Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 07/17/2020 in all areas

 1. Forumet er bra om dagen det, bortsett fra en bruker som spyr ut endeløse rekker av meldinger med intetsigende pjatt.
  7 likes
 2. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/botheim-lanes-ut-fra-rosenborg-resten-av-sesongen_sto7808819/story.shtml Da ble det spiss likevel
  6 likes
 3. Hvor stort tror du dette forumet er egentlig? Før han kom til klubben fikk kanskje Darren Maatsen noen til å oversette denne tråden for å finne ut hvor ofte $$ kom til å referere til ham etter at han hadde dratt videre? Dette er til internt bruk, pluss en og annen fantasiløs jourmalist som vil koke sensasjonssuppe på supporterryktespiker...
  5 likes
 4. Det mest oppløftende å ta med seg var Valencic; mot normal viste han både innsats og hadde noen greie involveringer. Håper han fortsetter framgangen så han kan komme med positive bidrag framover.
  5 likes
 5. Hvorfor takker ikke laget supporterne etter kamp? Det føles litt meningsløst å stå der og klappe, mens de unge "stjernene" går rett i garderoben uten å se opp.
  4 likes
 6. Håper det ikke gjorde vondt verre å la Emil spille halvskadet mot slutten i går. Han markerte tydelig at han måtte bytte. Maatsen ut med strekk på baksiden av låret, og han så fortvila ut da han gikk av. Yaw allerede ute med lyskeproblemer. Lunddal og Vogt fremdeles for unge til å stå fulle 90 hver uke. Oliver har fått minimalt med hvile mtp. hvor mange sprinter han legger ned, og jeg krysser fingrene for at han tåler trøkket. Merker jeg biter negler for at vi skal pådra oss flere alvorlige belastningsskader nå – nesten like mye som for at vi skal slippe inn mot slutten av kampene. For med to-tre sentrale ute i en lengre periode nå, så er det mye mer enn tre poeng som kan ryke. Liker virkelig ikke at det er så kort tid til neste kamp, og at vi har så få rulleringsmuligheter. ??
  4 likes
 7. Da klarte i det minste å overføre det fra trening til kamp
  4 likes
 8. Det smalt jo fra rett kjeft...
  3 likes
 9. Stabæk spiller i blaa drakter.
  2 likes
 10. Mye bra på tribunen i en vanskelig periode. Kul tifo i går! (selv om jeg stadig vekk ikke helt skjønner poenget med å skyte opp fyrverkeri på en lys sommerkveld) Men: kan vi vær så vær så vær så snill roe fokuset på dommer litt? Helt innafor å protestere på at Hugo ikke fikk straffe. Men å klage over en offside som ikke ble dømt, når situasjonen for lengst er avklart uten at det ble noen målsjanse og ballen allerede befinner seg 40-50 meter unna er dårlig bruk av stemmebåndene. Godt levert når ballgutt kkh94 bomma på ballen, forresten!
  2 likes
 11. Kanskje hentet inn nå fordi Maatsen ble skadet?
  2 likes
 12. Hva om Lumanza med sin treffsikre fot tar cornere, og Emil ligger i returrommet?
  2 likes
 13. Fikk ikke sett kampen, men S08 var vel U-spesialistene i fjor og var og er vel fortsatt gode på å drepe kamper med å legge seg (tungt) bakpå og håpe på kontringer? S08 er også det laget som har stått best i mot Glimt (før KBK) og har fått dårlig betalt så langt i år. Ingen krise at vi ikke får det til å stemme offensivt mot de. For bare 5 t var vi et topplag som skulle ta 9p på neste 3 kamper. Vi kan fortsatt ta 7p og det vil være bra over 3 kamper
  2 likes
 14. 1 like
 15. Kl 14 ifølge hjemmesida
  1 like
 16. Bra med oppmerksomhet rundt Botheim på treninga imorgen.
  1 like
 17. Aha, du tenker på meldingen om laber kvalitet på onsdagens trening som ga problemene vi så igår. Hvorfor kritikken av Lumanza fra deg så lenge etter kampen, Lumanza hadde jo nesten ikke bevegelser å spille på foran seg!
  1 like
 18. Enig i dette. Et annet problem var at han for ofte spilte på seg press, noe som førte til at han ble tvunget til å benytte dårlige alternativ. Han hadde muligheter til å enten benytte v.kant/v.back, eller vri spillet over på h.side, men valgte heller 2-3 touch for mye og Sarp fikk organisert seg lenge før han fikk tatt et valg.
  1 like
 19. Spilt idag også? Da snakker vi tett program!
  1 like
 20. Jeg synes Lumanza var helt krise i går. Hver eneste gang han får ballen på en overgangsmulighet for oss, så stopper det fullstendig opp. Hans styrke skal da være de offensive bidragene, legge gode gjennombruddspasninger. Det var helt fraværende i går. Redigert pga tidsforvirring.
  1 like
 21. Forum er jo ikke mye å skryte av om dagen, men regner med at det er flere som har kontakt med tidligere spillere.
  1 like
 22. Også et godt poeng! Særdeles smittevernvennlig gest, dessuten.
  1 like
 23. Enig med deg der, Bjornh. Overrasket til og med med defensive løp. I motsetning til Kinoshita og Gall har han i tillegg evne til å bite litt fra seg. Snakker vi Stabæk-historiens største brystkasse? På det positive må vi nesten skrive ned Hugos scoring også. Helt fra han slo gjennom har vi savnet at han bidrar med flere mål. Nå er han på 3 etter 8 kamper. Holder han det snittet inn, blir det tosifret i løpet av en sesong.
  1 like
 24. Tror ikke vi får poeng på dårlige dager borte mot Aalesund og Start...
  1 like
 25. Er norsk fotball fryktelig dårlig i år? Er det grunnen til at Glimt kan dominere? Dagens kamp bør glemmes så fort som mulig. (I hvert fall fra supporterståsted, JJ & co kan sikkert lære noe av den.) Men hvem er det egentlig vi konkurrerer med, hvis vi ser bort fra Molde og Glimt? Rosenborg har slitt mot et Start-lag som i hele år har sett ut som en soleklar dumpekandidat, uansett hvem de har møtt. Vålerenga vant en heldig seier mot Haugesund nå, og før det en veldig ufortjent seier mot Mjøndalen. Odd er kanskje laget som har vist mer enn forventet. Etter to stygge tap mot Sandefjord og Godset i starten, og tap av Børven etter det, har de tatt mye poeng. Samtidig har det vært mye marginer. Brann gikk fra tidenes slakt på Aspmyra til tre mål på tre sjanser mot Sandefjord, og så 80 minutter meningsløs fotball. Så tap mot Odd. Godset? Det de viste mot oss var bare elendig. Kristiansund? Tja. Jeg tror fortsatt det er mye Pellegrino. Når motgangen kommer, vil den treffe hardt. Mulig Diop gir dem litt mer å spille på. Så spiller vi en møkkakamp mot Sarpsborg, som tross alt har vært tippet et sted mellom 5. og 10. plass. Likevel blir det tross alt et poeng ut av det. Hva er det man sier om å ta poeng på dårlige dager?
  1 like
 26. Terningkast en. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/vetlesen-sendte-baerum-til-himmels-sa-svarte-sarpsborg-08-kun-sekunder-etter-hvilen_sto7807956/story.shtml
  1 like
 27. En ting jeg ikke forstod med taktikken idag. Eddie, Lundal og Hansen løp og løp i bakrom bak forsvaret til Sarp, slutta å telle etter 15 ganger. Men ikke EN gang ble det slått i bakrom, istedet skulle ballen hele tiden inn i midten til Bo og Lumaza som skulle føre ballen på tvers på 25-30 meter og prøve å tråkle seg gjennom midten med veggspill som endte i mange balltap.. Hvorfor kan ikke backene slå i bakrom MYE oftere, når spillerne løper og løper i bakrom og er kjappere enn Sarps sine forsvare? Altså hvis taktikken var å løpe i bakrom hvorfor skal dem ikke på noe ball å jobbe med? Og hr Jonassen, er ikke akkurat verdens kjappeste. Hvorfor må han være så alt for høy opp på Sarp sine banehalvdel. Hver gang vi mistet ballen i andre så var det jo 4-felts motorvei langs høyresiden til Sarp. Hvorfor får han ikke beskjed om å holde igjen litt? Og dødballene våre er jo helt krise, noen andre måp få sjangsen. Eller så må noen trene sinnsykt jaja, jeg synes vi var heldige som fikk et poeng idag. Får håpe Bo er klar til Aalesundkampen, Maatsen også...
  1 like
 28. Kosuke, Gall og Valencic fremme... Vi får håpe på U.
  1 like
 29. Det er ikke sånn at dommer skjekker draktfarge før kamp? Nå har han tatt på seg Sarpsborg farge.....
  1 like
 30. Mangler grunnspill, balltempo, og vilje. Og der kom scoringen som kanskje åpner opp litt og gir oss rom til å løpe i etterhvert og forhåpentligvis litt energi. Go Go!
  1 like
 31. Ikke noe som heter soleklar når det kommer til hands. 50-50 den der
  1 like
 32. Så som så på banen, men tribunen leverer 10/10 første halvtimen om ikke annet!
  1 like
 33. Må gi Sarp litt kudos for fint bortedraktsett.
  1 like
 34. Jeg føler at det er litt for store forventninger til dette laget? På papiret ser vi overhode ikke ut som en medaljekandidat og har heller aldri gjort det foran denne sesongen. Vi har en topp keeper, vi her et godt stopperpar, men ingen backup, vi har masse talent i midtbaneleddet, men alle med et lite ? bak og fremover - vel det er vel utdebattert. Om vi tar et lite steg eller to frem spillenessig og får betalt i form av en 6 eller 7 plass så skal vi være godt fornøyd og slik har det sett ut hele veien - om man blir dødlig skuffet over at vi taper for medaljekandidater som Molde og RBK og gyver løs på spillere, trener, taktikk eller sportsdirektør, så tror jeg egentlig man istede bør ta et oppgjør med kalibreringen av egne forventninger.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...