Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 10. sep. 2020 i alle områder

  1. I intervju med Eurosport utelukker ikke Jönsson at det blir Skytte-retur!
    9 liker
  2. Seriestart i nye Viken G19-serien: LSK – Stabæk 3-6 (2-4) Mål: Nichlas Nyquist x3, Thomas Vold, Eliot Llullaku og Philip Schie.
    8 liker
  3. Skytte er en klassesignering evt. Bare det å ha en spiller av slik kvalitet i troppen er ekstremt bra for konkurransen og kvaliteten på det vi kan sette innpå. En klassespiss også så er vi der.
    8 liker
  4. 7 liker
  5. Også verdt å merke seg denne: https://www.vg.no/sport/fotball/i/QmloAV/norske-dommere-gir-faerreste-gule-og-roede-kort-i-europa Vi er blant de aller snilleste lagene i en liga som i utgangspunktet er veldig snill. Høres ut som at vi kan trøkke til litt hardere og være litt mer kyniske..
    7 liker
  6. Vil tro AHO er vår mest attraktive spiller pr nå, men han er jo den det er klart mest kritisk å miste. Vi er jo rustet for et Bohinen-salg, men med den sesongen han har hatt med dalende form og skadetrøbbel har han nok dalt en del i verdi. Redd for at vi priser han for høyt på bakgrunn av interessen som var i vinter og at interessen kjølner. Har vi råd til å ikke selge er det jo bare bra å beholde han, men dersom vi trenger et salg er det jo absolutt han vi burde selge. Har hørt snakk om at vi krever 40 mill-isj, men 15-20 mill er jo også veldig mye penger for oss...
    5 liker
  7. Vi kan kjøre alle tre sentralt og dominere midtbanen fullstendig. Savner at vi dominerer midtbanen. Skytte er en god ballvinner og god med ball og dribleglad.
    4 liker
  8. Uten cup i år så blir det vel fort en Europaplass ekstra som skal fordeles basert på tabellplassering. Kan være verdt å ha i bakhodet om vi skulle få en oppsving i poengsankingen
    4 liker
  9. Jønsson er nok ikke på samme fotballtaktiske nivå som enkelte her?, men tror han er inne på noe når han har sett at motstanderne er flinke til å «ta ut Lumanza litt» Iår. Klart de er godt forberedt på Stabæks spielfuhrer!
    4 liker
  10. Cupen er omsider avlyst. https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/nm-kvinner-gjennomfores---nm-menn-avlyses/
    4 liker
  11. Mulig det er en begynnende Alzheimer, men jeg kan ikke huske at Skytte har andre egenskaper enn de vi allerede sliter med nå.
    3 liker
  12. Liker Skytte, men sentral midtbane er vel der vi er best skodd? Selv med et eventuelt salg av Bohinen eller Hugo? Og det er vel snakk om lån og da burde vi heller satse på Lundal..
    3 liker
  13. Haha, det tror jeg ikke hadde innvirkning Og slutten av juli er veldig sen vår!!:D Men Skytte er en kanonovergang. Litt konkurranse om plassene vil øke nivået på både Lumanza og Bohinen. Da kan vi også tillate oss å hvile dem av og til, og kaste innpå en av de på slutten med friske bein.
    3 liker
  14. Anders Trondsen ute med i 6 mnd, dakkar Deeeeilig start i ny klubb
    3 liker
  15. Tja nå er vel jeg mer glasset er halvtomt type enn @ingo Dels så henger det sammen med spillet som ble prestert i fjor. Dels sammen med info fra treningsfeltet i vinter. Det handler kanskje om det å ha det bra. Jeg tror Lumanza har det veldig fint i Stabæk og det er isolert sett veldig bra - men kanskje sulten på å komme ut igjen ikke helt er der og da er man kanskje marginalt dårligere. Derfor var jeg usikker før sesongen i alle fall. Jeg tror Lumanza på 100% er en spiller som kan dominere en midtbane i tippeligaen. Men om han ikke er 100% fysisk eller mentalt, så blir det som i år. Jeg ville fortsatt ikke byttet han ut fordi oppsiden er så stor hvis han finner tilbake til 100%. Ulempen er at Bohinen samtidig har fått en, heller ikke helt uventet, korreksjon i utviklingskurven. Resultatet blir arytmi i spillet vårt og det er synd - men vi har medisinen i form av en strålende Hugo. Tror Lumanza ville fremstått bedre med Hugo ved sin side også.
    3 liker
  16. Han lider av mangel på driv framover, som Emil og Lumanza for tiden. Er likevel glad for å ha ham tilbake, gir oss en dimensjon som vi har manglet.
    2 liker
  17. Han er ikke den one-touch og fremoverrettede spilleren vi sårt trenger i midtbaneleddet. Men han tilfører pondus, cockyness, defensiv trygghet og dribleferdigheter. Ferdigheter vi vil dra nytte av. Og jeg tror Lumanza spiller bedre sammen med han. Virker som han blir mer motivert av gode kompiser på banen. Han ble dårligere etter at Kassi ble skadet, og han var mye bedre det lille han spilte ifjor sammen med Skytte enn hva han har gjort i år. La til og med merke til at han ble mye bedre med en gang Skytte kom innpå for Glimt mot oss på Nadderud i våres.
    2 liker
  18. Enig med @ringo ... bruk Hugo sentralt i spann med Lumanza så tror jeg vi snart ser kvalitetene vi så i 2017
    2 liker
  19. Skytte var flink til å ta av presset rundt Lumanza ifjor høst og er sikkert tenkt å fortsette med det.
    1 liker
  20. Skytte er spennende han, men hvis Kassi noengang blir skadefri holder jeg en knapp på hans offensive kvaliteter.
    1 liker
  21. Bra! Det hadde vært ett hån mot breddespillere og åpnet for cup nå.
    1 liker
  22. Cupen gjennomføres og finalen spilles på Ullevaal. https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/nm-kvinner-gjennomfores---nm-menn-avlyses/
    1 liker
  23. Det er sikkert ikke en enkel øvelse dette, timing for salg, kontra fokus på stall og tabell. Emil har jo langt mer inne enn han har vist i år, og særlig viser han utrolig sjelden frem driv med ball, i lengderetning. Det ligger jo der, men det virker ikke som i år er året. Kanskje er det et miljøskifte, og nye krav, som må til. Kanskje trenger han litt tid, som Hanche. Nå har vi også solgt mange det siste året, og utover Bo, Hanche og Hugo, så er det er vel ingen åpenbare salgsobjekter for neste år, pt? Med mindre Lundal eller Normann Hansen tar en Askildsen, så er det de tre førstnevnte som skal sørge for nullresultat i 2020 og 2021.
    1 liker
  24. Jeg tror Lumanza har funnet ut at han kan være mere menneske i Stabæk, enn i andre klubber. Det innebærer kanskje samtidig at fotballen ikke er like viktig. Eller, kanskje den aldri har vært det for ham.
    1 liker
  25. https://www.eurosport.no/fotball/askildsen-om-beskjeden-fra-ranieri-jeg-matte-bare-vaere-klar_sto7874691/story.shtml
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...