Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 12. aug. 2020 i Innlegg

  1. Liten rapport fra dagens trening: 22 mann i oppvarming med fysio Moen. Darren og Jaw var med på disse øvelsene. Keepere varmet opp med Granli. Deretter spilte de med tre lag på 1/4 bane, rødt, blått og hvitt lag. Ikke så mye å få ut av det annet enn at noen er bedre på nærdueller enn andre! Så var det ei ganske lang økt med formasjon spill. Begynte på kant, så sikk sakk spill i midten for deretter å slå ut på kant der ving og back skulle overlappe for å gi et innlegg fra kant. Kan ikke si at noen av de som skulle score målene fremhevet seg med lekre scoringer, heller motsatt. Til slutt ble det spilt 11 mot 11 på halv bane, 30/40 min økt. De som spilte med vest i dag var: Sandberg Jørgen Hanche Piggy Mads Hugo Emil Lumanza Kornelius Olli Kino Hverken Olli eller Kino var spesielt målhungrige i dag! NB 1 - Yaw sa selv han høyst sannsynlig er klar mot Viking. Har fått litt akupunktur som gjorde susen. NB 2 - Darren sa han sannsynligvis er tilbake for fullt om 1 ½ - 2 uker. (Sa først 1 - 1 ½ uke, men justerte seg litt etter ei økt med og uten ball med Moen på 45 min) NB 3 - Ulla var på plass og fikk spesialtrening av Granli. Tilbake i November ish, sa han selv. Nb 4 - Jeppe var å så på treningen i dag og gikk rundt å hæppa litt med en ball.
    12 liker
  2. Det er kun én angrepsspiller i stallen som ikke har fått en sjanse til å vise seg frem over tid - tre-fire kamper etter hverandre fra start - og det er merkverdig nok mannen som har scoret desidert mest på øverste nivå av dem alle. Mine damer og herrer; I give you Filip Valencic. Jeg har likt ham fra første sekund, og vet at jeg er en av de få, men det er like fullt et faktum at mens Kinoshita må ha startet 15-20 matcher i fjor og i år og Botheim vel 4-5 nå (med én scoring til sammen), så har den suverene toppscorer i finsk eliteserie (som neppe er mye dårligere enn vår, ref EM-kvalik etc) knapt fått starte én kamp. Spilte han fra start mot Viking i fjor høst? Og scora? Valencic er i bedre humør enn på lenge sier gutta. Han tar for seg mer. Han har en helvetes skuddbein. Var det 16 mål han score i Finland i fjor? Vi har ingen annen spiss som er i nærheten av å score 16 mål i finsk eliteserie. Men det holder ikke å bytte ham inn i et kvarter her og der - eller tre-fire minutter som det ofte er - han må få spille over tid og utvikle relasjoner i kamp som han gjør på trening. Kinoshita kan umulig score 7-8 mål ut sesongen. Botheim kommer aldri til å gjøre det heller. Jeg sier ikke at Valencic kommer til å gjøre det., men han er den eneste som KAN gjøre det. Få ham innpå mot Viking! Filip scorer alltid borte mot Viking ?
    9 liker
  3. Björn Bergmann Sigurdarson på vei på lån til LSK fra Rostov. Fortsatt kun 29 år gammel. Her er det vel bare for Bjarmann å bla i telefonboka over tidlige spillere og høre om han vil spille Eliteserien i stedet for Obos? https://www.rb.no/kan-snart-bli-lsk-spiller/s/5-43-1362169
    7 liker
  4. https://www.stabak.no/nyheter/bernt-17-skater-og-lager-egen-musikk-na-har-han-tegnet-proffkontrakt-med-stabaek Kristian Bernt Torgersen var tydeligvis neste med proffkontrakt, i hvert fall. Gratulerer!
    6 liker
  5. Tung stemning på forumet om dagen. Det vi vet, er at en bra kamp, med to, tre mål, vil skape kollektiv eufori. Med et par tre unntak. Flere mål Stabæk, flere mål.
    6 liker
  6. Jeg stemte inn den tro at det var beste spiller. Så at du sto minst ræva spiller. Hva er poenget med det? Føler at vi faller ned på nivået til supporterne til Lillestrøm.
    6 liker
  7. Tror i min bok jeg tok ball nå. ?
    4 liker
  8. Nicolay Ramm lager ny Stabæk-låt i følge klubben på Instagram
    4 liker
  9. Så du mener Kinoshita eller Botheim kan putte 10+ iår, hvis de får noen fler sjanser?
    3 liker
  10. Jeg håper vi trener på 4-4-2, hvis vi skal legge om.
    3 liker
  11. Og ditt ønske med denne diskusjonen er? Du har gjentatt det samme poenget i tre ulike tråder på ganske kort tid nå.
    3 liker
  12. Ha... ha...... IA snapper Prica foran nesen på RBK. Bra jobbet IA!
    3 liker
  13. Nei, Men jeg tror Edvardsen kan. Det handler om å starte i riktig ende.
    2 liker
  14. Nå er det ikke spiss vi trenger. Hadde det vært slik at vi skapte mengder av sjanser, men slet med uttellingen så hadde vi trengt en avslutter. Men problemet er at vi skaper for lite. Det er midtbanen vi må forsterke.
    2 liker
  15. Jønsson om dilemmaet med å bruke unge spillere som ofte er ustabile og ønsket om å kjempe i toppen. Tankevekkende https://www.stabak.no/nyheter/yngst-i-eliteserien
    2 liker
  16. Hvorfor skal vi prøve oss på enda en spiss som ikke scorer mål????
    2 liker
  17. De spilte 20 mann på 1/2 bane så formasjon blir litt vanskelig å se, men det så ut som det var 2 på topp.
    2 liker
  18. Det var jeg klar over... men hey hva het denne tråden..?
    2 liker
  19. Jøss, en liten oppdatering på skadesituasjonen fra klubben: https://www.stabak.no/nyheter/gode-prognoser-for-vare-skadde-spillere
    2 liker
  20. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/eliteseriens-runde-17-20-sluppet-kommer-samtidig-med-status-pa-landslag-og-cup_sto7833312/story.shtml Runde 17-20 sluppet. Vi får 20:30 lørdag, 20:30 søndag, 18:00 søndag og 18:00 lørdag. Kalenderen er oppdatert. Sier samtidig at cupen ikke kommer til å gjennomføres som vanlig, men at det muligens blir start i 3. runde med kun eliteserie- og OBOS-lag. Men ingen avgjørelse på det ennå.
    2 liker
  21. Blaa Blaa Blaa og resten av SL-låtene finnes digitalt her: https://m.soundcloud.com/user-278023289/sets/stabaeksanger og noe her: https://open.spotify.com/artist/7utySe2aUl7WkXvjFGp7uF?si=D-UaGPPgQ-mnD457X3A0AQ
    2 liker
  22. Så hvilken garanterte målscorere mener du vi burde prøve å hente da?
    1 liker
  23. Da er det bekreftet at Hønefoss kampen 12. September flyttes til fredag 11.september med avspark klokken kl. 20:00.
    1 liker
  24. Det var nettopp det de trente på i midtseksjonen, med overlapp kant/back for innlegg foran mål! Men de trenger tydeligvis mer av den øvelsen i fremtiden!
    1 liker
  25. SS-kalenderen har kamp lørdag mot Viking. Det korrekt er søndag.
    1 liker
  26. Synes ikke dette var så oppløftende....
    1 liker
  27. Her peker du på mye riktig og viktig. Varsellampene bør i hvert fall blinke rimelig greit når man ved ett par tilfeller har slitt med å bli kvitt 200 billetter. Hva gjør man konkret for å opprettholde interessen rundt STB gitt dagens situasjon? Når selv flere av de mest engasjerte synes at det begynner å bli utfordrende å se på fordi laget spiller sjelløs fotball og mangler profiler så peker pila i feil retning. Få på ett par livesendinger og en runde med Janne der han kan forklare hvorfor eplet og appelsinen ikke eksisterer i 2020 , hvorfor man ikke prøver å spille med 2 foran når alle ser at han stakkars jævelen som skal spille på topp jobber seg ihjel for ingenting og hvorfor det alltid er motstanderen som skal få lov til å diktere tempoet i kampene.
    1 liker
  28. Hey! Hva heter tråden?
    1 liker
  29. Kristoffer Askildsen er på kampen mot Odd i dag.
    1 liker
  30. Hei alle sammen! Som en del av dere helt sikkert har fått med dere så har det blitt valgt styret for 2019. Her ble jeg valgt til tifosjef igjen i år. 2018 ble et helt OK år når det gjelder tifo. Et problem som har vært for tifogruppen i mange år er at vi er for få bidragsytere, noe som til dels skyldes at dette «miljøet» har vært litt lukket. Jeg ønsker derfor i år og få med fler til å bidra på tifo jobbing. Vi trenger alle mann, kvinner, ungdom og barn. Du trenger ikke å kunne noe av det vi gjør fra før, det lærer vi deg. StabækSupport står for alt av innkjøp av materialer som maling, stoff osv. Vi trenger folkene som kan bidra med hendene, og ikke pengene. Tifo er noe av det viktigste for å støtte laget visuelt. Og vi i Stabæk har til tider gjennom historien blitt sett på som en av de beste i landet på nettopp dette feltet. Vi må tilbake dit, og da trenger vi deg! Føler du at du har noe og bidra med, og ønsker enda fler venner i Stabæk miljøet enn du allerede har, så er dette tingen for deg! Når vi jobber med tifo pleier det også og være noen goder i form av pizza, brus og pølser, kanskje griller vi om sommeren når været tillater det. Det er masse hygge og kameratskap det, og tenk så stolt du kan være å si «den var jeg med å lagde». Ønsker du og bli med i tifogruppa kommenter gjerne her, og send meg en PM her på forumet. Du kan også kontakte meg på facebook: Henrik Sletten. Tar også imot mail: tifo@stabaek.no. Sender du meg melding blir du lagt til i en lukket tifogruppe på facebook. Håper på mange interesserte! Ps: alt som omhandler tifo og deles i gruppen på Facebook skal holdes hemmelig, og må ikke deles med annet enn medsupportere du vet vi kan stole på. Helt til sist legger jeg ved noen gamle godbiter fra glansdager, og noen bedre fra nyere tid:
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...