Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 09. sep. 2020 i alle områder

  1. Gi han mer enn en dag ut i overgangsvinduet dag...
    9 liker
  2. Enig med @ringo ... bruk Hugo sentralt i spann med Lumanza så tror jeg vi snart ser kvalitetene vi så i 2017
    8 liker
  3. Verken interjuvet i budstikka eller på eurosport var vel så negativt som folk her inne skal ha det til? Tror det blir bra jeg:)
    8 liker
  4. Tja nå er vel jeg mer glasset er halvtomt type enn @ingo Dels så henger det sammen med spillet som ble prestert i fjor. Dels sammen med info fra treningsfeltet i vinter. Det handler kanskje om det å ha det bra. Jeg tror Lumanza har det veldig fint i Stabæk og det er isolert sett veldig bra - men kanskje sulten på å komme ut igjen ikke helt er der og da er man kanskje marginalt dårligere. Derfor var jeg usikker før sesongen i alle fall. Jeg tror Lumanza på 100% er en spiller som kan dominere en midtbane i tippeligaen. Men om han ikke er 100% fysisk eller mentalt, så blir det som i år. Jeg ville fortsatt ikke byttet han ut fordi oppsiden er så stor hvis han finner tilbake til 100%. Ulempen er at Bohinen samtidig har fått en, heller ikke helt uventet, korreksjon i utviklingskurven. Resultatet blir arytmi i spillet vårt og det er synd - men vi har medisinen i form av en strålende Hugo. Tror Lumanza ville fremstått bedre med Hugo ved sin side også.
    7 liker
  5. Utrolig dystert det var her inne da. Det er nesten så jeg får lyst til å skrive i lykkepille-tråden. Noe positivt, altså.
    7 liker
  6. Bjarmann er en stille taktiker. Tror det kommer noe inn Og godt poeng med vår kjære Luc tilbake med Maatsen også. Så er ikke dette så gale!
    5 liker
  7. Hvor ble det egentlig av klubben som skulle kjempe om europa hvert år, ha profiler på og utenfor banen og samle hele bærum/oslo vest på kampene? Hva skjer med bygging av entusiasme? Det er NÅ jobben begynner (burde ha begynt for lengst egentlig) hvis vi skal ha det minste håp om å fylle den nye arenaen. Har i løpet av mine 30 år på Nadderud sjelden sett en mer grå og trist gjeng enn det som rører seg i og rundt klubben i disse dager. Er vi i ferd med å bli en middelhavsfarer som er helt fornøyd med å havne på 7-12 plass??? Det er ikke det jeg forbinder med Stabæk.
    5 liker
  8. Vi er nummer to på fairplay-listen etter Bodø/Glimt (ikke like overlegne der). Vålerenga merker Fagermo-effekten, og er desidert sist. Faktisk ganske ille.
    4 liker
  9. Flott at Luc og Maatsen er tilbake, men vi trenger fortsatt en spiss som kan score mål. Spilt over halvparten av kampene og toppscorerene våre har 4 mål. Vi MÅ ha inn spillere i dette vinduet uavhengig om vi selger eller ikke.
    4 liker
  10. Lumanza har kvaliteter på orientering og pasninger som ingen andre i tippelagaen har. Han har vanskligere arbeidsforhold nå, på ett svakt lag som ikke har fungert spesielt bra relasjonsmessig. Men, ville ikke byttet han bort med noen andre midtbanespillere i serien. Forøvrig er det igjen en usjarmerende artikkel av Eurosport.
    3 liker
  11. Hvilken knagg henger du denne på? Nesten eufori av @ingo og @Slum før seriestart, basert på treninger. Han ser mye bedre trent ut enn i fjor, men virker ikke kapasiteten helt der. Kontra forrige periode, hvor jeg husker han som litt mer av en kraftpakke, så synes jeg han taper litt flere nærkamper i år. Når det er sagt, så virker det for meg ut som det er et mentalt aspekt, som holder han tilbake. Kroppsspråk og et litt nedstemt lynne.
    3 liker
  12. https://www.fotball.no/fotballens-verdier/fair-play/2020/glimt-lsk-kvinner-og-ranheim-topper-fair-play-tabellene/
    3 liker
  13. Jeg synes kvalik har blitt en flott førjulstradisjon. Det gjør at vi har noe å spille om til siste slutt (hvordan skal vi ellers klare å få hele 200 personer på tribunen i november?).
    3 liker
  14. 2 liker
  15. Han er ganske langsom og han trenger vi virkelig ikke...
    2 liker
  16. Jeg tror Lumanza har funnet ut at han kan være mere menneske i Stabæk, enn i andre klubber. Det innebærer kanskje samtidig at fotballen ikke er like viktig. Eller, kanskje den aldri har vært det for ham.
    1 liker
  17. Gall og Valencic har jo nå frigjort mye på lønnsposten, så selvfølgelig skal en spiller inn om vi selger eller ikke... (begge disse var jo i klubben før Maatsen og Kassi ble skadet også)
    1 liker
  18. Skippertak-shopping siste året før vi får ny stadion, deretter sparekniv og alle profiler solgt året etter...hørt det før? Neida, joda.
    1 liker
  19. Synes også vi skal sikte LITT høyere enn å unngå krise. Jeg er i hvert fall gira på ikke å gjøre kvalik til en førjulstradisjon.
    1 liker
  20. Får håpe det bare er taktikkeri. Hvis det er slik at vi bare får inn spillere hvis vi selger noen og/eller er i en desperat situasjon, så blir begrepet "alltid, uansett" satt på en alvorlig prøve fremover. Vi må være såpass ærlige å si at det ikke har vært noe gøy å gå på Nadderud på lang tid. Siden 2018 har vi vunnet 12 av 38 hjemmekamper. Det burde tas på alvor.
    1 liker
  21. "Er vi i det desperate hjørne, rent tabellmessig, må vi kanskje gjøre noe. Men vi er ikke der, og jeg håper heller ikke vi kommer dit" - sier Torgeir Bjarmann. Kom igjen a Bjarmann!! , bjuda på litt, prøv i det minste kommuniser med farger og ikke dødt og kjedelig grått...
    1 liker
  22. Merker jeg savner IAs entusiasme rundt vinduene allerede...
    1 liker
  23. https://www.budstikka.no/fotball/derfor-ma-bjarmann-tenke-flere-scenarioer/600539!/ Budstikka tar en prat med Bjarmann på første overgangsdag. Snakker generelt om det spesielle markedet under pandemien og att det er blitt mye video. Har spillere i kikkerten, nevner ingen posisjoner. Er heller ikke sikker på om noen kommer inn hvis ingen blir solgt, da vi ikke er i en desperat situasjon. Helt greit at han holder kortene tett til brystet med fire uker igjen av vinduet!
    1 liker
  24. En like relevant overskrift på denne saken kunne vært: dette er de største feilene jeg, Joakim Jonsson, begikk i spillervurderingene før sesongen. Det er relevant å trekke fram spillere som har vært gode og spillere som har vært dårlige, men hvor gode/dårlige de har vært målt opp mot en "eksperts" høyst subjektive forventninger? Forteller utrolig lite. Like informativt som "Fotballfrue analyserer samfunnsøkonomiske trender".
    1 liker
  25. De har ikke peiling. Lumanza er fortsatt en av eliteseriens beste spillere. Bare så synd at de på topp ser ut som fisk på land.
    1 liker
  26. 14 dagers pause gjør godt for oss nå. Vi spilte bra fotball både mot Brann og Rosenborg og mangler bare flere gode avslutninger. Tror vi får flere poeng i andre halvdel av serien og at dette går bra !
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...