Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 09/03/2020 in all areas

 1. IAO har hentet Granli på lån til Aalborg.
  17 likes
 2. En liten oppklaring uten at jeg kan følge opp og svare på alle spørsmål som kommer i etterkant:-). Når det gjelder utbytte ble dette besluttet på Generalforsamling i SFAS før koronasituasjonen oppsto. Pga. korona er utbytte holdt tilbake og foreløpig ikke utbetalt. Det er som noen skriver en gruppe mennesker som har investert mange millioner i klubben på et tidspunkt av privat lomme uten at det har gitt en krone i retur, man forhåpentligvis mange flott opplevelser. De samme personene har også lånt inn penger til klubben i perioder uten å få noe mer enn maksimalt en bankrente tilbake. De s
  15 likes
 3. Synes Jon svarer meget godt og er glad for at han har bruker på forumet. Det fjerner ofte en del tvil rundt saker som dukker opp. Tommel opp.
  8 likes
 4. Bra tiltak, men ikke plasser Krim-Jim inntil SS neste gang
  7 likes
 5. En liten tilleggsopplysning. Utover de 200 billettene til publikum, ble det vedtatt en ekstra kvote på 10 plasser i august. Disse er forbehold scouter og trenere/sportsjefer fra andre klubber for at de skal kunne ivareta sitt yrke. Dette var et forslag fra oss til NFF og som ble vedtatt.
  6 likes
 6. Jeg kjøpte sesongkort etter at pandemien stengte ned landet men fikk aldri noen SMS om å ha blitt trukket ut. Sende mail til klubben, og det viste seg at de hadde feil tlf nr og at jeg hadde blitt trukket ut tidligere. De svarte meg raskt og ordnet opp med en gang og vipps så fikk jeg også billett. Jeg hadde en veldig god dialog med klubben hele veien. Nå venter jeg tålmodig på å bli trukket ut igjen og håper vi snart kan få med oss en seier også
  4 likes
 7. Veldig bra Jon ! Ellers: Alle som har satset penger på Stabæk har min fulle beundring og støtte. Disse folka har gitt meg masse spenning og gleder gjennom åra. Takk til dere alle !!!!
  4 likes
 8. Som nevnt over er det vel en del folk som har lånt penger til klubben for å holde den flytende i tunge tider, som nå velfjortjent får tilbake noe av det.
  4 likes
 9. Her motsier du jo deg selv litt også da. Hvorfor skal ikke de som har investert penger når vi har vært i krise få igjen når vi går i pluss? Dette er et skikkelig dilemma for vi vil slite med å få investorer i dårlige tider (som er stort sett alltid når det gjelder STB) dersom de aldri får utbytte
  3 likes
 10. Ok. Får vel bare beklage at jeg delte lenken Boie henviste til her da du etterspurte den .. virker nok mer som om din første hypotese stemmer i dette tilfellet - for dette virker ikke veldig algoritmebasert.
  2 likes
 11. I avsnittet her: Under intervjuet med Nettavisen Økonomi tirsdag, skryter Birol av den norske innsatsen for å nå verdens klimamål - og har attpåtil fått med seg at en norsk fotballspiller er glødende opptatt av å stoppe klimakrisen.
  2 likes
 12. Oi. Jeg vet ikke om du bare troller jeg ass (?), men for å svare seriøst uansett: Ja, det har vi. Flere mail og spørsmål om hvordan denne utvelgelsen fungerer, og hvorfor vi ikke har hørt noe. Som beskrevet i en annen tråd tidligere var det først etter man ble skikkelig forbanna at Stabæk på mirakuløst vis "valgte" akkurat oss til å gå på kamp. Og så alle sammen i slengen da? Hvilken flaks. Men hva har dette egentlig med saken å gjøre? Synes du det skal være sånn at de som maser og/eller kjenner noen med høy stjerne internt skal stå foran alle andre i køen? Hvorfor har man da latt som det
  2 likes
 13. Hva skjer med klubben om dagen? Sesongkortinnehavere som ber om refusjon for første halvdel av sesongen får beskjed om at de i såfall utelukkes fra trekningene om å få komme på kamp resten av året. Gjengen jeg sitter med har sesongkort til 3850,- på hovedtribunen. Vi har fått tilbud om å komme på én enkelt kamp, Odd hjemme, og i tillegg vært fryktelig frustrerte over elendig kommunikasjon fra klubbens side, hele året gjennom. I utgangspunktet hadde vi ikke lyst til å be om refusjon, men noen av oss er studenter og kulturarbeidere som har blitt rammet hardt økonomisk av pandemien. Nå er al
  2 likes
 14. Og frustrasjon og lidelse.. ? Takk likevel altså
  1 like
 15. Mulig denne SMS’en gikk til medlemmer av SS. I så fall smart om dere melder dere inn i SS for å øke sjansen for å bli trukket ut. Ellers er det spesielt om klubben har fått gjentatte henvendelser som ikke er besvart. Hvis det er tilfelle bør de se litt på rutinene og hvem som besvarer henvendelser. Jeg synes det er på grensen til smålig om klubben skal stille spørsmålstegn der noen ønsker å få refundert sesongkortet sitt og som i HR Smith sitt tilfelle kreve halve prisen av ett sesongkort for en kamp. For de aller fleste sitter det nok langt inne å be om en slik refusjon.
  1 like
 16. Var mange sesongkortinnehaver som ikke fikk en slik sms til B/G kampen. Selv om ALLE sesongkortinnehavere skulle få som klubben uttalte og første mann til mølla. Så ikke så lett å vite å få billett da vel!? Jeg fikk ingen SMS, veit om fler. Sendte sinna mail og plutselig fant de en billett til meg... Systemet funger jo ikke.... Litt som å stå i nav kø, enten "soveposetaktikken" eller "balltretaktikken". Altså vær tolmodig å du får hjelp en eller annen gang, eller lag masse støy så man blir prioritert.
  1 like
 17. Om han har slitt med hamstringen siden 5.juli forventer jeg at klubben sier nei til U21 kampene i landslagspausen.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...