seieren sender oss inn i medaljekamp
  2 likes
 20. Enig. Solheim gjorde sakene sine meget bra. Stemte allikevel Bohinen, selv om det like så godt kunne vært førstnevnte. Emil var meget god på en dag Lumanza forsvant litt.
  2 likes
 21. Deilig å kunne slå tilbake etter kampen mot RBK. Kunne fort vært mer enn 2 i dag bak målet til KBK. Alle Gutta, Alle Gutta.
  2 likes
 22. Utrolig viktig seier. Neste tre kampene er mot Sarpsborg,Aalesund og Start. Toppkamp mot Glimt på Nadderud 30 juli!!
  2 likes
 23. Kastrati ha null mål og en assist i år Ace, ikke helt de fleste
  2 likes
 24. Sprekt å svare med "nettopp" til en annen debattant som er helt uenig i innlegget ditt...
  2 likes
 25. Vi har vel ikke bredde i stallen til å prøve noen spesielle grep. Virker som vi har alle, bortsett fra Yaw, klare. Defensivt gir det vel seg selv. Forutsatt at alle er klare, sier også sentral midtbane seg selv. Offensivt bør vi vel la Gall starte på banken og bruke Kornelius, Olli og Maatsen på de tre offensive plassene. "Grepet" kan være å være mer bevisste på å holde mer på ballen, ikke bare konstant beine den oppover, slik jeg føler vi gjorde mot RBK. Jeg antar at det bil være kontringsrom for oss, hvertfall så lenge ikke KBK leder. Det må vi tørre å utnytte når sjansen byr seg, men i
  2 likes
 26. Hugo er vel kanskje på kant, men disse starter ihvertfall
  2 likes
 27. Så planen for å slå Kristiansund vil være å sette inn på en som var innbytter for dem i fjor, og som for oss virker å være 5. valg på sentral midtbane? OK. Fair enough. Synes du han skal spille fra start? Noen tanker om hva han skal bidra med?
  2 likes
 28. Det viktigste blir vel pausepraten.
  2 likes
 29. Du oppfordrer til å se fremover samtidig som du selv sitter og ser bakover? Burde ikke være vanskelig å forstå at Stabæk-fans mener OB ikke hører hjemme her.
  2 likes
 30. Jeg er vokst opp med grusbanen på bjørnegård, og hauger, spilt bortekamper på det "kunstgresset" på risenga, naturgress i søla på kalvøyacup og i 20cm gress med veldig helning på jutulcup. Kunstgress er digg, utenom i 30 grader og uvannet. Jeg vil heller at det fokuseres på grønne løsninger (både faktisk og symbolsk). En "grønn løsning" på kunstgresset, klatreplanter rundt stadion, trekonstruksjon, solceller, og bikuber hobbykrøktere kan hobbyrøkte på taket. Og grønn arm på drakta.
  2 likes
 31. Draktdugnad: forsøker å samle inn bilder av spillerdrakter fra så mange sesonger som mulig. Helst originaldrakter, men ingen krise med tribunedrakter heller Hvis du har: send inn til stbnostalgi@gmail.com PS! Noen som har noen idé om hvor draktsamlingen fra onkel blaa har tatt veien, så si fra!
  2 likes
 32. Birger på Instagram: I tillegg vil jeg rette en takk til Stabæk. Hadde det ikke vært for at de ga meg muligheten i 2014, ville jeg aldri vært i denne posisjonen i dag. Dere vil ha en spesiell plass i mitt hjerte, #alltiduansett. Takk for meg norsk fotball, og på gjensyn.
  2 likes
 33. Da er det bare å sette pengene på at måltørken forsvinner mot Stabæk, i kjent Robin Hood-stil. Gi mål til de målløse....
  1 like
 34. Du fikk med deg poenget med å stoppe innlegg?
  1 like
 35. 1 like
 36. Se framover! Så på hans årets scoring (2019) mot RBK nettopp
  1 like
 37. Lekker målgivende, men ble byttet ut nå
  1 like
 38. Vi har allerede bygget et drømmeslott. Det ble en økonomisk ruin for alle parter og står nå som skammens tomme tempel på Fornebu. Nå må vi få bygget noe som funker. Bane som er i god stand hele sesongen. Og som i det minste de som skal spille kampene sine der også kan trene på hele sesongen. Kanskje den også klarer å gi oss en brukandes økonomi? Vi får se/håpe. Angående dette med identitet: som guttunge, lenge før jeg første gang hørte om Stabæk, fikk jeg en gang muligheten til å spille en fotballkamp på Ullevaal. Mot Lyn. Ikke på noen sidebane (hvis det fantes), men på
  1 like
 39. No hate? Skal man bare glemme måten han signerte for lsk på, mener du? Henning er LANGT ifra å være en Stabæklegende slik klubben melder på Instagram.
  1 like
 40. Greit å fylle på i bredden på midten. Kan ikke regne med at bo og lu kan spelle hver kamp. Så skader det ikke å få inn en senior til som kan skru litt på småkara Forresten flaut å lese alt hat man melder om en mann med 226 kamper og ligagull for oss.
  1 like
 41. Er det ikke veldig rart å mene at det drives dårlig på fotballsiden i Stabæk når vi tross alt har vært et stabilt Tippeligalag i 25 år, med dobbelt så mange medaljesesonger som nedrykkssesonger, og to opprykkssesonger? 2010-tiåret ble ingen høydare, riktignok, men med tanke på hvordan vi kom ut av startblokkene med arena- og Gunnarsson-saken tror jeg alle er fornøyde med hvordan det gikk, og at man hvertfall kan kalle det 'vellykket' om ikke 'særdeles vellykket'. Og å sammenligne negativt oss med Kristiansund og Mjøndalen (!!!), som hittil ikke har bevist noe som helst, er feil. K
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...