Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 09/11/2020 in all areas

 1. Sammy Skytte er tilbake.
  26 likes
 2. Dette er kult! For en progresjon Askildsen har hatt.
  18 likes
 3. Seriestart i nye Viken G19-serien: LSK – Stabæk 3-6 (2-4) Mål: Nichlas Nyquist x3, Thomas Vold, Eliot Llullaku og Philip Schie.
  13 likes
 4. Fin måte å få opp tilskuertallet i OBOS-ligaen.
  10 likes
 5. Budstikka idag, nå må vel ting snu til det bedre.... «– Ingenting tyder på at vi ikke skal prestere bra mot Haugesund. Troppen er bedre enn tidligere. Den er vesentlig forsterket Jeg føler vi har gjort en god oppgradering av troppen Nivået på trening og konkurransen om plassene er vesentlig forbedret på et par-tre uker nå, sier Bjarmann.«
  9 likes
 6. Så for å oppsummere har sentral midtbane vært problemet denne sesongen, selv med to av våre på papiret beste spillere og selv om både back- og spissplassene har vært, skal vi si, tynt besatt. Men han som spilte midtbane ifjor høst da vi var et topplag trenger vi hvertfall ikke tilbake. Kildene mine sier at noe skurrer.
  8 likes
 7. Jeg husker Skytte som en som ikke flyttet beina kjapt nok Uten ball og at det var endel slurv i det defensive arbeidet. Det virker på Bodø fansen at det er eksakt det samme Knutsen har funnet ut av også. Dersom dette betyr at det blir lenger frem for Hugo å ta en av de 2/3 sentrale plassene på midtbanen så tviler jeg på at det løser noe som helst...
  8 likes
 8. Da ble det tommel opp fra M-A-N da. Kontrakt ut 2023.
  7 likes
 9. Skytte er hjemme hos lumanza i Oslo nå (Instagram)
  7 likes
 10. Gøy med Skytte. Lumanza får en "ny høst" nå med Skytte på midten.
  5 likes
 11. I positivtets tråden ja
  4 likes
 12. "Darren Maatsen fullførte hele treningen, og Luc Kassi var med på store deler. Også 18-årige Kai Kostadinov er spilleklar" https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/gammel-kjenning-har-signert-for-stabaek-spilleklar-mot-haugesund/601329!/
  4 likes
 13. Ja det er det eneste som gir mening - men selv da er Skytte absolutt ikke spillertypen jeg ville gått for - men man ønsket vel kanskje noe kjent da...
  4 likes
 14. Skytte er en klassesignering evt. Bare det å ha en spiller av slik kvalitet i troppen er ekstremt bra for konkurransen og kvaliteten på det vi kan sette innpå. En klassespiss også så er vi der.
  4 likes
 15. Med Skytte på laget vedder jeg en pils på blaa @FranckTheBank at Lumanza blir vår beste spiller resten av sesongen!
  3 likes
 16. Synes han var best de gangene han spilte til høyre på midtbanen - om det er planen så blir ikke de defensive manglene så avgjørende kanskje? Kanskje han kan fungere godt som en 10er også. Men inne sentralt tror jeg som sagt at det ikke det løser noe som helst. Spesielt om det går på bekostning av Hugo.
  3 likes
 17. Han er ikke den one-touch og fremoverrettede spilleren vi sårt trenger i midtbaneleddet. Men han tilfører pondus, cockyness, defensiv trygghet og dribleferdigheter. Ferdigheter vi vil dra nytte av. Og jeg tror Lumanza spiller bedre sammen med han. Virker som han blir mer motivert av gode kompiser på banen. Han ble dårligere etter at Kassi ble skadet, og han var mye bedre det lille han spilte ifjor sammen med Skytte enn hva han har gjort i år. La til og med merke til at han ble mye bedre med en gang Skytte kom innpå for Glimt mot oss på Nadderud i våres.
  3 likes
 18. Anders Trondsen ute med i 6 mnd, dakkar Deeeeilig start i ny klubb
  3 likes
 19. Ja. – Det merket at det kjentes riktig å trappe ned nå. Jeg har jobbet steinhardt for å lykkes med toppfotball i fire år. De to siste årene har jeg vært mest skadet, og da må man spørre seg om kroppen har fått litt nok. Jeg merket at det kjennes riktig å trappe ned, sier Sindre Mauritz-Hansen.
  2 likes
 20. Skytte var flink til å ta av presset rundt Lumanza ifjor høst og er sikkert tenkt å fortsette med det.
  2 likes
 21. Vi kan kjøre alle tre sentralt og dominere midtbanen fullstendig. Savner at vi dominerer midtbanen. Skytte er en god ballvinner og god med ball og dribleglad.
  2 likes
 22. 3-1-seier. Mål Jönsson og Bjånesøy x2. Elendig førsteomgang. Så gir vi Hønefoss en gavepakke av et mål. Så skaper vi 1-1 ut av ingenting og derfra og ut og styrer resten av matchen.
  1 like
 23. Tenker med vår relativt beskjedne stall kan to-tre spillere gjøre en forskjell i trøkket på trening. Digger at Janne mener Skytte er en viktig trenings spiller sånn sett!
  1 like
 24. Nå er jeg riktignok #sløvmenvåken, likevel: hvilken vesentlig forbedring og oppgradering av troppen har vi gjort de siste ukene (Skytte teller ikke, han kom i dag)? Note to self (lese artikkelen først. Så kommentere): Maatsen, Kassi og Kostadinov med på treningene og nærmer seg
  1 like
 25. Nei, det er bare pjatt og vås for å få opp stemningen, men vi kan jo late som om det virker
  1 like
 26. Er vi så voldsomt styrket de siste par ukene da?
  1 like
 27. 1 like
 28. 1 like
 29. Er det ikke mye bedre å bare gi den siste plassen til høyeste serieplassering som ikke vanligvis er kvalifisert? I stedet for å herpe cupen to år på rad?
  1 like
 30. Uten cupfinale på høsten betyr ny cupfinale neste mai da? For noen må jo ha den 4 plassen i e cup 2022 også.
  1 like
 31. Skytte har flyttet sørover... https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/naermer-seg-retur-til-gamleklubben-har-allerede-flyttet-sorover_sto7881244/story.shtml
  1 like
 32. 1 like
 33. Enig. Vi har dessuten sett at vi er sårbare når vi får skader. Og det får vi. Skytte kjenner dessuten laget og trener og bør være klar for spill fra dag en. Klarer ikke å tenke noe annet enn at det blir bra. Og Arni: etter sesongen i fjor ville jeg heller gått for Skytte enn Junker.
  1 like
 34. Sliter mer å tro noe annet enn at dette betyr at Bohinen er på vei ut. Hvis ikke er det en merkelig overgang.
  1 like
 35. Skytte er spennende han, men hvis Kassi noengang blir skadefri holder jeg en knapp på hans offensive kvaliteter.
  1 like
 36. Liker Skytte, men sentral midtbane er vel der vi er best skodd? Selv med et eventuelt salg av Bohinen eller Hugo? Og det er vel snakk om lån og da burde vi heller satse på Lundal..
  1 like
 37. 1 like
 38. Bra! Det hadde vært ett hån mot breddespillere og åpnet for cup nå.
  1 like
 39. Ny kamp på Tobbenbanen i kveld. Stabæk J19 møter ØHIL J19. Avspark klokken 20:00 For de som ikke har mulighet til til Nadderud for å se matchen blir den streamet HER (kr.39,-)
  1 like
 40. Tja nå er vel jeg mer glasset er halvtomt type enn @ingo Dels så henger det sammen med spillet som ble prestert i fjor. Dels sammen med info fra treningsfeltet i vinter. Det handler kanskje om det å ha det bra. Jeg tror Lumanza har det veldig fint i Stabæk og det er isolert sett veldig bra - men kanskje sulten på å komme ut igjen ikke helt er der og da er man kanskje marginalt dårligere. Derfor var jeg usikker før sesongen i alle fall. Jeg tror Lumanza på 100% er en spiller som kan dominere en midtbane i tippeligaen. Men om han ikke er 100% fysisk eller mentalt, så blir det som i år. Jeg ville fortsatt ikke byttet han ut fordi oppsiden er så stor hvis han finner tilbake til 100%. Ulempen er at Bohinen samtidig har fått en, heller ikke helt uventet, korreksjon i utviklingskurven. Resultatet blir arytmi i spillet vårt og det er synd - men vi har medisinen i form av en strålende Hugo. Tror Lumanza ville fremstått bedre med Hugo ved sin side også.
  1 like
 41. En liten oppklaring uten at jeg kan følge opp og svare på alle spørsmål som kommer i etterkant:-). Når det gjelder utbytte ble dette besluttet på Generalforsamling i SFAS før koronasituasjonen oppsto. Pga. korona er utbytte holdt tilbake og foreløpig ikke utbetalt. Det er som noen skriver en gruppe mennesker som har investert mange millioner i klubben på et tidspunkt av privat lomme uten at det har gitt en krone i retur, man forhåpentligvis mange flott opplevelser. De samme personene har også lånt inn penger til klubben i perioder uten å få noe mer enn maksimalt en bankrente tilbake. De siste årene har vi klart oss uten å låne inn penger og i tillegg betalt tilbake noe lån. Klubben er i dag så og si gjeldfri og hadde ved inngangen til året en liten egenkapital. Når det gjelder sesongkortene blir disse trukket tilfeldig blant sesongkortholdere hver kamp. De som velger å ta ut billetten blir da tatt ut av listen til alle har vært på kamp. Vi forsøker å trekke ut billetter som står på samme navn blir trukket ut til samme kamp. De 200 plassene til publikum blir fordelt mellom Partnere (som i utgangspunktet tar ut svært få billetter ift. hva de har i avtalen sin) og ordinære sesongkortholdere. Bortesupportere har ingen adgang til kampene, men det kan hende at noen partnere holder med et bortelag. Et lite antall billetter blir fordelt mellom styremedlemmer, æresmedlemmer m.m. Jeg ser at Jan Tore Sanner blir nevnt av noen og han har aldri blitt forfordelt billett til kamp og er med i trekningen som alle andre. Stabæk Support får en litt større andel billetter i forhold til ordinære sesongkort for å sikre at det blir stemning på stadion. Dette merker spillerne på banen og er derfor viktig for resultatet på banen. Det kan derfor hende at noen av de har blitt trukket ut til litt flere kamper. Vi har også bedt om hjelp til å noen praktiske oppgaver ifm. kamp (bl.a. med skiltene) og her er det ofte de samme som melder seg og har derfor vært på flere kamper. Ingen av oss kunne vite hvor lenge koronarestriksjonene skulle vare og hvilke økonomiske konsekvenser dette vil få for klubben. Vi vet det fortsatt ikke. Endelig beslutning om hva vi gjør ift. sesongkortene i år og neste år er ikke tatt. Den beslutningen vil tas når vi vet resultatet av tiltakspakken fra staten og hvordan sesongen vil ende totalt sett. Vi har gitt sesongkortholdere muligheten til å få refundert pengene for sesongkortet og vi setter stor pris på at det er ytterst få som ønsker dette. Det er da naturlig at de får refundert sitt sesongkort og ikke er med på trekningen av kamper. Varer situasjon ut året vil de få refundert alle pengene de har betalt inn, men mister da de fordelene som vil gis til de som ikke ønsker pengene tilbake. Det er måten vi har løst dette på og som også gjelder de fleste andre klubber i Eliteserien. Det er og har vært en utfordrende situasjon for klubben og det er ingenting vi ønsker mer enn å få alle tilbake på tribunen. Det har vi jobbet hardt for, men møter dessverre liten forståelse fra myndighetene. Vi har laget en detaljert plan som ivaretar alle punktene i smittevernprotokollen og som samtidig ville kunne tilsi at vi har 1000-1500 tilskuere på kamp. Dette har også blitt presentert for myndighetene.
  1 like
 42. Sant det Mortimer, Spørs vel om det finnes noe som heter en målgarantist da. Ta Junker for eksempel - han så ut som alt annet enn en målgarantist hos oss i fjor, og i praksis hele karriæren før det. Men så har han kommet til en klubb i medvind, med en spillestil som passer og så får man den berømmelige ketchup effekten. I allefall for en stund -( jeg tror fremdeles han har sesongEN sin i år.) Det er mulig at Pellegrino faller litt i samme kategori også? I begge tilfellene har klubb og spiller truffet godt! DEt er ikke umulig for oss å gjøre det samme, om vi nå mener at det er en spiss vi trenger. Jeg tror mye hadde løst seg selv om vi hadde fått solgt Bohinen.
  1 like
 43. Mhm, Det er vel en grunn til at de ønsker ytterligere en spiss forsterkning.
  1 like
 44. Treningskamp: Stabæk – Strømsgodset 3-1 Mål: Christian Aagesen, William Kulvik og Eliot Llullaku
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...