Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 03. nov. 2020 i alle områder

  1. G19 Viken: Stabæk – Skjetten 3-1 (1-1) 1-0 Christian Bergh 2-1 Thomas Vold (str) 3-1 Kristoffer Lassen Harrison
    8 liker
  2. Hente tilbake Daland og utvikle han mer + Nico Næss?
    6 liker
  3. At Stabæk har mange supportere er det ingen tvil over, er ikke alltid det kan virker sånn ettersom det var litt supporter flukt etter 2012, desverre. Kjenner til flere folk som dro på nesten hver hjemme kamp typ 2007-2011 som nå drar kanskje en eller max 2 ganger i året. Den nye stadion er så viktig for klubben og samfunnet, fotball interessen I Bærum er stor! Men dagens nadderud frister ikke alle. Ikke at det bør ha for mye å si, du er der for å se Stabæk! Men desverre har det en del å si for mange. Skjønner meg ikke på dem som ikke ser verdien av denne nye stadion. Ikke bare for klubben men for hele Bærum og nær samfunnet. 8,000-10,000 er perfekt. Stabæk er mer enn store nok til å fylle 10k I ny og ne. Spesielt kvelder I europa, dem kommer. Og når vi vinner gull igjen, fordi det kommer også. Vi blir best igjen, men uten ny stadion på plass blir det vanskelig. Håper dem setter i gang snart. Med en gang den er på plass, stakkars resten. Her kommer de blaa!
    4 liker
  4. Herre, så mye synsing, rundt og omkring den skaden, til og med noen som avskilter han som evig kjeks som må bort? Gi det nå litt tid!
    3 liker
  5. Den saken handler om skateboardere som er bekymret for at de en periode ikke vil ha noe sted å være når byggearbeidet starter. Nyseter jobber i eiendomsavdelingen i Bærum kommune. Hun uttaler at byggestart mest sannsynlig ikke vil komme i gang før tidligst 2022, og at bygging av ny skatepark kan komme i gang når nye Nadderud er ferdig.
    3 liker
  6. https://www.vg.no/sport/fotball/i/kRJkyL/vg-har-sjekket-eliteserieklubbene-fra-gigantunderskudd-til-pengejubel
    3 liker
  7. Dette er bak betalingsmur, men jeg lurer bare på to ting: - Hvem er Nyseter? - Hva er årsaken til forsinket byggestart?
    2 liker
  8. Jøss, jeg er mer språkkyndig enn jeg selv visste ser jeg
    2 liker
  9. Med covid-restriksjoner som kan gjøre at man bare kan bruke 10% av plassene er det kanskje like greit å dunke til med 80.000 med en gang?
    2 liker
  10. Det må i så fall være på grunn av at du mener at de gutta ikke har de kvalitenene vi trenger, for det kan jo ikke være på grunn av alder!
    1 liker
  11. Sånn for ordens skyld, så har jeg kommentert nichb sin påstand om at vi lot han spille videre med strekk. Den påstanden krever at 1) JJ & co visste at det var en strekk. Når JJ sa i et intervju like etterpå at det var krampe, så visste han nok ikke det. (Og at han på overtid ikke fokuserer så veldig på HVORFOR en spiller må gå av, men heller på hva som skal coaches, synes jeg er helt greit.) 2) Han faktisk hadde en strekk han spilte med. Hvis han sier til Budstikka at det hogg til i den situasjonen der han går av, så underbygger vel det at han ikke hadde en liten strekk fra tidligere. Så SAU, arni: Vi er nok helt enige. Legen på tribunen må kanskje revurdere observasjonene ?
    1 liker
  12. Hvis du ser en mann som holder seg til baksiden av låret, er det lett å se om det er fordi han har krampe der eller at han har strekk? Da han sleit et minutt eller to før byttet, satte han seg ned og ville ha hjelp til å tøye. Jeg pleier å tenke at det er noe som skjer når en spiller har krampe. Så kan man legge til at vi her snakker om troppens mest erfarne spiller som, som du påpeker, akkurat har vært gjennom en strekkskade og bør vite hvordan det føles. Hvis du vil kritisere noen her, så mener jeg virkelig det må være Yaw. Er han ikke i stand til å kjenne igjen en strekk, er han mindre bevisst på egen kropp enn en middels bedriftsspiller. Spiller han videre etter å ha merke den, tror jeg han skal justere ned studienivået et hakk. Men. Hele greia er jo basert på en spekulasjon om at han faktisk spilte videre med en strekk. Jeg tok en titt på TV-bildene. I den første situasjonen sitter han nede, og starter umiddelbart å tøye. Han får hjelp av en Viking-spiller og spretter opp ganske fort. Så går han og slår seg litt på baksiden av låret det neste minuttet. Alt dette er da symptomer på krampe? Når strekken sitter legger han seg ned umiddelbart. Nå tøyer han ikke, og han ber heller ikke om hjelp til det. Alt dette tyder da virkelig på at det var en krampe i første situasjonen?
    1 liker
  13. Håper inderlig at dette gir rom for at Pignatel får spilletid utover høsten...
    1 liker
  14. Mitt intrykk er at vi ikke klarer å utnytte Marcus, han er veldig bevegelig men får vanskelige baller å jobbe med. Han er den eneste spissen jeg har sett i år som beveger seg som en spiss, riktignok.
    1 liker
  15. G19 Viken: Moss – Stabæk 0-2 (0-2) 0-1 Philip Schie 0-2 Kristoffer Lassen Harrison (Thomas Vold) NB: Helmer Rusten tilbake etter drøyt 2,5 år med skadetrøbbel.
    1 liker
  16. I 2020 skulle følgende lag ha spilt Interkrets A: Stabæk, Vålerenga, Lillestrøm, Sarpsborg 08, Nordstrand, Fredrikstad, HamKam og Bærum. Serien ble avlyst, da det bare var lov å spille mot lag fra samme krets. Som erstatning ble det etablert alternative serier (uten nedrykk) for Viken- og Oslo-lag: G19 Viken og G19 Ekstra (Oslo). Av en eller annen grunn endte Stabæk opp i Viken-serien til tross for at Stabæk tilhører Oslo Fotballkrets. I G19 Viken deltar følgende lag: Stabæk, Lillestrøm, Sarpsborg 08, Fredrikstad, Strømsgodset, Mjøndalen, Lørenskog, Moss, Skjetten og Stoppen.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...