Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. okt. 2020 i alle områder

  1. «Uvisst når Glimt-signeringen blir kampklar: – Jeg har pusha mer enn jeg burde https://www.an.no/uvisst-nar-glimt-sign ... -4-1295141 Han sier videre at: Jeg ser allerede at det trenes på en annen måte her enn der jeg var før. Det er mer intensitet og tempo i øktene her, erkjenner han og legger til: – Dette er et steg opp, ingen tvil om det. Treningene er hardere» Dette er greit å høre fra spillere som går til storklubber utenlands, men å høre det fra en som går til en klubb med ressurser på nivå med oss er ikke akseptabelt.
    24 liker
  2. Greit nok at Aalesund var dårlige, men vi har ikke akkurat for vane å storspille mot svakere lag, så jeg synes det var en meget god prestasjon. Vi dominerte og vant alt av dueller i omtrent 80 minutter av kampen og scoret fire mål.
    17 liker
  3. Akkurat dette med mye vs. lite trening er en gjenganger siden tidlig nittitall. «Ja, RBK og europeiske toppklubber blir bedre av å trene hardt – men sjansen for å pådra seg strekk eller at noen føler seg tunge i bena, er høyere, så vi velger å ikke gjøre det.» Det virker som om det har blitt et innarbeidet mantra om at det er en avveining om hvor vidt man skal trene hardt eller ikke. Det er det selvfølgelig ikke. Det å etablere en treningskultur med gjennomgående høy intensitet, mer løping og hardere dueller, vil alltid gi bedre resultater på sikt. Selvfølgelig ikke i seg selv, men kombinert med en spillestil og et spillermateriell som matcher. Det krever hard disiplin fra trenere og en spillergruppe som tåler å bli pusha hardt. Hvis ikke spillergruppa stiller seg 100 prosent bak treneren, blir det raskt murring. Da synker ofte moralen, og prestasjonene følger raskt etter. Har spillergruppa derimot full tiltro til treningsopplegget, slik at de får hevet normalen med flere hakk, vil prestasjonene naturlig nok også raskt følge etter. Hever du det fysiske grunnivået over tid, er heller ikke sjansene for belastningsskader særlig mye større. Problemet oppstår når man sliter med å innarbeide en slik kultur og må gjøre avveininger for å få laget til å prestere best mulig på kort sikt. Å gi spillerne mer fri kan funke for å få opp stemninga i gruppa og å gi mer overskudd fram mot neste kamp – noe som kan gi resultater neste helg, men selvfølgelig bidrar til at du sakker akterut på lang sikt. Sånn som fotballen har utviklet seg de siste årene, med ekstremt tempo i overganger og press, er det rimelig naivt å tro at det faktisk kan "lønne seg" å ikke trene med så høy intensitet som mulig – problemet er bare at ikke alle trenere klarer å motivere godt nok, og å være tydelig nok i kravene som stilles. (Dette er ikke til forkleinelse for JJ, men heller en hyllest av det Knutsen har fått til.)
    12 liker
  4. Boli fra start borte mot Barcelona i Champions League. Det er jævlig fett!
    7 liker
  5. Ser jo ut til å ha fungert greit for BG
    7 liker
  6. Akademispillerne våre vil også poppe opp som paddehatter i årene fremover. For et par år siden hadde vi som mål å få opp 2 spillere til A-stallen hvert år?! Vi har nok blitt litt bortskjemt med 99 årgangen. Det vil variere også i årene fremover. Toni Ordinas satt vel i den stillingen i 6 år. Stephen Ravnaas har vært der i 8 koronamåneder. Og så er ikke målet at vår Akademisjef skal skinne i media. Det skal spillerne gjøre?!
    7 liker
  7. Å se til Ingebrigtsen som har en spesifikk øvelse over en gitt tid de trener mot, som de har trent, spesifikt Jacob, strukturert på over tid er noe veldig annet enn i Fotball! Jeg har hatt flere samtaler omkring trening med far Ingebrigtsen, og det som jeg synes er mest interessant der, er at ingen av øktene foregår så lenge at de trenger påfyll av næring! Det sier sitt hvor subspesialisert treningen er. Dog bør en proff fotballspiller i Norge tåle mye mer og hardere trening enn det som gjøres per nå! Skremmende hvor lite de trener i enkelte eliteserieklubber, til å kunne kalle seg profesjonelle utøvere.
    6 liker
  8. Med den starten vi hadde i kampen mot Ålesund hadde vi nok spilt mange lag veldig dårlige. Skal ikke undervurdere tenningsnivået etter at gutta har stura over 0-4 mot Sarp en hel landslagspause, samtidig som tre debutanter ønsker å vise seg frem. Så gjelder det å få den samme intensiteten med inn i neste kamp da...
    5 liker
  9. Åpenbart Tror man må få spillerne til å se på seg selv som toppidrettsutøvere, tidlig. Og på den måten bli den største eksperten på sin egen trening. På samme måte som det tar år å bygge opp kapasitet i verdensklasse, tar det noen år å bygge opp kunnskapen som skal til. Skikkelig bra blir det når du får utøvere som spør hvorfor de skal gjøre ett eller annet, og er genuint nysgjerrig, ikke bare spør fordi de ikke har lyst eller ork.
    5 liker
  10. Det er nok et litt sammensatt bilde og jeg kan forstå spørsmålene dine. Når det er sagt satser vi mer enn noen gang på eget Akademi. Hvert år blir det investert mer penger i Akademiet og nye funksjoner kommer inn. For et par år siden besto over halve treningsgruppen på A-laget av unge spillere. Det var for lett å bli tatt ut i trening med A-laget og nivået ble for lavt. Det gikk også utover treningskvaliteten til de yngre lagene. Hvis våre Akademispillere skal ta det nivået vi ønsker, er det viktig at nåløyet er litt trangere og at de tåle konkurranse om plassene. Det er en del av utviklingen. Se f.eks. på B/G og VIF hvor mange Akademispillere under 20 år som får spilletid. Tror nok fortsatt at Stabæk er den klubben som gir unge spillere muligheten, så lenge de holdet nivået. Hvis vi i tillegg til å utvikle spillere til eget A-lag klarer å utvikle spillere til f.eks. OBOS nivå, synes jeg vi skal være stolte av det.
    5 liker
  11. Hvis vi ser bort fra generasjonen Ordinas ga spilletid, hvordan synes du selv det har gått i det siste? I går var det kun Bohinen som startet fra akademiet, og han er nå der at han skal være en av lederne på laget. Jeg ser han ikke som en av de som går på kvoten "gi de største talentene spilletid tidlig" lengre. Der ser jeg Lundal, Vogt og Pignatel i dagens tropp. Likevel var det ikke Vogt, men Emil Jonassen, som kom inn 10 minutter før slutt. Det er Sturla Ottesen fra Kjelsås (no offence, Sturla!) som får starte på backen. Det var Kay Kostadinov fra Sandnes (no offence, Kay) som startet på midtbanen. Lundal og Pignatel var ikke en gang på benken.
    4 liker
  12. Med fare for å bli euforisk (igjen:-), ser vi ikke konturene av et spennende lag for resten av sesongen og inn mot 2020 etter Bjarmanns første overgangsvindu? Dels fikk vi solgt Hanche for en real sum gitt dagens situasjon, og dels er det hentet inn nye spillere som har prestert bra nesten umiddelbart. Forretningsmodellen vår med utvikling gjennom akademiet, vilje til å gi de største talentene spilletid tidlig, tålmodighet til å finne riktig salgstidspunkt og klubb, ser ut til å fungere også i Koronaens tid. Vi kommer til å gå betydelig overskudd på driften også i 2020, såvidt jeg kan bedømme. Hanche ut og Vilsvik inn kan bli et ganske sømløst bytte, selv om sistnevnte kun har spilt en kamp for oss - vi har jo sett ham mye i RBK-trøya denne sesongen. Sturla Ottosen så ut som han ikke hadde gjort annet enn å herje på høyrebacken, Marcus Antonsson leverte bedre enn Botheim og Kinoshita til sammen og kan utvikle et telepatisk samarbeidet med Maarten, Solheim er suverent best som venstreback, Kostadinov er vårt neste store salg og Emil ble bedre sammen med Skytte enn han har vært med Lumanza hittil i sesongen. Aalesund var dårlige, javel, men vi levert likefullt en av de beste kampene vi har spilt i Eliteserien siden vi slo Odd borte 5-0 i 2017. En syvendeplass til slutt er realistisk, og da har vi mye av laget for 2021 på plass. SFK rykker opp som et topplag i norsk kvinnefotball, Arenaen nærmere seg måned for måned, økonomien er kjernesunn og ingen annen klubb er i nærheten av å gi så mye spilletid i Eliteserien til unge talenter som vi gjør. Fotballen er rar. Etter 0-4 mot Sarp var vi monsterdeppa, etter 4-0 i går svever vi på en blå sky. Dette er fotballens dramaturgi og grunnen til at vi elsker den. Nå dyrker jeg euforien frem til bortekampen mot Brann og hjemmekampen mot Viking der vi rykker i fra og kanskje kan snuse på 6. plassen hvis noen av de foran roter det skikkelig til. Og neste sesong blir det åpent for publikum og full fest. Jadda!
    4 liker
  13. Ålesund har vært på en positiv bølge i det siste, de kampene de har sluppet til har de spilt meget bra, kun uflaks at de ikke har vunnet! Dog mot oss var de tilbake igjen til det dårligste de har spilt i år! Så er spørsmålet, var det vi som spilte de så dårlige, eller hadde de vært sånn uansett motstand?
    3 liker
  14. Om han er fra Landøya, vet jeg ikke?. Resten stemmer. Stephen har vært i klubben i over 3 år som trener i Akademiet.
    3 liker
  15. Skulle ønsket du deltok på medlemsmøte i forrige uke, så kunne du fått utfyllende svar på dine spørsmål. Det korte svaret på Kay og Ottesen er at det pr. i dag ikke er Akademispillere som holder dette nivået på H-back og sentral midtbane. Arnstad og Geelmuyden er spillere som sannsynligvis ville dekket behovet på midtbanen, men de valgte en annen retning. Som vi absolutt respekterer. Allerede neste sesong kan vi ha spillere som kan komme inn i disse rollene fra Akademiet.
    3 liker
  16. Sorry Ingo, men det budskapet der faller ikke i god smak til spillere på akademiet født 01-04 tenker jeg. Generasjonen 05 og utover vil neppe bidra sportslig på kort sikt uansett og da har man mer eller mindre mistet 01-04 generasjonen (ikke glemt Askildsen)Det er litt av et tomrom både sportslig og økonomisk. Jeg har nevnt det før også: Kanskje på tide å se litt på hva som faktisk skjer med akademiet nå ? Hint hint... Ta en tur å kikk på neste G19 kamp. Kjenn litt på stemninga... Og Pignatel: Forlenget nylig kontrakt og ble belønnet med litt av et overgangsvindu for han sin del. Stakkars gutt... Og for å supplere Nichb: Vi knebler samtidig 01-04 årgangen og nekter de alternativer til tross for ikke å bli satset på. Hm....litt av en maktdemonstrasjon. Nytt hint: omdømmerisiko og evne til å se mennesket i det hele. Det er ikke et spiller/salgsprodukt alene vi snakker om eller? hvordan ligger din tidligere uttalte visjon an ? (Starter europacupfinale mot Ajax i 2023 med 11 egenutviklede spillere...sånn ish) Du skal få for din positive åpenbaringsholdning på forumet, men litt bakkekontakt i ny og ne er også helt kurant ?
    3 liker
  17. Den greia blir vi visst aldri ferdig med. Valencic var aldri god nok hos oss. Jeg tror skylden lå hos Valencic selv.
    3 liker
  18. Spot on! Individualisering er avgjørende, alle kroppene reagerer forskjellig på trening, i en fotballkamp (spill på trening) vil antall sprinter og lengde på sprinter også variere, derav kan ikke alle behandles likt heller. Tror ikke problemet er at Stabæk har trent (løpt) for lite. Yaw har sagt han aldri har hatt en tøffere pre season og endt opp med å bli overtrent. Muskelskade på luc, maatsen og bohinen kommer også av for stor belastning, dette er i stor grad klubbens ansvar. Som det blir sagt over så må man opparbeide seg en kapasitet for å kunne trene mye. Ref Glimt tror jeg ikke de har løpt mer enn Stabæk, men utifra det jeg har hørt og lest har de brukt tid på å spille fotball, øke antall fotballhandlinger på trening. Dette sammen med individuell oppfølging av trenere med kunnskap om det blir bra. Har sett at Stabæk har løpt forskjellige varianter av intervaller uten ball etter treninger i oppkjøringen, det er fort det motsatte av Glimt.
    2 liker
  19. Trening er gratis ja. Og det meste av kunnskap er nokså lett tilgjengelig i norsk idrett. Som tidligere idrettsutøver har jeg selv lært masse fra andre utøvere. Men inntrykket var at fotball visste best selv. For å ta Ingebrigtsengutta, så trener ikke de mest i norsk idrett. Langt derifra. Men, de har bygget opp en kapasitet til å kunne gjøre mye av treningen sin på konkurransefart. Også er de veldig gode til å måle belastningen, så de ikke får for lang restitusjonstid etter kvalitetsøktene sine. Oversatt til fotball innebærer det at man må kunne trene med høy intensitet, uten å makse hele tiden. Det er veldig stor forskjell på hvor lenge man må restituere etter en økt som er klin-maks kontra en som er tett oppunder. Ved siden av dette må man vedlikeholde grunntreningen. Det er derfor Jacob løper intervaller (intervaller er ikke ensbetydende med 4x4) etter å ha konkurrert. Konkurransen er i seg selv litt kort til å bidra til utvikling, så noe mere mengde må på.
    2 liker
  20. Sant. Men å se på seg som en toppidrettsutøver tror jeg alt for få gjør..
    2 liker
  21. Trening er gratis og ingen grunn til at norske profesjonelle fotballspillere skal være dårligere trent enn andre...
    2 liker
  22. Veldig morsomme forbedringer av modellen. Ang. 2 poeng, er jeg enig i at dette vil være med å balansere sansynligheten i riktig retning - gitt scenario du har beskrevet. (1 og 2 poeng vs 6 og 12 poeng). Om det er 1, 2, 3 eller X poeng er vanskelig å si. Kanskje man kunne lagt gitt hvert lag en gratis bonus på snittpoeng pr. kamp igjennom hele sesongen for å bedre ta høyde for variasjoner i motstand etc? Slik at lag som er høyere på tabellen vil få en større bonus enn ett bunnlag. Et topplag som har gått på en smell eller 2 mot andre topplag, fortjener en høyere bonus enn en middelhavsfarer som har hatt en høyere poengfangst i det siste enn vanlig - fordi de har møtt flere bunnlag. - Om det gir store utslag er vrient å si uten å teste det ut i modellen. En annen ting som kunne vært intressant å se på er sansynlighet for uavgjort. Prøvde å se etter en fortusetning man kunne gjøre basert på det totale antall mål og delta mellom mål for og i mot, men kommer har ikke funnet noen god korelasjon enda. En enklere måte er vel å se på antall U hitill i sesongen, og forutsette at lag med mange U vil fortsette å generere et høyere antall U enn snittet - som vil resultere i at KBK, Godset, Start og Stabæk (alle med over 33% U i kampene til nå) sine kamper vil gi en noe høyere sansynlighet for U enn snittet. Bodø, Molde, Odd, Sandefjord og Mjøndalen (alle med under 10%U hittill i sesongen) vil da kunne tildeles en lavere sansynlighet enn snittet for U. Hvorvidt det er sansynlig at de med mange U til nå, vil fortsette å generere U kan selvsagt diskuteres. Men det er jo en trend man kunne tatt med i beregningen. Uansett, alt dette tar tid å få inn. Bare noen tanker fra min side. Veldig moro at du gidder å leke med tall på våre vegne.
    2 liker
  23. Er vel både fordeler og ulemper med det. Hardere treningsøkter gir lenger restitusjonstid og for høy treningsbelastning kan påvirke treningstilpasninger og skaderisiko.
    2 liker
  24. Å vinne med mindre enn 1 mål er vanskelig. Har vi klart å vinne med 0.5 mål før? Så minst et mål vil si at seier er godt nok.
    2 liker
  25. Stabæk Support deler ikke ut øl til mindreårige, det er helt uaktuelt. Hvis vinneren av kassen er under 18 år eller avholdsmenneske, da blir den fylt opp med julebrus
    2 liker
  26. Kan det hende at det var litt stas å prøve seg i utlandet også? Jeg vet med meg selv at hvis jeg hadde fått den sjansen som 16-17 åring, så hadde jeg takket ja 12 av 10 ganger. Når det gjelder Ottesen og Kay, så mener jeg det er helt riktig å handle når vi har sjansen. Det er ren utopi å tro at vi til enhver tid skal klare å dekke behovet til a-laget, med akademispillere. Vi mister noen tidlig, noen er ikke gode nok når behovet er der, og enkelte ganger finner vi enda større talenter utenfor klubben. Jeg er derimot mer kritisk til at vi lar middelmådige 25-30 åringer ta plassen til jevngode unge spillere (eks Jonassen/Ø.Olsen foran Vogt).
    2 liker
  27. Å bruke spillere som "griper sjansen" er ikke å jobbe for å utvikle spillere. Det er å jobbe for å prestere kortsiktig. Skal vi mene noe med å jobbe for å utvikle spillere, må de få sjansen også når de ikke er på eliteserienivå fra dag 1. Kanskje Vogt ikke er like stabil defensivt som Jonassen, men han har de ikke gjort seg bort? La oss gi dem sjansen når de IKKE fortjener den rent sportslig, så kanskje de også skriver ny kontrakt med oss den dagen vi ikke fortjener det. Rent sportslig. De har sikkert gjort jobben sin, men la oss håpe Øverås og Jonassen får en rolig høst, og at det er Vogt og Pignatel som får spilletiden i høst. Det er de som potensielt kan dominere i Eliteserien 2022.
    2 liker
  28. Man kan nok ikke måle resultatene av et Akademi-arbeid fra 7 år og opp til G-16 på én tilfeldig kamp. Vi har ugjendrivelig gitt unge spillere mer spilletid enn noe annet lag i Eliteserien 2020 - over 30% mer enn nummer to om jeg husker rett. To mann er solgt i dette vinduet (Hanche og Hugo), Lundal er skadet, Vogt har ikke grepet sjansene helt når han har får dem, Pignatel er et mysterium for meg. Så må vi kanskje akseptere at enkelte årganger ikke produserer like mange eliteserie- og landslagsspillere - og dermed ikke mange salg. Men de "gode årgangene" kommer tett som hagl fremover, fra 2005, 2006, 2007, 2008 og 2009. Dette i følge Akademi-trenerne og -lederne. Og da kan vi være i en slik posisjon økonomisk og arenamessig at målet ikke er å selge for å kunne drifte forsvarlig, men å beholde talentene og ta gull i 2025. Det gleder jeg meg til.
    2 liker
  29. Den vanlige modellen kommer med disse tallene etter dagens kamper, og odds fra N**bet for neste runde. Hovedpoenger er altså slik: Kampene har en grunnsannsynlighet satt opp. Denne lagres som et tall fra 0 til 1. Feks kan Strømsgodset - Stabæk i siste serierunde sees slik: 0,50 | 0,25 | 0,25 Så genereres det et tilfeldig tall mellom 0 og 1. Hvis tallet er lavere enn 0,50, vil kampen settes som H, med 3 poeng til Godset. Er tallet mellom 0,5 og 0,75 vil resultatet settes til U. Slik looper modellen gjennom alle kampene som står igjen, og til slutt settes tabellen opp. Hvert lag får sin plass lagret til senere. Dette gjøres noen tusen ganger, og til slutt ser vi hvor stor andel av tabellene Stabæk ender på 5. plass osv, og tabellen som over skrives ut. --- Så har jeg puslet med en liten utvikling. Her er det en del parametere jeg ikke helt har klart å bestemme meg for ennå. I den nye versjonen, vil jeg som før ha en grunnsannsynlighet. Som før loopes kampene en for en nedover. Det nye er at for hver kamp, sjekkes de foregående fem kampene til hvert lag. Basert på hvordan poengfangsten har vært, vil dette påvirke den endelige sannsynligheten som blir sjekket mot det tilfeldige tallet. Å sette opp en slik modell er en vanskelig vitenskap, og enda vanskeligere å validere mot ekte data til slutt. Skal man tro på modellen, er det dermed nødvendig å tro på forutsetningene. Og de kommer her: Antall poeng for hjemmelaget i opp til de fem siste kampene som er simulert av modellen. (Til førstkommende serierunde vil alle lagene stille uten formdata, siden vi antar dette er tatt med i betraktningene når oddsen settes og vi vurderer kampene selv.) Når vi har kommet så langt inn i modellen at hjemmelaget har "spilt" tre kamper, vil vi vektlegge den siste kampen litt ekstra. Jeg legger på 2 poeng "gratis". Dette er fordi vi senere vil se på forholdet mellom poeng til hjemmelaget og bortelaget. Ved veldig få poeng, vil det gi rare utfall. Om to lag har tatt hhv 2 og 1 poeng de siste 5 kampene, har det ene laget tatt dobbelt så mange poeng. Jeg vil likevel si at formen er nærmere enn for to lag som har tatt hhv 12 og 6 poeng. For bortelaget teller vi opp tilsvarende. Hvis bortelaget ikke har spilt like mange kamper som hjemmelaget, tar jeg snittpoeng og ganger opp med hvor mange kamper hjemmelaget har, slik at tallene kan sammenliknes. Hjemmelaget gis en 20% bonus for å være hjemmelag. Hvis to lag har lik form, og vi bare skal basere oss på form, vil selvsagt hjemmelaget være favoritt pga hjemmebane. Derfor denne bonusen. Så setter jeg opp hvor stor andel av poengene de to lagene har tatt i formperioden. Hvis hjemmelaget står med 6 poeng og bortelaget med 14, får hjemmelaget en andel på 30% av poengene. Hvis det er 50/50, har jeg et utgangspunkt med 28% sjanse for U. Denne justeres noe ned hvis lagene blir mer ujevne. Etter justering av sannsynligheten for U, settes sannsynlighet for hhv H og B gitt at vi skal treffe på at H skal ta 30% av poengene som deles ut om vi simluerer "uendelig" mange ganger. Da har vi funnet form-sannsynligheten. Denne blandes så med utgangssannsynligheten. Vektingen er slik at jeg tar inkluderer utgangssannsynligheten 10 ganger, og formsannsynligheten 1 til 6 ganger avhengig av hvor mange kamper som er med i formberegningen. Dvs at for den kommende serierunden vil ikke form ha noe vekt (siden vi ikke har noen kamper), for den neste vil vekten være 1/11, for neste etter det 2/12 osv opp til 6/16. Puh. Her er det mange forutsetninger, og jeg vet ikke om jeg treffer på alle. Om det er riktig med 2 "gratispoeng". Om det er riktig med 20% bonus til hjemmelag. Om det er riktig med 10*utgangssannsynlighet osv. I tillegg er det, når vi innfører form som egen faktor, mulig vi skulle ha justert sannsynlighetene også? Er feks KBK virkelig bedre enn Brann, eller er tabellen vi har i dag et resultatat av at KBK generelt har vært i bedre form enn Brann? Så hvis de møtes i siste serierunde, ville vi holdt dem som ganske jevne, og heller sett på hvem som har gjort det best de siste 5 kampene? Ikke vet jeg... Uansett, her er tabellen fra den nye modellen: Som et lite eksperiment, så jeg på hvilke sannsynligheter som ble brukt på Strømsgodset-Stabæk i siste serierunde. Her er utgangspunktet 50% | 25% | 25%. Dette er det vanlige jeg bruker når to jevne lag møtes. Hjemmelaget blir da en ganske klar favoritt. Dette er en oversikt over hvilke sannsynligheter som ble brukt: Ved første øyekast ser den rar ut siden den ikke er en jevn bue. Jeg har ikke sett mer på hva det kommer av, men kan tenke meg det har noe med hvilke kamper som ligger innenfor de siste fem. Uansett ser vi at hovedvekten ligger rundt de 50% som var utgangspunktet, men at det kan flyte ut til rundt 33% sjanse både den ene og den andre veien. Det vil da være de tilfellene der et av lagene har rasket med seg fem strake, mens det andre laget har tapt 5 strake. Når jeg ser på det sånn, lurer jeg kanskje på om jeg skulle vektet formen enda litt mer... Hvis vi kommer til Drammen med fem tap, mens Godset har fem seiere, vil jeg tro at Godset skal ha mer enn 67% sjanse for seier (altså ca 1,50 i odds). * Foreløpig vet jeg heller ikke hva jeg skal gjøre med de utsatte kampene til Viking. Jeg har plassert dem litt tilfeldig ut i terminlisten.
    2 liker
  30. Han har ønsket seg bort fra han forsvant tilbake til Finland! Klinkenberg i Aafk fortalte at han også vurderte å bli igjen i Finland i våres, men ble lovet å kunne gå så fort det forelå en mulighet! Så feilen her er ene og alene på Valencic som ikke ønsket å spille for oss, rett og slett.
    2 liker
  31. Boli inn med drøyt 20 min igjen! Stort!
    1 liker
  32. La oss håpe det. Slår vi Brann er plassen i praksis sikret, med 8 poeng ned til 12/13 plassen, og vi kan nøye oss med å se oppover tabellen. Forresten moro å se VG børs etter Aalesund kampen, 11 mot 11 hadde vi nesten dobbelt så mange poeng som dem (62 mot 32*), det stemmer godt overens med utklassingen som var på banen. *Ikke se VGs egen summering, de kan ikke legge samme elleve tall, faktisk ikke telle dem en gang, men skrev 33 poeng på 10 mann.
    1 liker
  33. Samme diskusjonen hadde man i norsk friidrett i mange år. Det var viktig å ikke trene for mye og for hardt, man skulle liksom trene med kvalitet. Nå er den filosofien grundig tilbakevist fra Sandnes, kan Norge bli best i verden på 1500 meter ved å trene hardt, stille krav til profesjonalitet og leve som en toppidrettsutøver burde vi kunne bli best i fotball også.
    1 liker
  34. DEt funket jo greit det
    1 liker
  35. Ålesund har 7 poeng på 21 kamper, hadde blitt skuffa om vi ikke hadde tatt 3 poeng her, Ålesund har 1 seier på 21 kamper, hadde blitt veldig skuffa om vi ikke hadde vunnet dette glatt mot ett knekt Ålesund som ligger 10 poeng under laget over. Så jeg venter med å rose noen som helst etter en hjemmekamp. Etter en bortekamp mot Brann så vet man mer, men syns vi bør vinne med minst ett mål mot Brann, hvis ikke blir jeg skuffa. Men ja, det er bra tendenser i laget, men det har det alltid vært unntatt i kampen før Ålesund. Men hittil ser det positivt ut, men å trekke konklusjoner etter å møtt ett Ålesund som kanskje er under Obos nivå gjør ikke jeg.
    1 liker
  36. Har visst helt glemt deg ser jeg nå. Har ikke god nok oversikt til å kaste ut riktige og konkrete navn. Men på generelt grunnlag synes jeg ikke noe om å kaste a-lagskontrakter etter 04-05-06 spillere. Det skjer så mye utvikling fra den alderen at det er ren Lotto. Forstår likevel at det er et virkemiddel for å: 1) hindre at de går til andre ES klubber/akademier. Politikk blant klubber og signaleffekt for å sikre seg stjerneskuddene. 2) forhindre type Arnstad exit’er Men historien viser at det også ligger mye gambling i det. Og at det for flere unge spillere virker mot sin hensikt å få kontrakt så tidlig. Altså en type hvilepute. Ikke helt enkel den der...
    1 liker
  37. Da er vi enige om at dagens akademispillere skal skinne i media i årene som kommer ??
    1 liker
  38. Til Bjarmanns vindu: Hancke ut og Valsvik inn mener jeg er utrolig bra. En solid spiller ut, en solid spiller inn. Vi er ikke tryggere enn at det er viktig.
    1 liker
  39. Se på laget som spilte da Hammy og Arnstad stakk. De siste årene i Stabæk har det vært unike muligheter for unggutta til å spille seg inn både i tropp og i ellever. Har man vært skeptiske til mulighetene i denne perioden må man være helt frakoblet virkeligheten. Nå er historien en litt annen og jeg skulle gjerne sett flere akademispillere få prøve seg i år. Det kan definitivt forklares med at veldig mange gode talenter har blitt solgt de i siste sesongene, og at Akademiet ikke er en utømmelig kilde av førstelagsmateriale. Samtidig er det merkelig at feks Pignatel ikke får sjansen. At vi for tiden kun har én spiller med akademi-bakgrunn som spiller fast kan vi jo ikke være fornøyd med.
    1 liker
  40. Før noen lar seg krenke på Odd sine vegne.. geek er en hedersbetegnelse og kun positivt ment.
    1 liker
  41. Vet det er tidlig, men synes likevel det kanskje er riktig å gi litt kred til Torgeir for det vinduet som nettopp lukket seg. Etter forrige kamp var det dommedagsstemning og #bjarmannout som dominerte, men det kan virke som om det slett ikke var så dårlige erstattere vi fikk inn i dette vinduet likevel.
    1 liker
  42. Ser ut som Janne får sving på sakene nå. Spennende om det var et blaff eller en varig positiv utvikling. Hvor mye de nye spillerne hadde å si for resultatet, kontra Jannes tilnærming er interessant å se på. Jeg likte i alle fall de nye spillerne og det jeg så av laget igår! Nå er det bare se fram til neste kamp mot Brann. Der skjer det jo mye for tiden..
    1 liker
  43. Stabæk i Eliteserien: Når scoret vi sist mer enn 2 mål? Runde 9 - borte mot AaFK - 12 kamper siden Når scoret vi sist 4 mål? 4-2 mot Mjøndalen Runde 29 i 2019 - 22 kamper siden Når vant vi sist med mer enn 2 mål? 3-0 borte mot Odd runde 29 i 2018 - 52 kamper siden Når vant vi sist med mer enn 3 mål? 5-0 borte mot Odd runde 28 i 2017 - 83 kamper siden Når vant vi sist med mer enn 2 mål på Nadderud? 3-0 mot Sarp runde 4 i 2017 - 107 kamper siden <= Denne synes jeg er verst. Vi hadde gått over 50 strake hjemmekamper uten å vinne en eneste gang med mer enn 2! Når vant vi sist med mer enn 3 mål på Nadderud? 4-0 mot Sandefjord runde 8 i 2015 - 163 kamper siden Alle disse rekkene er nå brutt, og svaret vil i morgen være: Å, det er ikke lenge siden, det var jo i går
    1 liker
  44. Kan ikke huske å ha sett ett dårligere lag enn dette AAFK laget. Oppløftende å se men vi kan nok ikke friskmelde oss basert på denne kampen alene.
    1 liker
  45. Nå klarer jeg ikke å holde meg lengre. Hva i alle dager er det som får dette til bli årets viktigste kamp? Hvorfor er denne vikigere enn feks Brann borte om en uke?
    1 liker
  46. 1 liker
  47. Pøøh. De sender Brann nærmere nedrykk. En våt drøm nærmer seg: Brann - LSK i oppgjør i OBOS
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...