Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 04. nov. 2020 i alle områder

  1. G19 Viken: Stabæk – Skjetten 3-1 (1-1) 1-0 Christian Bergh 2-1 Thomas Vold (str) 3-1 Kristoffer Lassen Harrison
    4 liker
  2. Hvis vi får overtalt Dio til å bli er det helt greit visst Botheim, Kinoshita og Antonsson stikker ut dørene i vinter. Antonsson har noen kvaliteter, men virker enn så lenge å ikke ha nok av den kvaliteten vi trenger mest: score mål. Kjør på med Dio som førstespiss. Så har vi Kassi, Edvardsen, Normann Hanssen og evt. ett nytt talent fra akademiet som kan fungere som andrevalg ved skade og suspensjoner. Kanskje Azemi kan få prøve seg på nytt som utfordrer. Eller Aga som fortsatt bare er 19 år og står med dobbelt så mange mål (12) for ett lag som kjemper i bunn. I motsetning til Tromsø som cruiser på toppen.
    3 liker
  3. Han var med på fredag
    3 liker
  4. På målforskjell. Det er faktisk påfallende hvor god målforskjellen vår er mot mange av lagene det ser ut til at vi skal slåss mot resten av sesongen. Vi har 7 til 9 mål bedre målforskjell enn FKH, Sandef., Brann og Godset, til tross for at de er kun 2-6 poeng bak oss. Dersom vi fortsetter å passe på målforskjellen blir det nærmest et ekstra poeng mot disse lagene. Samtidig har vi veldig mye dårligere målforskjell enn lagene foran oss. Det eneste vi kunne hatt litt håp om å ta igjen (skjønt jeg tviler) har 14 mål på oss. Det blir i realiteten ytterliggere ett poeng vi trenger for å passere dem. Målforskjellen tyder vel egentlig på at lagene har fått omtrent poeng som fortjent... Målet for resten av sesongen kan kanskje være å holde plassen og nærme oss positiv målforskjell?
    2 liker
  5. Fjernet unødvendig tekst i det innlegget.
    2 liker
  6. Kald fisk. Spilte vegg med keepern!
    1 liker
  7. Scoring av Boli mot Juventus!! Kun et trøstemål, men dette er stort
    1 liker
  8. Festlig at Bjarne Berntsen byttet Austbø mot Østbø. Takk, Bjarne.
    1 liker
  9. Så Helsingborg som er på nedrykksplass fire runder før slutt er laaaangt unna å spille i Stabæk sånn karrieremessig? Jeg tror Mix ville ha spilt for oss på lån eller ei om Bo hadde blitt solgt som planlagt...
    1 liker
  10. At Stabæk har mange supportere er det ingen tvil over, er ikke alltid det kan virker sånn ettersom det var litt supporter flukt etter 2012, desverre. Kjenner til flere folk som dro på nesten hver hjemme kamp typ 2007-2011 som nå drar kanskje en eller max 2 ganger i året. Den nye stadion er så viktig for klubben og samfunnet, fotball interessen I Bærum er stor! Men dagens nadderud frister ikke alle. Ikke at det bør ha for mye å si, du er der for å se Stabæk! Men desverre har det en del å si for mange. Skjønner meg ikke på dem som ikke ser verdien av denne nye stadion. Ikke bare for klubben men for hele Bærum og nær samfunnet. 8,000-10,000 er perfekt. Stabæk er mer enn store nok til å fylle 10k I ny og ne. Spesielt kvelder I europa, dem kommer. Og når vi vinner gull igjen, fordi det kommer også. Vi blir best igjen, men uten ny stadion på plass blir det vanskelig. Håper dem setter i gang snart. Med en gang den er på plass, stakkars resten. Her kommer de blaa!
    1 liker
  11. https://www.vg.no/sport/fotball/i/kRJkyL/vg-har-sjekket-eliteserieklubbene-fra-gigantunderskudd-til-pengejubel
    1 liker
  12. Jaja, lite tilskuere og ingen store profiler osv.. men en ting får de ikke ta fra oss. Det er jævlig gøy på bortekamper med Stabæk Support! Lenge leve ralleturer og lange bussturer!
    1 liker
  13. Ser jo ut til å ha fungert greit for BG
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...