Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 02. nov. 2020 i alle områder

  1. Jøss, jeg er mer språkkyndig enn jeg selv visste ser jeg
    12 liker
  2. Det er vel bare å innse at vi er et uinteressant lite drittlag for den jevne TV-titter. Vi har (selv uten corona) få tilskuere. Med unntak for Engen, tipper jeg vi (i en normalsesong) har lavest andel av hjemkommunens innbyggere på kamp (regner vi Asker OG Bærum ligger vi kanskje bak Engen også). Den eneste personligheten med litt TV-tekke solgte vi til Belgia, og vi har ingen spillere som skinner på banen. Når vi i tillegg legger oss midt på tabellen, så langt unna tellende plassering (nedrykk/europa) som teknisk mulig, hvorfor skal tabloidene bry seg da? Jeg synes ikke vi har all verdens å klage på. Vi får bygge klubb, få opp interessen i nærområdet slik at flesteparten av de 225.000 som bor i Asker og Bærum opplever at vi er bygdas store og eneste lag. Da vil tilskuertall, sponsorer og medier følge etter. Inntil da må vi godta å bli plassert i samme bås som f.eks. Sarpsborg, Haugesund og Sandefjord.
    7 liker
  3. Eurosports runde er elendig. Hvor mange ganger ble Kastrati spurt om hva han følte., hvordan han opplevde det... Kunne jo f.eks vært intressant å se hvor mye offside Kassi var., men jeg tror egentlig ikke de er så interessert i fotball.
    6 liker
  4. Håper inderlig at dette gir rom for at Pignatel får spilletid utover høsten...
    5 liker
  5. Jaja, lite tilskuere og ingen store profiler osv.. men en ting får de ikke ta fra oss. Det er jævlig gøy på bortekamper med Stabæk Support! Lenge leve ralleturer og lange bussturer!
    4 liker
  6. Samme med denne podcasten deres - indre bane. Jeg tipper de ikke snakker om oss i ca halvparten av sendingene, og når de snakker om oss så er det ofte helt på jordet...
    4 liker
  7. Mener Ottesen har spilt på høyre back de tre kampene jeg har sett.
    3 liker
  8. Føler ikke at det bare er spissene sin skyld at vi scorer lite, de får jo ikke så mye å jobbe med. Synes vi spiller mye bedre offensivt de siste kampene nå, siden vi knuste Aalesund, men fortsatt litt å gå på. Er i det minste noe å bygge på!
    3 liker
  9. Sesongavslutningen blir ingen rysare for vår del, og det er jo egentlig ganske behagelig at vi slipper å være bekymret for nedrykk med såpass mange runder igjen. Enig i at vi resten av sesongen bør satse på utvikling av laget, og kanskje la noen av de unge talentene få prøve seg (f eks Pignatel).
    3 liker
  10. Fint etterkampen intervju med Skytte. Veldig skuffet og mente at problemet var effekttivitet foran mål. Og pekte på seg selv. Han var forresten god i dag til tross for ineffektivitet. Tredje gode kamp.
    3 liker
  11. Sånn for ordens skyld, så har jeg kommentert nichb sin påstand om at vi lot han spille videre med strekk. Den påstanden krever at 1) JJ & co visste at det var en strekk. Når JJ sa i et intervju like etterpå at det var krampe, så visste han nok ikke det. (Og at han på overtid ikke fokuserer så veldig på HVORFOR en spiller må gå av, men heller på hva som skal coaches, synes jeg er helt greit.) 2) Han faktisk hadde en strekk han spilte med. Hvis han sier til Budstikka at det hogg til i den situasjonen der han går av, så underbygger vel det at han ikke hadde en liten strekk fra tidligere. Så SAU, arni: Vi er nok helt enige. Legen på tribunen må kanskje revurdere observasjonene ?
    2 liker
  12. Hvis du ser en mann som holder seg til baksiden av låret, er det lett å se om det er fordi han har krampe der eller at han har strekk? Da han sleit et minutt eller to før byttet, satte han seg ned og ville ha hjelp til å tøye. Jeg pleier å tenke at det er noe som skjer når en spiller har krampe. Så kan man legge til at vi her snakker om troppens mest erfarne spiller som, som du påpeker, akkurat har vært gjennom en strekkskade og bør vite hvordan det føles. Hvis du vil kritisere noen her, så mener jeg virkelig det må være Yaw. Er han ikke i stand til å kjenne igjen en strekk, er han mindre bevisst på egen kropp enn en middels bedriftsspiller. Spiller han videre etter å ha merke den, tror jeg han skal justere ned studienivået et hakk. Men. Hele greia er jo basert på en spekulasjon om at han faktisk spilte videre med en strekk. Jeg tok en titt på TV-bildene. I den første situasjonen sitter han nede, og starter umiddelbart å tøye. Han får hjelp av en Viking-spiller og spretter opp ganske fort. Så går han og slår seg litt på baksiden av låret det neste minuttet. Alt dette er da symptomer på krampe? Når strekken sitter legger han seg ned umiddelbart. Nå tøyer han ikke, og han ber heller ikke om hjelp til det. Alt dette tyder da virkelig på at det var en krampe i første situasjonen?
    2 liker
  13. Ettersom vi ikke har noe mer å spille for i år håper jeg Piggy og Vogt får prøve seg i de resterende kampene slik at de får erfaring til å ta en fast plass til neste år. Solheim, Valsvik og Jonassen er ikke fremtiden.
    2 liker
  14. Som sist han fikk i hamstringen, hvorfor tar vi ikke han av med engang? Istedet pushes han til han ikke kan gå mer og blir sikkert som sist lengre ute...
    2 liker
  15. Aldri hyggelig at noen blir skadet, men kanskje det er det som skal til for at Yaw kan bygge overskudd til en ny sesong og at noen talenter får muligheten? Frykter et kjedelig valg som Solheim inn som stopper og Jonassen inn på backen, men håper på Vogt eller Pignatel
    2 liker
  16. Sikket kynisk av meg, men bra skaden kommer nå når vi har sikret plassen. Håper det betyr spilletid for Pignatel.
    2 liker
  17. iflg han selv så tror han det er en strekk. ref Budstikka
    1 liker
  18. Gjenopplev opprykkskampen i en tre minutter lang video HER og bildene fra kampen ser du HER
    1 liker
  19. En 6. plass ser også mye bedre ut på papiret enn en 11. plass for potensielle signeringer.
    1 liker
  20. Mtp å synes i media, så er det en stor forskjell fra IA til Bjarmann også..
    1 liker
  21. Vi fikk aldri se om Kassi var i offside på det annulerte målet. Stryk til producer her. Valsvik er en klippe. Han er etter min mening bedre enn Hanche. Skal bli tøft å beholde han når låneavtalen går ut. Skytte er også mye bedre enn Hugo. Vil si at dette overgangsvinduet er veldig godt jobbet på denne måten. Eneste problemet er spissplassen. Maatsen med en nydelig assist og flere gode innlegg. Men Antonsson ser virkelig ikke mye bedre ut enn Botheim. Synes vi kunne gitt Botheim noen minutter på slutten. Svensken trenger vi ikke kjøpe når låneavtalen går ut. Koselig at Normann Hansen og Lumanza får noen minutter på slutten. Med Yaw skadet, betyr det Solheim inn sentralt, og Jonassen inn på venstre. Hva skjer med Vogt? Vi er klart bedre enn Viking, men pga altfor dårlig produksjon foran mål, og en ny stor feil fra Sandberg blir det poengdeling. Luc Kassi nærmer seg toppscorertittelen. Vi kan nesten prise oss lykkelig for alle skadene hans, hvis ikke hadde han vært solgt for lenge siden. Kai Kostatidonov er også en klassespiller. Jeg savnet ikke Emil Bohinen mye idag. Midtbanen vår er vår beste lagdel, og vi kan fint leve med å gi slipp på Hugo. Vi har fem spillere der som egentlig bør starte alle kamper for de fleste lag i ligaen. Edvartsen gjør ingen stor kamp, og jeg synes vi snart kan rullere litt på klippekortene der fremme.
    1 liker
  22. Kassi hadde også en veldig god kamp, vil si det er tett mellom dem. Antonsson bra som tilrettelegger, mangler dessverre skuddfoten til å være en målfarlig spiss - i hvert fall ut fra hva han har vist så langt. Enig med de som klager over at forsvaret rygger veldig mye i dag, at JJ bytter veldig sent og at ikke Normann Hansen får mere spilletid. Stort pluss at vi slapp både Kintoshita og Botheim i dag!
    1 liker
  23. Ble nok litt påvirket av flere negative innlegg rundt målet, og ble i overkant tabloid. Jeg tar selvkritikk og legger det bak meg.
    1 liker
  24. Foreløpig ingen resultater som går vår vei. Vil ha U i Sandefjord og borteseier til Glimt. Start er for langt bak til at jeg skal tro de kan utgjøre noen trussel, så jeg unner definitivt dem et poeng mot søpla fra Trøndelag. Senere i kveld håper vi selvfølgelig at Godset avgir poeng. Men først og fremst: skjerpings defensivt og dra hjem en seier for vår egen del. Står fortsatt på at jeg tror det blir 2-1. Vi skaper mest.
    1 liker
  25. Hvorfor ikke Sandberg-hattrick, når vi først dagdrømmer
    1 liker
  26. Jeg har ikke fått sett alle kampene til KBK i år, så da får jeg ty til VG. VG-børsen er ikke alltid like pålitelig, men vi kan kanskje tenke oss at det jevner seg ut over en sesong? At de i noen kamper gir KBK en sjanse for mye, i andre kamper gir de motstanderen en ekstra. Fra sjansestatistikken til VG sier jeg KBK fortjente 3 peong hvis de skapte 2+ sjanser mer enn motstanderen. Hvis de skapte like mange, eller +/- 1 fortjente de uavgjort og om motstanderen skapte 2+ sjanser mer fortjente KBK å tape. Med dette oppsettet går KBK fra 36 til sjokkerende dårlige 22 poeng. Man kan alltid si at mål styrer kamper osv, men ut fra sjansestatistikken hadde altså KBK fortjent å ligge rundt kvalikkplass. (At Pellegrino har scoret nesten 50% (19 av 42) av målene deres gjør dem også svært avhengig av én spiller, noe som ytterligere gjør at den potensielle nedturen kan bli enda større.)
    1 liker
  27. I den grad kapital er vesentlig i dagens fotball - og det er det vel ingen tvil om - synes jeg at vi har gjort en ny god sesong i 2020. Dette gir tro på fremtiden mens vi styrer mot det som forhåpentligvis blir en ny tidsregning for oss; nye Nadderud Arena i 2023/24. Mens Telenor Arena ble et rent pengesluk både for Ulrichsen og Stabæk, blir den nye arenaen en mulighet for oss til å minst doble "vanlige inntekter" (publikum, sponsorer, mediepenger og annen aktivitet) og samtidig ha et stort inntektspotensial på salg av solcelle-energi, utleie av næringsarealer og andre tiltak knyttet til arenaen. Når vi legger inn inntektene fra spillersalg de siste to sesongene - Børkeeiet, Askildsen, Boli, Ohi, Hanche, Vetlesen, Brynhildsen og litt smårusk for Meling og Thorsby (tror jeg) - er det mellom 60 og 80 millioner inn såvidt jeg kan regne meg frem til. En god og nødvendig del av dette har vi i "krigskassa" for sesongene 2021, 2022 og 2023 og vi kan trolig og rolig regne med at det kommer flere salg: Bohinen, Kostadinov, Lundal, supertalentet Amir og spillere vi knapt har hørt navnet på, men som kommer i årgangene 2005, 2006, 07, 08 og 09. En heter visst Suleiman og er et eventyr. Vi har økonomiske og egenutviklede muskler vi aldri før har hatt etter flere år med overskudd på samlet drift. Spillerlogistikk vil være vår core-business også i 2021-2023, selv om vi vil bli gradvis mindre avhengig av salg etter hvert som Arenaen nærmer seg ferdigbygd. Totalt sett mener jeg vi kan sette oss høyere mål enn vi har gjort siden sesongene 2007-2009. Så skal verdiene forvaltes med maksimal kløkt og med fokus på å bygge et lag rundt gode og rutinerte klubbspillere - Sandberg, Solheim, Valsvik, Yaw, Skytte, Lumanza, Kassi, Jeppe - som kanskje ikke er hete salgsobjekter, men som har sin store verdi i form av kontinuitet. Vi bør ha muskler til å hente hjem spillere som Hedenstad og Granli og kunne gjøre ganske store kjøp uten å blakke oss. Espen Moe maner til tålmodighet og langsiktighet. Vi har nedfelt en topp 6 plassering i 2021 som ledd i vår sportslige strategiplan og en fremtidig plass blant landets fem beste klubber på kontinuerlig basis i årene fremover. Er du nummer 1, 2, 3 eller 4 er du fortsatt blant de fem. Nå holder vi koken ut denne sesongen og fornyer kontrakten i god tid før advent. Forza!
    1 liker
  28. Demidov kom inn for MMS (Strømnes også hentet inn), Børkeeiet tok plassen til Lumanza (med Keita hentet inn som backup/utfordrer), og Sandberg kom etter hvert inn for Alvbåge. Med unntak av Boli, Njie og Vetlesen, så var også disse erstatterne de spillerne som gjorde det best på børsen den sesongen. Så kan man godt si at man kanskje forventet bedre erstatninger enn disse – jeg husker jeg til dels gjorde det selv – men jeg syns ikke det står i noen grell kontrast til det Bradley fikk å jobbe med i starten. I alle fall ikke når du sammenligner med typer som Grossman, Henderson, Stephens og Issah. Men med suksessen til Bradley kom også en ytterligere satsing, og da traff vi utrolig godt med typer som Dio, Asante og Yassine. Her var det vel kun Asante som kostet penger. Ellers satset vi med spillere som kunne heve nivået i en kort periode, som Edu og Annan, i påvente av at våre egne juniorer kunne utfordre om en plass. Hadde Ordinas oppnådd det samme i starten, og deretter stilt krav til videre satsing, så er det ikke utenkelig at han også ville blitt tildelt mer midler. Her føler jeg vi kommer litt tilbake til det som var poenget mitt i sted: Mantraet om at du skal forsterke i medgang, fordi du da har større sjanse for å øke verdien på det du bruker penger på – i motsetning til å gjøre masse grå og suboptimale kjøp når du er i en prekær situasjon sportslig. Det vil høyst sannsynlig bare bety høyere utgifter og flere nødløsninger du må deale med når du har slukket brannen på dass, og manglende midler til å bygge videre når ting etter hvert ser lysere ut. Uten lånespillerne under Bradleys andre periode, er det f.eks. ingen garanti for at Diomande ville prestert som han gjorde og vi til slutt kunne cashe inn på han. Så i mine øyne handler spillerutvikling vel så mye om å ha et godt nok lag til at unggutta faktisk må vente på tur – og lære – før de kan få en plass på laget – som det handler om å bare pøse på med unggutter og å gi dem spilletid.
    1 liker
  29. Forutsetningene er overhode ikke korrekt. Merkelig at noe som blir sagt i en podkast skal bli en sannhet blant våre egne. Det har aldri ligget noe konkret tilbud fra Asiatiske investorer som styret har sagt nei til. Vi har heller ingen konkrete samtaler nå og klubben har ingen umiddelbare behov for noen emisjon eller tilførsel av penger. Det skyldes blant annet at IAO har gjort en formidabel jobb for klubben de siste ti årene. Hadde det ikke vært for den jobben han har gjort ville vi muligens vært et par divisjoner lavere og uten penger. Og dette er fakta uansett hva Ringo måtte påstå.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...