Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 11/03/2020 in all areas

 1. Da vil jeg si det hjelper å skyte mye, jo.
  19 likes
 2. G19 Viken: Stabæk – Skjetten 3-1 (1-1) 1-0 Christian Bergh 2-1 Thomas Vold (str) 3-1 Kristoffer Lassen Harrison
  8 likes
 3. Hente tilbake Daland og utvikle han mer + Nico Næss?
  6 likes
 4. Maatsen har jeg også trua på. Virker som han fortsatt har litt å gå på. Han er det bare å signere!
  5 likes
 5. At Stabæk har mange supportere er det ingen tvil over, er ikke alltid det kan virker sånn ettersom det var litt supporter flukt etter 2012, desverre. Kjenner til flere folk som dro på nesten hver hjemme kamp typ 2007-2011 som nå drar kanskje en eller max 2 ganger i året. Den nye stadion er så viktig for klubben og samfunnet, fotball interessen I Bærum er stor! Men dagens nadderud frister ikke alle. Ikke at det bør ha for mye å si, du er der for å se Stabæk! Men desverre har det en del å si for mange. Skjønner meg ikke på dem som ikke ser verdien av denne nye stadion. Ikke bare for kl
  4 likes
 6. Herre, så mye synsing, rundt og omkring den skaden, til og med noen som avskilter han som evig kjeks som må bort? Gi det nå litt tid!
  3 likes
 7. Jobbet til tider veldig bra ja.. Men han så jo helt tom ut etter 30 min - noe som mer eller mindre er årsaken til at han ikke orket å jobbe hjem på Vikings mål. Må jobbes med kondisjon + å treffe mål når han skyter. Hjelper lite å skyte mye, hvis han treffer mål på 1 av 20. Uansett, også positiv til han. Han vil ihvertfall noe - og jobber hardt hjem når han orker.
  3 likes
 8. Den saken handler om skateboardere som er bekymret for at de en periode ikke vil ha noe sted å være når byggearbeidet starter. Nyseter jobber i eiendomsavdelingen i Bærum kommune. Hun uttaler at byggestart mest sannsynlig ikke vil komme i gang før tidligst 2022, og at bygging av ny skatepark kan komme i gang når nye Nadderud er ferdig.
  3 likes
 9. https://www.vg.no/sport/fotball/i/kRJkyL/vg-har-sjekket-eliteserieklubbene-fra-gigantunderskudd-til-pengejubel
  3 likes
 10. Ser at han både var av spillerne i denne eliteserierunden som hadde flest gjenvinninger og flest nøkkelpasninger. Forøvrig hadde Skytte flest avslutninger.
  3 likes
 11. Synes denne mannen sakte, men sikkert blir bedre og bedre. Har vel vist nok til at vi kan forlenge kontrakten hans? Forarbeidet til 1-0 i går er jo høy, høy klasse. Og da tenker jeg på Bergkamp-momentet han viste nede på midtbanen som startet hele angrepet.
  3 likes
 12. Dette er bak betalingsmur, men jeg lurer bare på to ting: - Hvem er Nyseter? - Hva er årsaken til forsinket byggestart?
  2 likes
 13. Jepp! Han var god i den kampen! I mine øyne den beste!
  2 likes
 14. Jøss, jeg er mer språkkyndig enn jeg selv visste ser jeg
  2 likes
 15. Med covid-restriksjoner som kan gjøre at man bare kan bruke 10% av plassene er det kanskje like greit å dunke til med 80.000 med en gang?
  2 likes
 16. Det må i så fall være på grunn av at du mener at de gutta ikke har de kvalitenene vi trenger, for det kan jo ikke være på grunn av alder!
  1 like
 17. Sånn for ordens skyld, så har jeg kommentert nichb sin påstand om at vi lot han spille videre med strekk. Den påstanden krever at 1) JJ & co visste at det var en strekk. Når JJ sa i et intervju like etterpå at det var krampe, så visste han nok ikke det. (Og at han på overtid ikke fokuserer så veldig på HVORFOR en spiller må gå av, men heller på hva som skal coaches, synes jeg er helt greit.) 2) Han faktisk hadde en strekk han spilte med. Hvis han sier til Budstikka at det hogg til i den situasjonen der han går av, så underbygger vel det at han ikke hadde en liten strekk fra
  1 like
 18. Hvis du ser en mann som holder seg til baksiden av låret, er det lett å se om det er fordi han har krampe der eller at han har strekk? Da han sleit et minutt eller to før byttet, satte han seg ned og ville ha hjelp til å tøye. Jeg pleier å tenke at det er noe som skjer når en spiller har krampe. Så kan man legge til at vi her snakker om troppens mest erfarne spiller som, som du påpeker, akkurat har vært gjennom en strekkskade og bør vite hvordan det føles. Hvis du vil kritisere noen her, så mener jeg virkelig det må være Yaw. Er han ikke i stand til å kjenne igjen en strekk, er han mindre
  1 like
 19. Håper inderlig at dette gir rom for at Pignatel får spilletid utover høsten...
  1 like
 20. Mitt intrykk er at vi ikke klarer å utnytte Marcus, han er veldig bevegelig men får vanskelige baller å jobbe med. Han er den eneste spissen jeg har sett i år som beveger seg som en spiss, riktignok.
  1 like
 21. G19 Viken: Moss – Stabæk 0-2 (0-2) 0-1 Philip Schie 0-2 Kristoffer Lassen Harrison (Thomas Vold) NB: Helmer Rusten tilbake etter drøyt 2,5 år med skadetrøbbel.
  1 like
 22. I 2020 skulle følgende lag ha spilt Interkrets A: Stabæk, Vålerenga, Lillestrøm, Sarpsborg 08, Nordstrand, Fredrikstad, HamKam og Bærum. Serien ble avlyst, da det bare var lov å spille mot lag fra samme krets. Som erstatning ble det etablert alternative serier (uten nedrykk) for Viken- og Oslo-lag: G19 Viken og G19 Ekstra (Oslo). Av en eller annen grunn endte Stabæk opp i Viken-serien til tross for at Stabæk tilhører Oslo Fotballkrets. I G19 Viken deltar følgende lag: Stabæk, Lillestrøm, Sarpsborg 08, Fredrikstad, Strømsgodset, Mjøndalen, Lørenskog, Moss, Skjetten og Stoppen.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...