Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 10/22/2020 in all areas

 1. Dio fortsatt med på trening
  31 likes
 2. Bra analyse. Jeg synes derimot Maatsen så veldig bra ut! Mulig med 100 prosent selvtillit ville han ha puttet både ett og to mål, men han skapte rom for seg selv på kanten der med gode bevegelser som Oliver og Normann Hanssen har noe å lære av. Det er ikke tilfeldig at han så ofte kom til scoringsmuligheter. I tillegg hadde han ett godt blikk til Antonsson med noen ett-touch flikker og stusser vi har savnet i hele år. De manglet noen millimeter i presisjon, men det så veldig lovende ut. Samarbeidet med Ottesen fungerte også veldig bra. Maatsen har noen lagspiller evner mange av de andre individualistene på laget vårt mangler. Det er enorm konkurranse i midtbaneleddet nå med Kassi og Lumanza som banker på døren. Deilig med luksusproblem! Og deilig at vi ikke blir altfor svekket om noen må sone eller blir skadet.
  11 likes
 3. stb_nostalgi tar ansvar
  10 likes
 4. Jeg er enig i at ingenting stemte for Aalesund, men var det bare Aalesund sin feil? Og, ikke minst; det er utrolig lenge siden jeg har sett et lag dominere en hel kamp i ES så til de grader. Aalesund hadde en god periode mellom det 22 og 23 minutt. Ellers var det bare Stabæk og det ble skapt sjanser gjennom hele kampen, jevnt og trutt. Og dette til tross for at, som du skriver, Aalesund dro ned tempoet, og de drøyde tid. At keeper får gult første halvtimen pga drøying tilhører sjeldenhetene og han kunne godt fått det 10 minutter før. Det var altså totaldominans, det må det to lag til for å få til. Et godt et, og et dårlig.
  9 likes
 5. Enig! De er hjertelig velkomne.
  7 likes
 6. Og det kan han godt fortsette med et par år til, samt spille en kamp eller femti for oss når han først er her.
  4 likes
 7. Hanche-Olsen viser respekt og får gult kort. Spilte 90 min i et tap 1-0 mot Slovan Liberec.
  3 likes
 8. https://www.instagram.com/p/CGngyYQHzMT/?igshid=15f9vjsucji4d Hele Akademiet bør sendes til Plassen og få en leksjon av bandygutta på hvordan «Stabækgutt-hei» skal gjennomføres etter seier. Alt for raskt tempo, alt for lite trøkk og feil tekst på slutten!
  3 likes
 9. Han var i hvertfall ikke matchvinner i Europaligaens gruppespill da han spilte for oss. grattis. Han innrømte filming for oss husker jeg i en kamp. Han sa noe sånt som "hvis jeg ikke faller får jeg ingenting, jeg overspilte kanskje litt. " Husker det var mange som mente Ohi måtte ta et mediekurs her inne.
  2 likes
 10. Ja, stallen vår er vel ganske brei nå?
  2 likes
 11. Jeg har sett kampen mot Ålesund på nytt og har følgende kommentarer: Lars Arne Nilsen kan naturligvis ikke være fornøyd. Ingen er naturligvis fornøyd etter å ha tapt 4 - 0, men viktigere er at ingenting stemte for Ålesund. LAN er egentlig en god trener med stort sett bra resultater fra Brann. Han er ikke dummere enn at han har forstått at løpet er kjørt når det gjelder å holde seg i ES. Han er derfor i ferd med å bygge noe nytt og ledelsen i Ålesund søker naturlig nok å gjøre det billigst mulig og satser på å ha en bra stamme på plass før julegrana tennes. Dessverre for LAN slo ingen nye spillere til mot oss. Ålesund har skåret en del mål i årets ES, men bakover har det sett veldig dårlig ut. På Naddeerud fikk vi se nysigneringene Kasper Jørgensen og Sigurd Tafjord som begge kom dårlig fra det på backplassene. Taktikken til LAN lot til å være å frustrere oss, trekke ned tempoet å stikka av med 1 poeng. Hvorfor bruke så mye plass på et lag som rykker ned og som vi ikke møter igjen på lenge ? Grunnen er at jeg tror at vi ikke skal suge for lenge på denne karamellen for Ålesund er ikke noen målestokk for oss i dag. Vi tar med oss at nye Valsvik og Ottesen gjorde det veldig bra, men fortsatt manglet det til tider fart og vi kommer ikke fort nok etter Ålesunds balltap. Vi er litt for forutsigbare. Synes Maatsen spiller uten selvtillit og ville heller startet med Normann Hansen, eller Kassi på den plassen. Likevel: Spiller for spiller har vi nå en veldig bra stall og vi kan ta poeng fra de fleste før vi svslutter mot Godset siste lørdag før jul. Nå som stallen så bra - kan JJ fikse resten slik at vi får se litt flott fotball i snødrivene framover. Vi får håpe på det !
  2 likes
 12. evt hyre messi for en time.
  1 like
 13. Forsiktig ... forumpolitiet kan ta deg ...
  1 like
 14. Å se til Ingebrigtsen som har en spesifikk øvelse over en gitt tid de trener mot, som de har trent, spesifikt Jacob, strukturert på over tid er noe veldig annet enn i Fotball! Jeg har hatt flere samtaler omkring trening med far Ingebrigtsen, og det som jeg synes er mest interessant der, er at ingen av øktene foregår så lenge at de trenger påfyll av næring! Det sier sitt hvor subspesialisert treningen er. Dog bør en proff fotballspiller i Norge tåle mye mer og hardere trening enn det som gjøres per nå! Skremmende hvor lite de trener i enkelte eliteserieklubber, til å kunne kalle seg profesjonelle utøvere.
  1 like
 15. Å vinne med mindre enn 1 mål er vanskelig. Har vi klart å vinne med 0.5 mål før? Så minst et mål vil si at seier er godt nok.
  1 like
 16. En krone til Tiern, er en krone i gave til aksjonærene i Stabæk fotball AS - hvor Ingo er en av dem. Jeg ville stoppet trekket umiddelbart, og reflektert litt over hvem betalingen har vært magisk for de siste årene.
  1 like
 17. Før noen lar seg krenke på Odd sine vegne.. geek er en hedersbetegnelse og kun positivt ment.
  1 like
 18. Liker at han fremstod med selvtillit og energi. Det har vært mangelvare fra både Jørgen og Peder. Ser ut som en klar forsterkning allerede, og så kan vi jo håpe at han utvikler seg til å bli enda bedre med mer tid på høyere nivå enn han er vant til. Kjempespennende.
  1 like
 19. Stabæk i Eliteserien: Når scoret vi sist mer enn 2 mål? Runde 9 - borte mot AaFK - 12 kamper siden Når scoret vi sist 4 mål? 4-2 mot Mjøndalen Runde 29 i 2019 - 22 kamper siden Når vant vi sist med mer enn 2 mål? 3-0 borte mot Odd runde 29 i 2018 - 52 kamper siden Når vant vi sist med mer enn 3 mål? 5-0 borte mot Odd runde 28 i 2017 - 83 kamper siden Når vant vi sist med mer enn 2 mål på Nadderud? 3-0 mot Sarp runde 4 i 2017 - 107 kamper siden <= Denne synes jeg er verst. Vi hadde gått over 50 strake hjemmekamper uten å vinne en eneste gang med mer enn 2! Når vant vi sist med mer enn 3 mål på Nadderud? 4-0 mot Sandefjord runde 8 i 2015 - 163 kamper siden Alle disse rekkene er nå brutt, og svaret vil i morgen være: Å, det er ikke lenge siden, det var jo i går
  1 like
 20. Drøyeste kampstatistikken jeg har sett på lang lang tid
  1 like
 21. 1 like
 22. Sjela og identiteten er det viktigste vi har, nichb! Disse begrepene er tydelig definert i Stabæk og skal være førende for alt vi gjør. Vi skal være ANNERLEDES, vi skal BEGEISTRE, vi skal være ledende på TALENTUTVIKLING og vi skal spre felleskap og LIDENSKAP til lokalsamfunnet og alle blaa. Så kan det hende at vi også innenfor dette begrepsapparatet (som i stor grad har vært det samme siden vi startet eventyret i 1990) gjør et dårlig overgangsvindu av og til, at vi ikke leverer festfotball i perioder og at det går opp og ned her i verden. Når United taper 1-6 hjemme og Liverpool ryker 2-7 mot Aston Villa, kan vi trøste oss med at vi ikke er alene om å mislykkes både i enkeltkamper og i krevende perioder. Da gjør vi som man må - holder hodet kaldt, jobber på, vet at det snur og tenker lenger enn fra Sarsborg borte til Ålesund hjemme. Jönsson, Belsvik og de andre i trenerapparatet vet hva vi skal stå for, Brakka er befolket av mennesker som drives av de samme verdiene, kvinnelaget er strålende igjen og spiller raskt pasningsspill i lengderetningen (hørt den før?:-). Akademiet blir sterkere for hver sesong og er jo nøkkelen til alt vi har realisert av verdier de siste sesongene. Vi er godt rustet. Og så har vi den store styrken at våre supportere både har enorme kunnskaper og enorme blaa hjerter. Tenk om vi ikke hadde hatt dere!! Da hadde det vært lettere å tråkke feil enn når så mange blaa kulturbærere passer på og deler sin kunnskap. Den man elsker, tukter man, heter det. Frustrasjon og irritasjon er ikke uttrykk for negativitet, men kjærlighet. Vi fikser dette - sammen.
  1 like
 23. I den grad kapital er vesentlig i dagens fotball - og det er det vel ingen tvil om - synes jeg at vi har gjort en ny god sesong i 2020. Dette gir tro på fremtiden mens vi styrer mot det som forhåpentligvis blir en ny tidsregning for oss; nye Nadderud Arena i 2023/24. Mens Telenor Arena ble et rent pengesluk både for Ulrichsen og Stabæk, blir den nye arenaen en mulighet for oss til å minst doble "vanlige inntekter" (publikum, sponsorer, mediepenger og annen aktivitet) og samtidig ha et stort inntektspotensial på salg av solcelle-energi, utleie av næringsarealer og andre tiltak knyttet til arenaen. Når vi legger inn inntektene fra spillersalg de siste to sesongene - Børkeeiet, Askildsen, Boli, Ohi, Hanche, Vetlesen, Brynhildsen og litt smårusk for Meling og Thorsby (tror jeg) - er det mellom 60 og 80 millioner inn såvidt jeg kan regne meg frem til. En god og nødvendig del av dette har vi i "krigskassa" for sesongene 2021, 2022 og 2023 og vi kan trolig og rolig regne med at det kommer flere salg: Bohinen, Kostadinov, Lundal, supertalentet Amir og spillere vi knapt har hørt navnet på, men som kommer i årgangene 2005, 2006, 07, 08 og 09. En heter visst Suleiman og er et eventyr. Vi har økonomiske og egenutviklede muskler vi aldri før har hatt etter flere år med overskudd på samlet drift. Spillerlogistikk vil være vår core-business også i 2021-2023, selv om vi vil bli gradvis mindre avhengig av salg etter hvert som Arenaen nærmer seg ferdigbygd. Totalt sett mener jeg vi kan sette oss høyere mål enn vi har gjort siden sesongene 2007-2009. Så skal verdiene forvaltes med maksimal kløkt og med fokus på å bygge et lag rundt gode og rutinerte klubbspillere - Sandberg, Solheim, Valsvik, Yaw, Skytte, Lumanza, Kassi, Jeppe - som kanskje ikke er hete salgsobjekter, men som har sin store verdi i form av kontinuitet. Vi bør ha muskler til å hente hjem spillere som Hedenstad og Granli og kunne gjøre ganske store kjøp uten å blakke oss. Espen Moe maner til tålmodighet og langsiktighet. Vi har nedfelt en topp 6 plassering i 2021 som ledd i vår sportslige strategiplan og en fremtidig plass blant landets fem beste klubber på kontinuerlig basis i årene fremover. Er du nummer 1, 2, 3 eller 4 er du fortsatt blant de fem. Nå holder vi koken ut denne sesongen og fornyer kontrakten i god tid før advent. Forza!
  1 like
 24. Jeg vil ha @Alberts historiske tabeller tilbake! Nå er vi på det ellevte året med 16 lagsserie, så for å unngå desimalene er jeg fornøyd om vi bare tar de elleve siste årene. Båtnes har gått langt nok nå.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...