Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 12. okt. 2020 i alle områder

  1. Sikkert, men fotball er ikke matematikk og resultater er ikke alltid logiske. Ranking: Romania (25), Serbia (29), Norge (50)
    8 liker
  2. Tja. Jeg vet ikke helt. La meg bruke en annen innfallsvinkel: Hvor er vinnerskallene, fandenivolskheten, råskapen og gærningene i dette laget som virkelig går i krigen ? Min påstand: Det er for mye snille gutter i denne troppen, som har det sånn passe komfortabelt. Hadde jeg vært blant de 11-15 spillerne med spilletid utpå der idag (som ikke er et soleklart førstevalg), så hadde jeg vurdert det som ganske smart å gi 121% flatt jern for å spille meg inn i en startellever. Og: dette gjenspeiler seg i serien også. Der lå forskjellen på LSK og STB idag. Sist gang jeg så noen hadde antydning til tenning var vel Edvartsen sitt karatespark i debuten for sånn ca et års tid siden. Utover det så er vel «dommerjævel» det værste skjellsordet og utblåsningen jeg har hørt på Nadderud.... og det kom antagelig fra en tilskuer. Men det er mulig jeg er helt på jordet. Har vært der før....
    5 liker
  3. Egentlig ikke. Håper man lar andre spille fremfor Botheim. 1 Han er bare på lån. 2 Jeg har skikkelig ikke trua.
    4 liker
  4. Slutt: STB vinner 1-0 etter en heading av Botheim. Så bare 2 omg. Her var LSK klart best. STB scorer på den eneste sjansen de har i omgangen. Første omgang skal visstnok ha vært jevnspilt. Valsvik spilte hele kampen. Antonsson spilte første omgang.
    4 liker
  5. 1. Nein! 2. Hvor mange spisser skal enga signere i år?
    3 liker
  6. Har ikke sett matchen, men lest sammendarget og det er vel mange av de nye spillerne de har hentet i dette vinduet - fetteren til Håland, en islending, han Kisa stopperen vi også luktet på osv. de stilte med.... Ikke noe høkkert lag akkurat og om de legger ned innsatsen så er ikke avstanden så stor.
    3 liker
  7. Det positive er at Botheim endelig scora, får håpe den snart sitter i en tellende kamp også
    3 liker
  8. Jeg kan kun uttale meg basert på 2 omgang. Isåfall er svaret enkelt og greit: Nei Det faktum at det var LSK reservene (+noen juniorer) STB møtte (LSK spilte mot Øygarden igår), så var det litt skremmende at LSK var best i banespillet. De imponerte meg faktisk og de ville virkelig vise seg frem med intensitet, råskap og tempo. Jeg reagerte mest på det som skjedde tett etter kampslutt, når dommeren blåser av: Der henger LSK laget på knærne og har tatt se helt ut. STB spillerne rusler av som etter en halvtøff treningsøkt. Har kanskje noe med innstilling til en treningskamp å gjøre ?‍♂️.
    3 liker
  9. LSK - Stabæk (treningskamp på Vigernesjordet) 0-0 til pause STB stiller med a-lag. LSK stiller b-lag/junior Hermann Wulff står i mål for LSK STB ser ut til å ha byttet de fleste til 2 omg for å gi alle spilletid
    3 liker
  10. Du treffer veldig godt! Helt enig med deg. Har sagt det samme lenge.
    2 liker
  11. Hadde vært mer bekymret om vi hadde sett helt kjørt ut. Seier etter en halvtøff treningsøkt er greit det.
    2 liker
  12. Nå er jo Romania ranket godt foran Norge.
    2 liker
  13. Er jo et helt fantastisk tilbud at vi kan se hjemmekampene slik! Vi har jo ikke vært bortskjemt med TV-kamper på damesiden, så dette er virkelig gull! Også jeg tar av meg hatten for Johan Vetlesen og Espen Lindmark som tar seg tid til å lose oss gjennom kampen! Takk for at du ordnet opp, @Buss1 Marius!
    2 liker
  14. Det er vel Johan Vetlesen. Han har en sønn som er i stalle til Bodøglimt. Den andre som kommenterer er Espen Lindmark. I pausen leste jeg denne tråden og fikk gitt beskjed opp til Johan og Espen om at streamen var ned og rett etterpå var det i orden. Vi må finne en løsning for å unngå at streamen er nede over lengre tid, uten at vi vet det. Vi tjener faktisk litt penger på det.
    2 liker
  15. Hanche inn for Stranberg fremover så har vi ordnet det defensive.
    2 liker
  16. Det varmer et blaatt hjerte å se hvor bra han spiller. Hvis han ikke blir fast venstreback på landslaget nå, skjønner jeg ingenting. Helt rå assist på 2-0.
    2 liker
  17. Tenker egentlig det er greit nok, krise om vi hadde pådratt oss noen unødvendige skader nå. At vi holder nullen er jo lovende for Valsvik sin del, til tross hipp som happ motstand
    1 liker
  18. Det er ikke noe kvalitetstegn at vi stjeler en seier fra et OBOS-lag. Viste vi noen tendenser til posotivt spill?
    1 liker
  19. Aftenposten: Birger Meling - 7 En åpenbaring helt fra start. Enorm fysisk kapasitet, sjanseskapende og angrepsvillig. Herlig forarbeid til 2-0. Birger forøvrig en av to som fikk 7 (den andre er Ødegaard). Haaland BB med 8. Om han ikke starter neste gang forstår jeg ingenting!
    1 liker
  20. 1 liker
  21. At ikke Meling er fast foran Aleesami i køen På landslaget, er katastrofe..
    1 liker
  22. Vet at en av de som kommenterer går under navnet Johan, men vet ikke mer enn det. Nå er det 3-0 ref. VGlive!
    1 liker
  23. I den grad kapital er vesentlig i dagens fotball - og det er det vel ingen tvil om - synes jeg at vi har gjort en ny god sesong i 2020. Dette gir tro på fremtiden mens vi styrer mot det som forhåpentligvis blir en ny tidsregning for oss; nye Nadderud Arena i 2023/24. Mens Telenor Arena ble et rent pengesluk både for Ulrichsen og Stabæk, blir den nye arenaen en mulighet for oss til å minst doble "vanlige inntekter" (publikum, sponsorer, mediepenger og annen aktivitet) og samtidig ha et stort inntektspotensial på salg av solcelle-energi, utleie av næringsarealer og andre tiltak knyttet til arenaen. Når vi legger inn inntektene fra spillersalg de siste to sesongene - Børkeeiet, Askildsen, Boli, Ohi, Hanche, Vetlesen, Brynhildsen og litt smårusk for Meling og Thorsby (tror jeg) - er det mellom 60 og 80 millioner inn såvidt jeg kan regne meg frem til. En god og nødvendig del av dette har vi i "krigskassa" for sesongene 2021, 2022 og 2023 og vi kan trolig og rolig regne med at det kommer flere salg: Bohinen, Kostadinov, Lundal, supertalentet Amir og spillere vi knapt har hørt navnet på, men som kommer i årgangene 2005, 2006, 07, 08 og 09. En heter visst Suleiman og er et eventyr. Vi har økonomiske og egenutviklede muskler vi aldri før har hatt etter flere år med overskudd på samlet drift. Spillerlogistikk vil være vår core-business også i 2021-2023, selv om vi vil bli gradvis mindre avhengig av salg etter hvert som Arenaen nærmer seg ferdigbygd. Totalt sett mener jeg vi kan sette oss høyere mål enn vi har gjort siden sesongene 2007-2009. Så skal verdiene forvaltes med maksimal kløkt og med fokus på å bygge et lag rundt gode og rutinerte klubbspillere - Sandberg, Solheim, Valsvik, Yaw, Skytte, Lumanza, Kassi, Jeppe - som kanskje ikke er hete salgsobjekter, men som har sin store verdi i form av kontinuitet. Vi bør ha muskler til å hente hjem spillere som Hedenstad og Granli og kunne gjøre ganske store kjøp uten å blakke oss. Espen Moe maner til tålmodighet og langsiktighet. Vi har nedfelt en topp 6 plassering i 2021 som ledd i vår sportslige strategiplan og en fremtidig plass blant landets fem beste klubber på kontinuerlig basis i årene fremover. Er du nummer 1, 2, 3 eller 4 er du fortsatt blant de fem. Nå holder vi koken ut denne sesongen og fornyer kontrakten i god tid før advent. Forza!
    1 liker
  24. Kristian Arnstad i startoppstillingen for Anderlecht mot Brugge i dag. Akademiet er altså så solid at 03-produktene våre starter i Belgisk elitesere.
    1 liker
  25. Jeg tror definitivt det er rekord for mål scoret av utenlandske høyrevinger under 1.80 hvis man bare har med kamper der det ikke har blitt cornermål og vinden har blåst fra høyre.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...