Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 25. okt. 2020 i alle områder

  1. Å komme tilbake til Bergen i dette været er akkurat som en ekskjæreste som du har glemt hvor jævlig hun var, sier Stabæk-kapteinen med et glimt i øyet til Eurosport.
    42 liker
  2. G19 Viken: Stabæk – Lørenskog 7-1 (3-0) Mål: Christian Bergh x3, Martin Hellan x2, Christopher Schie og Even Hatling.
    10 liker
  3. Janne Jonsson er den første som tar poeng på Brann Stadion siden Bob Bradley? Og før det var det Janne Jonsson igjen. Se ting i perspektiver folkens. Han er ikke feilfri, men han leder oss trygt unna bunnstriden i år og. Han knuser sine forgjengere McKinley, Ordinas og Berg selvom han leverer på 50 prosent. Legende.
    10 liker
  4. 6 liker
  5. Kino inn når vi har Kassi, Normann Hansen og Lumanza på benken? What the fuck?!?
    6 liker
  6. Tror innlegget til elaang inneholder bitte litte granne ironi, samt muligens ett aldri så lite sleivspark til en dommedagsprofet.
    5 liker
  7. 1. Jeg mener at han var utrolig god i 2008, men at alle forsto at det ikke ville holde veldig lenge til. Og det gjorde det heller ikke. Det var der denne grenen av debatten begynte, at Yaw neppe er et langvarig prosjekt for oss, i likhet med f.eks. Demidov. Det sier ikke noe om kvalitetene han innehar nå, bare at vi må være forberedt på at det plutselig kan være over, eller at han vil være mer skadeutsatt. 2. Stemmer det ikke at Yaw før sesongen uttalte at det koronafortettede kampprogrammet var for tett for ham? I så fall trekker jeg den tilbake.
    4 liker
  8. Den var onside, ja. Nå får jeg neppe jobb i Stabæk igjen, men her må vi jobbe med overblikk. Det er et par spillere som kaster blikk rundt seg før corneren slås, men i det ballen er slått er alle øyne rettet på ballen og dermed får Barmen bevege seg "usynlig" for Stabæk-spillerne og pirket ballen i mål. Her står vi faktisk veldig godt plassert, vi er i overtall, men vi glipper på at vi ikke ser hva som skjer rundt oss.
    4 liker
  9. Sånn som Daniel Nannskog da han ble toppskårer og vi tok seriegull i 2008. Olding på 34 år. Bli kvitt det. #ironivarsel
    3 liker
  10. Vet ikke om folk er seriøse. Med 29 poeng og 8 matcher igjen blir det ikke snakk om nedrykk i år. Vi ender nok på en dørgende kjedelig 8-9. plass.
    3 liker
  11. Viss man skal gå til person angrep i en stemme avgiving. Kan vi slutte med stemme systemet.
    3 liker
  12. 3 liker
  13. Enig. 6 scoringer på 18 kamper i Obos for serielederen er rått! Ser han scoret i dag også med en perle fra 2 meters hold mot selveste Stjørdals Blink.
    3 liker
  14. Rønning Ovenstad, Brochmann, Brustad, Junker og Hugo på samtidig nå.....
    2 liker
  15. Hva ønsker vi oss av resultater i dag? Den kanskje mest interessante kampen, Viking mot FKH er utsatt (der ønsket vi kanskje en U?). Ellers er det vel best for oss om Odd, Kristiansund og Godset taper bortekampene sine. Det er vel egentlig også fint for oss med hjemmetap til Sarp, men jeg har bare ikke genene til å ønske meg tre poeng til RBK. Seier til Mjøndalen hadde vel vært artig for å skape litt mer frykt hos lagene som ligger foran dem (jeg regner oss for å ha forlatt bunnstriden for godt), men de skal til Bodø, så det skal ganske mye til før det skjer... Legg merke til at lagene fra Sandefjord og nedover har såpass dårlig målforskjell at de fort kan havne bak Mjøndalen/Start om de havner på samme poengsum.
    2 liker
  16. rykkinn ... er det deg Kino, alternativt JJ?
    2 liker
  17. Forrige uke hadde vi nesten 70 % ball, i dag har vi også over 50 %. Det er en klar framgang fra tidligere i år. Forrige uke hadde vi en usannsynlig fortjent seier, i dag var vi også det beste laget i veldig store deler av kampen. Det er en klar framgang at vi får til dette to kamper på rad. Brann er en såret storhet som har gått lenge uten 3 poeng på eget gress. De kom ut i 100 (eller hvertfall i 90 eller så), men sakte men sikkert snur vi første omgang til mer og mer STB-dominans. Det er sterkt. Poengene i dag er ikke så veldig viktige, vi har sannsynligvis berget plassen allerede, og forskjellen på 7. eller 9. plass er ikke all verden. Da er det viktigere at vi begynner å få spillet til å sitte. Vi har en førsteoppstilling mot AaFK hvor det kun er Maatsen jeg mener ikke forsvarer en plass i førsteelleveren. Til gjengjeld har vi spillere som Lumanza, Kassi og Normann Hansen på benken. Det begynner å bli noe dette. Men nå må enten Antonsson raske sammen en anseelig andel målpoeng (og vi deretter innfri opsjonen), eller så må Bjarmann skaffe oss minst en spiss i vinter. En som funker. Kino og Botheim kan få jakte på nye marker. Dette var første gang vår midtstopperduo ble satt på prøve. Jeg synes det var litt svett på slutten i dag (i begge ender), så jeg vet ikke helt hva dommen blir ennå, men det ser hvertfall bedre ut enn jeg fryktet etter første kamp uten Hanche (Sarp). Bjarmann må uansett fortsette å speide forsvarsspillere til neste sesong. Oldinger + talent + innleid oser det ikke stabilitet av...
    2 liker
  18. Helt enig, Jannes forkjærlighet til Kinoshita er ett av sesongens store mysterier.
    2 liker
  19. Det er faktisk et snev av selvinnsikt vi ser et sjeldent eksempel på her.
    2 liker
  20. Nå oppsto denne diskusjonen fordi du kalte spillere på 32 og 33 år for oldinger. Jeg tenkte det kunne være greit å minne på at minst en «olding» har gjort nytte for seg tidligere. Bortsett fra det så er det riktig at Yaw uttalte at det koronatette programmet kunne bli for tett for han. Det hadde nok også en viss sammenheng med at han ble skadet under sesongoppkjøringen på Marbella og derfor hang noe etter da sesongen startet. Uansett tror jeg rutinerte spillere som Mats og Yaw er utrolig viktige, både på banen og i garderoben.
    1 liker
  21. Ingen fare for det. Når ikke de der ute på banen roter det nok til, så fikser målvakten det.
    1 liker
  22. Det er litt større forskjell på lagene i G19 Viken sammenlignet med en normal Interkrets A-serie. Lørenskog er nok blant dem som ikke helt holder nivået – men samtidig har de spilt relativt jevnt med de øvrige topplagene i G19 Viken og vant bl.a. 3-2 mot Sarpsborg i forrige runde.
    1 liker
  23. Utrolig bra! Beklager å spørre, men hva tilsvarer G19 Viken i nivå? F.eks. i forhold til Interkrets?
    1 liker
  24. Halvannet år senere ble han skadet da han skulle skyte (ingen var borti ham) og han kom vel aldri tilbake etter det? Klassisk ungfole. Uttalte ikke Nannskog selv at han holdt lenger enn hva man kunne regne som normalt?
    1 liker
  25. Spørs om ikke Valsvik må ta på seg mye av den. Kay og Antonsson kunne også med fordel ha gjort noe mer enn å se på ballen, ganske formålsløst om du ikke engang flytter deg dit hvor den lander. Uansett har vi heldigvis kommer opp noen hakk fra starten av sesongen hvor motspillere fikk all verdens plass innenfor vår 16meter
    1 liker
  26. OK, tar til meg at forsvarere i ES som er 33 og 32 år er å regne som oldinger!
    1 liker
  27. https://www.vg.no/sport/fotball/i/kRRav9/brann-uten-seier-paa-to-maaneder-jeg-kjenner-det-er-toeft Merkelig artikkel. Det hevdes to ganger at Bohinen hadde assist. De mente Brann var best i 1.omgang, nevnte ingenting om at Stabæk dominerte siste halvdel av 1.omgang. Det hevdes at sjansen til Antonsson blåste han over mål. han skjøt da vitterlig til side. Det fremstilles som at målet og denne sjansen til Antonsson, og en sjanse på slutten var alt Stabæk hadde å by på i denne kampen. Resten var Brann som hadde en lengre sluttspurt. Men vi har faktisk kun to borteseire i år. Det er litt stusselig. Uavgjortene våre i Stavanger, Trondheim og Bergen er dog over all forventning.
    1 liker
  28. Når du ser terminlista og sier "det kampprogrammet der takler jeg ikke", da er du ikke akkurat noen ungfole. Digger innstillinga til Yaw, men ingen kan påstå han er framtida. Og Solheim er eldre...
    1 liker
  29. Støttes. Og vi spiller god fotball. Blir en fin høst dette!
    1 liker
  30. Han scorer i hvertfall. Det kan ikke sies om våre spydspisser. 3 mål har Botheim,Kino,Antonsson og Maatsen tilsammen.
    1 liker
  31. Producer nektet å vise den. VAR ville nok annulert den.
    1 liker
  32. OBOS? Holder så vidt nivå for 2laget i 3 div.
    1 liker
  33. Vi mistet seieren da vi satt på Kino. Merkelig at Normann Hansen, Kassi eller Lumanza ikke er før han i køen
    1 liker
  34. Vi holdt på å tape på slutten. Yaw Amankwah reddet oss idag. MoM sammen med Ollie. Grusomt innhopp av Kinoshita. Verste jeg har sett. Er Vogt skadet?
    1 liker
  35. Uavgjort med en en sterk følelse av at det var urettferdig. Noe fint i det.
    1 liker
  36. Kino snudde kampen. Dessverre helt ubrukelig.
    1 liker
  37. Kinoshita på høyrekant må være det mest mislykkede trekket JJ har gjort i dag. Maatsen hadde kanskje ingen stor kamp, men nivået var klart høyere.
    1 liker
  38. Kinoshita mangler veldig fotballforståelse, Marcus blir helt alene der oppe! Vi mister ett stort moment i spillet vårt med det byttet! Slipper inn Brann i kampen de siste minuttene gjør vi også! Kan bli skjebnesvangert
    1 liker
  39. Det Antonsson gjør der har verken Botheim eller Kino klart hele sesongen. HERLIG!!
    1 liker
  40. Kanskje den beste jinxen jeg har stått for. Veier kanskje ikke helt opp for den gangen jeg skrøt Tømmernes opp i skyene, men vinner vi i dag har jeg kanskje begynt opphentingen.
    1 liker
  41. Hører rykter om at Morten Thorsby har scort borte mot Atalanta
    1 liker
  42. Thorsby scorer borte mot CL laget Atalanta
    1 liker
  43. Da er ØHIL definitivt ute av kampen om direkte opprykk etter 3-3 mot KIL/Hemne. Var 1-3 ved pause. 22 mål på Medkila tilsvarer at vi må tape med nesten fire mål i snitt, mens de må vinne like mye. Det skjer selvsagt ikke, og for sikkerhets skyld har laget fr Harstad mye tøffere kampprogram. Vi kan dermed tenke cup
    1 liker
  44. Det går nok fort over, bare han får tatt medisinen sin...
    1 liker
  45. Takk Posse! Noen ganger slår David Goliat, særlig når han er nærsynt og treig i vendingen (Goliat altså)
    1 liker
  46. "Lillestrøm, Start, Sogndal, HamKam, Rosenborg, Mjøndalen, Viking, Strømsgodset, Stabæk, Brann og Vålerenga er alle ilagt bøter som nå strykes." https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/flere-klubber-slipper-pyroboter-dette-er-unntakene_sto7963748/story.shtml
    1 liker
  47. Dette er het helt annet case enn hvordan Start har vært driftet. Hele modellen til Benham er basert på moneyball og hvordan man utnytter statistikk til å hente spillere som ikke er på radaren til de større og som passer inn i systemet til det aktuelle laget. Dette har fungert relativt godt i både England og Danmark. Var det de prøvde på med Start som prøvekanin. Men som @Jon har sagt gjentatte ganger så er ikke Stabæk til salgs...
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...