Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 30. okt. 2020 i alle områder

  1. Supert, takk for svar! Utrolig kult å ha en daglig leder som stiller opp og svarer på små og store spørsmål også i hverdagen?
    17 liker
  2. Det er et ganske trangt område, men en mulighet for utvidelse er ønskelig. Merk at det er snakk om minimum 8000 sitteplasser. Det betyr at i nasjonale kamper er det tillatt med ståplasser og kapasiteten kan derfor gjøres større ved bruk av maksimalt antall ståplasser på Eliteseriekamper.
    14 liker
  3. Ble sendt ut noen ledige seter til medlemmer i dag tidlig, men er fullt nå. Men visstnok fremdeles ledige billetter til å se damene sikre opprykk i morgen!
    7 liker
  4. Et trivelig lite intervju om ståa "sånn ellers" med IAO lengre ned i denne: https://www.tv2.no/sport/11744308/
    3 liker
  5. Har noen blitt trukket ut for å gå på kamp på søndag?
    3 liker
  6. Med covid-restriksjoner som kan gjøre at man bare kan bruke 10% av plassene er det kanskje like greit å dunke til med 80.000 med en gang?
    3 liker
  7. Ohi matchvinner i EL igjen. 6 poeng nå. Rapid og Dundalk med 0. Dette er bra for norske lag. Hvis Norge kryper opp på 15.plass på rankingen får vi 2 lag i CL kvalikk
    2 liker
  8. Da tolker jeg det som ett nei
    2 liker
  9. Dio er fortsatt Med på treningene!
    2 liker
  10. Boli utlignet akkurat på overtid!
    2 liker
  11. Toppserien.no vurderer helgens runde i 1. divisjon. Om Stabæk skriver de blant annet: «Kan KIL/Hemne og Medkila spolere opprykksfesten til Stabæk, eller er dette helgen vi kan ønske dem velkommen tilbake til Toppserien? På ærverdige Nadderud stadion skal KIL/Hemne stå på andre banehalvdel når Stabæk skal gjøre alt i sin makt for å gå fra oppgjøret med ett eller tre poeng.» Les hele vurderingen HER
    1 liker
  12. Hvis vi henter like mange poeng som feks Tyksland gjorde i fjor, er vi oppe på 14. plass til neste år!
    1 liker
  13. Stabæk j19 møtte i kveld Vålenga J19 i siste serierunde, til noe som også ble serie finale. STB ledet med 3 poeng og 11 mål på VIF før denne runden. Dermed var det mye som skulle til for at VIF skulle bli seriemester. Kampen endte 2-1 til STB og dermed ett fortjent mesterskap.
    1 liker
  14. Det ville vært altfor godt til å være sant! Men det er lov å drømme, det er jo stort sett det vi Stabæksupportere gjør! Helst litt store drømmer også.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...