Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 23. aug. 2020 i alle områder

  1. Fantastisk start for Birger Meling i første serierunde i Frankrike: Mål og målgivende etter 30 minutter!
    31 liker
  2. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaeks-heteste-salgsobjekter-er-best-pa-borsen/597432!/ Budstikka med artikkel om hvordan gutta har levert hittil i sesongen, basert på deres egen spillerbørs. På denne listen topper Bohinen og Hanche, mens Botheim og Gall ligger nederst. Nå er ikke jeg noen ekspert, og jeg har vært kritisk til flere av vurderingene til Budstikka etter hvert som kampene har blitt spilt. Men, ærlig talt. Jeg digger Bohinen, og på sitt beste viser han et stort potensiale, men at han topper listen så langt er etter mitt skjønn et bevis på at Budstikka ikke har helt åpne øyner når de følger kampene. Bohinen har mye å gå på og er på ingen måte en som peker seg ut som vår bestemann hittil.
    13 liker
  3. Hipp hipp. Medlem nr. 1 i Stabæk Support var Atle Haug @Atle som rakk å kaste femtilappen i trynet på nyvalgt kasserer @Hanse på Billies på Stabekk den ettermiddagen. Hanse endte opp som medlem nummer 2 da den nyvalgte kasserer anså femtilappen i lommen som betalt medlemskontingent. Medlemsnummer 3. krangles det fortsatt om og blir umulig å avgjøre.
    10 liker
  4. Så 3 poeng opp er langt, men 4 poeng ned (som var det du startet med) er kort? Kan informere deg om at 4 er med enn 3. Men viktig å huske at glasset alltid er halvtomt.
    8 liker
  5. Skrevet etter midnatt, altså på søndag. "I morgen" blir altså mandag. Hvis det er alt du har å bidra med...
    6 liker
  6. Hipp hurra for Stabæk Support!
    5 liker
  7. Tror Ålesund, Start og Sandefjord rykker ned. Start og Sandefjord har tynne staller - i hvert fall når det kommer til kvalitet. Mjøndalen er krigere som nok igjen greier å skrape sammen nok poeng. Tror vi får en grei plassering - vi skal ha et styrket lag etterhvert med Kassi og Maarten på banen. Ønsker meg veldig til neste år en oppkjøring hvor vi har et lag fra tidlig av som er samkjørte og hvor vi slipper å spille inn nye folk langt ute i sesongen.
    3 liker
  8. Enormt med skryt av Meling på fransk Twitter. Pent mål også! Har alltid hatt veldig sansen for ham, så veldig gøy å se ham i noe annet enn den kjipe sorte og hvite drakta.
    2 liker
  9. Medalje var det vel veldig få som trodde på uansett. Kanskje før sesongstart hadde man et lite håp om dette, men etter de første kampene var det helt utelukket. Jeg håper Janne klarer å snu denne vonde trenden, slik han greide det etterhvert ifjor høst. Da kunne man skylde på at ny trener trengte tid, men nå har han fått masse tid, og vi er litt tilbake igjen til Berg-fotballen og resultatene før kanonhøsten ifjor. Man kan tro at vinduet kan hjelpe oss, men med Bjarmann ved roret og ikke IAO har jeg null tro på at vinduet vil hjelpe oss nevneverdig heller. Kanskje Maatsen/Kassi tilbake kan gi oss et lite løft, men også det er syltynt å håpe på at de er noen frelsere. Kassi er best når laget rundt han er gode, han klarte aldri å heve oss når vi var på vårt verste under McKinley, Ordinas eller Berg. Bare glimtvis viste han seg frem. Maatsen imponerte heller ikke voldsomt før skaden. Vi er nå to poeng foran Sandefjord som ligger rett over streken plasseringsmessig. Jeg har gått fra å håpe på poengtap for lag som VIF, RBK og Kr.sund til å håpe at lag som Start, Mjøndalen og Sandefjord osv taper kamper. Viking vant imponerende på Marienlyst ikveld, så poenget i Stavanger var isolert sett ikke så halvgæærnt likevel. Skiller nå 2 poeng fra oss på 7.ende ned til Sandefjord på 13.plass. Veldig jevnt, men vi er et av de lagene som faller nedover i avstand poengmessig.
    2 liker
  10. 2 liker
  11. 3 poeng opp til 6.plass men da må vi vinne . 4 poeng ned til kvalikk. Liten tvil om at vi er nærmere nedrykk enn medalje
    1 liker
  12. I ferd med å miste synes av skogen for bare trærne her? Med uavgjort i dag (og mtp at kampen i morgen må sies å være helt åpen, er vel U et greit utgangspunkt?) er vi midt mellom 6. plass og kvalikk. Men jeg vet ikke helt hvorfor vi sammenligner med sjetteplassen. Vi har akkurat nå 10 poeng opp til medalje. Og det er omtrent der E-cup-plassen går også. Vi er nå i den utvidede bunnstriden.
    1 liker
  13. Ble i dag den eldste spiller som har spilt for oss, og den første over 40.
    1 liker
  14. Dette er jo ganske bra.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...