Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 26. juli 2020 i alle områder

  1. Har savnet en liten totaloversikt over poengsankerne, så tok på meg å smelle det sammen. Her har jeg regnet assist til den som skaffer straffespark, til Kassi på returen mot VIF og til Solheim for innlegget mot Molde, mao Fantasy-regler. Mål: Vetlesen 3 Hansen 3 Edvardsen 2 Hanche 2 Kassi 1 Bohinen 1 Kinoshita 1 Assist: Solheim 3 Vetlesen 2 Edvardsen 2 Hansen 1 Kassi 1 Bohinen 1 Lumanza 1 Gall 1 Botheim 1 Poengkongen: Vetlesen 3 + 2 = 5 Kornelius 3 + 1 = 4 Edvardsen 2 + 2 = 4 Solheim 0 + 3 = 3 Hanche 2 + 0 = 2 Kassi 1 + 1 = 2 Bohinen 1 + 1 = 2 Kinoshita 1 + 0 = 1 Lumanza 0 + 1 = 1 Gall 0 + 1 = 1 Botheim 0 + 1 = 1
    19 liker
  2. Jeg tror Ace mener, i likhet med de fleste andre på forumet, at vi er dritt lei hakkingen på Kinoshita. Du skriver at denne kampen var "spesielt skuffende av Kinoshita", noe som er en ganske utrolig take away fra dagens kamp. Det holder nå. For egen del er jeg mest skuffet over mangelen på bevegelser offensivt. I dag sto det helt stille.
    7 liker
  3. 6 liker
  4. Hadde vært mer overraskende om han hadde planer om å la Hugo score hat-trick.
    5 liker
  5. 4-0, og det skulle vært mer. Ett mål tvilsomt annullert, og ett helt korrekt annullert. Høydepunktet var Iris Omarsdottirs 4-0-scoring.
    4 liker
  6. Botheim så i hvert fall frisk ut på dagens trening
    4 liker
  7. Jeg trodde faktisk at innlegget ditt var ment som et spark til alle som gir Kino skylden for alt som er galt her i verden, så jeg mente oppriktig at jeg håpet innlegget ditt var kødd. Som mange andre sier her er det helt bak mål å trekke frem en spiller som kom inn to min på overtid. Hadde det vært en hvilken som helst annen spiller er jeg helt sikker på at du ikke hadde nevnt han.
    3 liker
  8. Det må da være en måte å laste Kinoshita for at vi ikke vant?
    3 liker
  9. Vi har jo ikke noe angrepsspill. Hva prøver vi på? Spille spissen fri? Nei, bakrom? Nei, innlegg fra siden og bak firern til start? Nei, ned til linja og 45 ut? Nei. Skudd? Nei
    3 liker
  10. Bo har hatt mange balltap idag som har resultert i kontring imot. Alt for ego... Lumanza er klasse idag
    3 liker
  11. Daland kan å spille fotball han, synd vi ikke satset nok på han
    3 liker
  12. Start 11'ern : 12 Robert Marcus Sandberg 2 Jørgen Olsen Øveraas 5 Mats Goberg Solheim 16 Andreas Schjølberg Hanche-Olsen EL CAPITAN 26 Emil Jonassen 8 Emil Bohinen 25 Hugo Vegard Vetlesen 67 Tortel Lumanza Lembi 10 Romain Thierry Marie Gall 11 Kornelius Normann Hansen 20 Erik Botheim Benk: 84 Jonas Vatne Brauti 7 Jesper Strand Isaksen 17 William Rupert James Donkin 19 Kosuke Kinoshita 21 Magnus Strandman Lundal 23 Oliver Valaker Edvardsen 27 Nicolas Pignatel Jenssen 30 Peder Vogt 72 Filip Valencic
    3 liker
  13. Det er jo god og saklig diskusjon fra deg og Ace, hva mener dere? At man ikke skal gidde å gjøre noe fordi man bare får 3 minutter på banen? Jeg mener selvfølgelig ikke det er Kinoshita som skal lastes for resultatet, men sin egen holdning må han faktisk ta ansvar for.
    2 liker
  14. 2 liker
  15. Bohinen har jo vært ute med skade, og Lumanza har tatt mye defensivt ansvar og jeg vil tro at han har hatt noen avgjørede nest siste pasninger. Han har i vært fall hatt et par pasninger som har vært små åpnebaringer, men enig, de tre små er imponerende.
    2 liker
  16. Vi har sluttet å tape for andre lag enn RBK og Molde...
    1 liker
  17. Sånn som kampen utviklet seg er ett poeng bra idag. De har nå tatt et poeng mot oss, Brann og RBk på tre kamper. Ikke et lett lag å slå. Men at vi kun tar 5 poeng mot Sarp, AAfk og Start før B/G er kanskje litt skuffende. Vi har ikke fått for dårlig betalt ut fra spill og sjanser heller. Alle tre var fullt på høyde med oss og vel så det. Men 16 poeng på 10 kamper tilsvarer 52 poeng ved sesongslutt. Langt unna nedrykkstrid! Denne kampen idag ville vi tapt under McKinley, Berg og Ordinas!
    1 liker
  18. 1 liker
  19. Er ikke innsatsen som mangler. Det skuffende er at vi ikke klarer å spille oss til sjanser. Særlig når vi har spillemessig overtak som i første omgang. Glad for poeng og vi taper ikke!!
    1 liker
  20. Denne kampen fortjente vi farsken ikke å vinne. Utrolig skuffende å se så lite innsats, spesielt av Kino som kommer inn med 2-3 minutter igjen og forsatt ikke gir jernet!
    1 liker
  21. Utrolig svakt framover. Kan takke Hanche for poeng idag.
    1 liker
  22. Fornøyd med ett poeng etter denne oppvisningen
    1 liker
  23. Syltynt fremover. Hanche og Jonassen våre beste synes jeg.
    1 liker
  24. Absolutt! Skuffet over at Start ikke får gule når de stopper overganger, uten at det først og dommeren vi skal skylde på så langt.
    1 liker
  25. Dårlig prestasjon av laget i dag mot et lag som ikke har vunnet en seier i år. Skuffende rett og slett.
    1 liker
  26. Bohinen og Tortol er kanskje våre to beste midtbanespillere. Sånn som det er nå mener jeg likevel at bare en av dem bør spille samtidig. Det blir fryktelig omstendelig og for lav risiko. Gall har jeg mistet troen på.
    1 liker
  27. Svikter helt på siste tredjedel. Dårlig presisjon bevegelser og avslutnigner. Start virker farlige når de først kommer. Men vi dominerer en del banespillet, Luamnza er king!
    1 liker
  28. Så sykt lavt Start ligger på hjemmebane, hvis det fortsetter sånn så er det kanskje muligheter for bortesupportere å få billetter der allikevel. ?
    1 liker
  29. Kan vi alle være enige om at Twum sin sveis er av det dummeste som har vært på en norsk fotballarena?
    1 liker
  30. Og nå er det ikke delt ledelse, som det ble etter forrige runde. To plussmål mer enn Medkila og ØHIL.
    1 liker
  31. Kunne ikke vært mer enig! Skjønner ikke hvorfor klubben gjør det så sjeldent. De fleste her inne vet omtrent hvordan 11en ser ut, men vi vil også vite hvem som er på benken.
    1 liker
  32. Flott med oversikt! Hugo, Oliver og Kornelius har slått til over enhver forventning! Skal på ingen måte klage over vår iron-man kaptein heller. Litt skuffet over Bohinen, og enda mer Lumanza, så langt. Håper de snart får fart i poengsankingen, så vil det se veldig lyst ut for oss.
    1 liker
  33. Klubben trenger litt hjelp til skiltrigging torsdag 30 juli fra kl 12-13 og nedrigg etter kampslutt. Har noen ledige hender som kan og har lyst til å hjelpe til? (Anbefaler å ha på seg hansker da de er litt skitne og skarpe i kantene) Fint med en tilbakemelding innen mandag 27 juli. Det er reservert 5 billetter til de som kan hjelpe til med riggen. Send navn og mobilnummer til petter@stabaek.no
    1 liker
  34. 1 liker
  35. Kan håpe at Botheim har egenskapene, men alle ser vel fram til Kassi entrer banen igjen!
    1 liker
  36. Ref intervjuet på Facebook-story så er det på sin plass å hylle vår toppspillerutvikler som åpner dørene til eget hus for at Kai Kostadinov (unnskyld ev. feilstaving) skal ha et sted å bo. Skjønner godt at vi har det beste akademiet i Norge med en så dedikert sjef!
    1 liker
  37. Hvorfor takker ikke laget supporterne etter kamp? Det føles litt meningsløst å stå der og klappe, mens de unge "stjernene" går rett i garderoben uten å se opp.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...