Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. juli 2020 i alle områder

  1. Hilsen fra Richard Ackon på @stb_nostalgi
    24 liker
  2. Thorsby med assist da Sampdoria snudde fra 0-2 til 3-2 og sikret plassen i Serie A i går.
    18 liker
  3. Sindre Mauritz Hansen på Lillestrøm som TAPTE 0-1 for nyopprykkede Stjørdals Blink hjemme på Åråsen i kveld.
    6 liker
  4. Viktigst av alt er at vi ligger godt foran skjema med tanke på nedrykk. 6 seire på siste 21 kamper og vi holder plassen.
    5 liker
  5. Vi har flere som henger med for å si det sånn. Vetlesen har 3 mål og 2 assist, Edvartsen 2 mål 2 assist, Normann Hansen 3 mål 1 assist, Bohinen 1 mål 1 assist, Kassi 1 mål 1 assist, Gall 1 assist, Kinoshita 1 mål, Hanche 2 mål, Solheim 3 assist, Lumanza 1 assist. Det viser at vi ikke er avhengig av en enkeltspiller som da Boli før Jonson kom til oss. Det er ikke enkeltspillere som er viktigst, det er det kollektive som skapes i Jonsons system.
    4 liker
  6. Hva var det han kommentatoren på kampen i går sa? På de siste 16 eliteseriekampene har vi kun blitt slått av rbk og molde? Har ikke dobbeltsjekket det - men det sier jævlig mye om det stemmer.
    3 liker
  7. Verdt å merke seg at selv om vi regnes som svake fremover på banen, og man savner en typisk målscorer er det nå kun tre lag som har scoret flere mål i årets serie. Dog langt opp til to av dem, og Glimt ligger jo nå an til utrolige 116 mål.
    3 liker
  8. Janne hiver innpå flere og flere av unggutta og vi har ikke en gang Bohinen på banen. Ikke kom å si at vi ikke matcher aspirantene! Også liker jeg veldig godt at vi ikke drøyer ut tiden ved en hver anledning. Ikke noe "ned til cornerflagget og tulle". Kun ekte fotball. Så jævla mye mer stolthet i det enn det de andre bedriver. Så får bare "smart" være "smart".
    3 liker
  9. Tapte mot Brann 21.07. Deretter har vi to tap mot RBK og to mot Molde om jeg har sett riktig.
    2 liker
  10. Jeg har veldig sansen for Olsen-Øveraas. Han leverer bra og har imponert de siste ukene.
    2 liker
  11. Kjenner det er lenge siden jeg har blitt så rørt av en scoring. Håper virkelig at alt løsner nå!
    2 liker
  12. Denne stallen begynner å komme seg. Enda ikke opplevd at alle mann er friske og raske samtidig. Får vi se dette laget en gang på høsten? Sandberg Solheim Hanche Yaw Jonassen Lumanza Bohinen Kassi Normann Botheim Maatsen Benk: Brauti, Øverås, Vogt, Vetlesen, Edvardsen, Kinoshita, Gall, Valencic, Lundal. Tillegg til dette har man Pignatel, Donkin, Cheng og Isaksen
    1 liker
  13. Det ble postet på forumet, tror jeg? Og om jeg husker riktig så var det sånn at om vi unngår tap mot Start har vi gått et helt år (noe merkelig år, men likevel) uten tap mot andre enn de to.
    1 liker
  14. Sjelden jeg ser Lumanza med balltap. Sterk i kroppen slik at motspillers eneste måte å stoppe han er å lage frispark. Uten han sliter vi bigtime. Dominerer midtbanen fullstendig kamp etter kamp både offensivt og defensivt.
    1 liker
  15. Jeg er ganske enig med geirti. Lumanza med alt for mange (tildels stygge) unødvendige balltap fordi han beholder ballen alt for lenge omtrent uten å bevege seg, og skaper heller ikke mange sjanser framover. Hen er derimot flink defensivt og vinner en god del baller. Avslutter kampen klart bedre enn han starter. Hugo og Gall med klasseassister til første to målene, og pene scoringer.
    1 liker
  16. Synes den så grei ut, AaFK-spiller som løper i beina på han
    1 liker
  17. Lumanza?? Han er vel helt klart en av våre aller beste.
    1 liker
  18. Ny fryktelig kamp av Kinoshita. Joa, han scoret, men ellers er dette tynne greier. Noen uker på g16-trening for å få matching med jevnsterke duellspillere?
    1 liker
  19. Jeg synes vi er veldig heldig som leder nå. Det eneste som berger oss er at AaFK har et enda lavere bunnivå og langt lavere selvtillit enn oss. Den som skuffer meg mest i dag tror jeg må være Lumanza. Får ikke til en dritt.
    1 liker
  20. Gjerrig på repriser Eurosport. Var Hugo i det hele tatt borti han i situasjonen som førte til frispark?
    1 liker
  21. Det der er jo bare tull. De spiller jo ikke en gang kamper, og særlig til trening er det vel heller ikke.
    1 liker
  22. Det smalt jo fra rett kjeft...
    1 liker
  23. For å oppsummere litt etter 4 kamper Keeper: Sandberg en fantastisk keeper, tross tabben idag. Usikker på nivået bak han, men han har ikke vært mye ute i løpet av sin Stabæk-karriere. Helt nødvendig at vi fikk han på en langtidskontrakt ifjor. 2 av 4 kamper med Clean Sheet. Holder 2. og 3.keeperen vår et brukbart nivå? Forsvar: Selvom vi slapp inn 4 idag, føler jeg ikke at det var dårlig. Kanskje litt slapp markering på 1-3 målet og kanten dems kom alt for lett til der. Men Yaw og Hanche er noen klipper der bak. Er også veldig fornøyd av det jeg har sett så langt av Solheim. Gode innlegg. Synes også Øverås fra Ranheim har imponert. Samme med Vogt, og Jonassen har klart seg bra. Synd han bommet gigasjansen idag dog. Men forsvaret ser veldig solid ut med god dekning på alle plasser siden Solheim også kan trekke inn sentralt. Håper Pignatel Jenssen får noen minutter snart. Virker som han kvier seg litt med å bruke han. Litt synd cupen i år trolig starter rett på tøff motstand? Er det noe vi skal hente her så er det en backup på stopperplass. Midtbane: Her er også en sterk lagdel. Lumanza er på nivået i 2017 da han herjet for oss. Bohinen har vært god, mens Vetlesen har vært en av årets virkelige positive overraskelser. To mål også. Mer enn han scoret på sine første tre år på a-laget. Sentralt har også Lundal spilt bra i sine innhopp. Et dyrt salg av Bohinen kan vi leve med tror jeg uten å blande oss inn i nedrykkstriden. Håper ikke Kassis skade blir langvarig. Han har også vært briljant så langt. På kantene har Edvartsen bidratt med målpoeng, og er også et alternativ på topp. Fortsetter suksessen sin fra i fjor. Normann Hansen var brukbar mot Sandefjord, men svak idag. Gall har ikke spilt mye, og ikke imponert veldig, men har vist noe små prov på kvalitet. Isaksen har heller ikke spilt all verden, usikker på han, samme med Donkin? Valencic får vi håpe slår ut i full blomst snart, men har mine tvil. Er ikke den lagdelen vi må prioritere å styrke. Får også inn Maatsen som er kant og spiss. Angrep: Her er det altfor tynt med Azemi ut, og inn med en kantspiller. Virker som vi er komfortable med å ha Kinoshita som eneste rendyrkede spiss i stallen. Må vi vurdere å prøve Amer istedet? Maatsen og Edvartsen bør bli prioritert foran, men det er en stor svakhet at vi har så få rene spisser i stallen. Her må Bjarmann finne på noe lurt før tirsdag. Neste vindu åpner ikke før i september!!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...