Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 31. okt. 2020 i alle områder

  1. G19 Viken: Moss – Stabæk 0-2 (0-2) 0-1 Philip Schie 0-2 Kristoffer Lassen Harrison (Thomas Vold) NB: Helmer Rusten tilbake etter drøyt 2,5 år med skadetrøbbel.
    14 liker
  2. Sandberg Sturla Yaw Valsvik Solheim Kai Sammy Luc Edvardsen Antonsson Kornelius
    12 liker
  3. når FranckTheBank for en gangs skyld så glasset for halvfullt ?
    8 liker
  4. Luc går inn for Bo, ellers samme som startet sist
    6 liker
  5. Som tilfeldigvis er den samme avstanden som vi har ned til kvalikk. Med 8 kamper igjen er derfor både Obos og Euråpa helst utelukket neste år. Lagene vi kan regne med å fighte mot om tabellplassene ligger nå på 7. til 13. plass. La oss håpe vi starter godt på denne jobben i morgen og plassérer oss i den øvre delen av den gruppa.
    5 liker
  6. 3-0 allerede ser jeg på VG-LIVE. Grattis med opprykk ? og da er jeg sikker på at jeg ikke jinxer det. Dette kan de ikke tape.
    4 liker
  7. Vi møter tabellnabo Viking i morgen på Nadderud. Begge med 29 poeng, men vi har spilt én kamp mer. Håper på: Sandberg Ottesen - Yaw - Valsvik - Solheim Bo - Skytte - Luc Kornelius - Antonsson - Edvardsen
    2 liker
  8. Tok ikke hensyn til posisjoner men hvem som kommer inn når Bo er suspendert.
    2 liker
  9. https://www.smp.no/ntb/sport/2020/10/30/NFF-går-for-tradisjonelt-NM-i-2021-–-kvinnene-og-juniorene-får-spille-finale-på-Ullevaal-22911009.ece Blir normal cupsesong i 2021, mens 4.plassen dette året får en plass i europa, dvs Conference League. 10 poeng opp til 4.plassen...
    2 liker
  10. Med covid-restriksjoner som kan gjøre at man bare kan bruke 10% av plassene er det kanskje like greit å dunke til med 80.000 med en gang?
    2 liker
  11. Det er et ganske trangt område, men en mulighet for utvidelse er ønskelig. Merk at det er snakk om minimum 8000 sitteplasser. Det betyr at i nasjonale kamper er det tillatt med ståplasser og kapasiteten kan derfor gjøres større ved bruk av maksimalt antall ståplasser på Eliteseriekamper.
    2 liker
  12. En meget god dag for oss i dag. Ikke bare ble det offisielt klart at vi spiller i Toppserien neste år, erkefiende Røa tapte hjemme mot bunnkollega Lyn, og er nå nødt til å vinne begge de to kampene som gjenstår for å ha mulighet til å klare kvalikkplassen (sikker plass er utenfor rekkevidde). Røa har hittil vunnet 2 av sine første 16 kamper, så at de nå skal klare 2 av 2 ville ikke jeg satt penga mine på. Dagens kamp var egentlig må-vinne-kampen deres. Og de tapte altså. Så, neste år spiller vi en divisjon over Røa. Det føles godt. For min del kan de "ta en Fart" og kollapse fullstendig. Samtidig er kampen om gullet i Toppserien mer spennende enn noen gang. Kanskje vi kan melde oss på i den kampen allerede neste år?
    1 liker
  13. Vi har ligget på topp helt siden runde 2, men de siste rundene spesielt synes jeg gapet mellom oss og røkla har vokst betydelig: Vi har nå 8 strake seire i serien, De tre siste kampene har vi vunnet med tilsammen 17-0 !! (får vi tosifra mot tabelljumbo Fart neste runde?) Vi har henholdsvis 12 og 14 poeng ned til våre nærmeste "utfordrere". Våre nærmeste utfordrere har nesten sluppet inn dobbelt så mange mål som oss, og vi har laget nesten dobbelt så mange mål som dem. Laget vi lagde kyllingfilet av i dag, holdt ØHIL til uavgjort for 7 dager siden. Medkila, som takket være nevnte uavgjort nå ligger an til å kunne kapre kvalikkplassen, moste vi sist 4-0. På bortebane! Eneste lag som har klart å utfordre oss over to kamper, Åsane, ligger nå 17 poeng bak oss! Herregud det skal bli deilig å få litt motstand igjen...
    1 liker
  14. Jeg tar av meg hatten for chixa! Endelig Toppserien igjen, og så til de grader fortjent!
    1 liker
  15. vglive og fotball.no pleier å være ganske kjappe med kort, mål og bytter, men jeg vet ikke om det finnes noe sted som rapporterer subjektive hendelser; målsjanser osv.
    1 liker
  16. Lagoppstilling: Skoglund - Bjørneboe, Reinås, Søndenå - Normann, Aandal, Kielland, Loennecken, Grønli - Bjånesøy, Jönsson. Benk: Panengstuen - Bjørndalen, Fennefoss, Fladberg, Hegna, Kristoffersen, Lundblad, Omarsdottir, Thoresen.
    1 liker
  17. Kjør på med høstformen intakt!
    1 liker
  18. Husk å stemme på årets viktigste spiller
    1 liker
  19. Supert, takk for svar! Utrolig kult å ha en daglig leder som stiller opp og svarer på små og store spørsmål også i hverdagen?
    1 liker
  20. Da tolker jeg det som ett nei
    1 liker
  21. Er ikke grunnforholdene generelt jeg sikter til, men anlegg av flomveier og flytting av V/A. Dette en av årsakene til at man ønsket å bygge med kortsiden mot veien. Det har blitt utredet ganske grundig og tror kommunen har god kontroll på dette nå. Så langt synes jeg saksgangen i kommunen har gått ganske som planlagt de siste årene. Den forsinkelsen som har vært, skyldes vår «omkamp» om retning på stadion og det mener jeg var en særdeles viktig «omkamp».
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...