Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 05. nov. 2020 i alle områder

  1. Scoring av Boli mot Juventus!! Kun et trøstemål, men dette er stort
    7 liker
  2. Kald fisk. Spilte vegg med keepern!
    5 liker
  3. Liker spesielt siste setningen din @FranckTheBank
    4 liker
  4. Håper inderlig at dette gir rom for at Pignatel får spilletid utover høsten...
    2 liker
  5. Ohi er Arsenalfan og skal spille mot heltene ikveld. Målet hans er å bytte trøye med aubameyang
    1 liker
  6. Fullt kampprogram: 10/11 13:15 Avaldsnes-Arna Bjørnar 10/11 20:00 LSK kvinner-Rosenborg 11/11 13:15 Sandviken-Røa 11/11 20:00 Stabæk-Vålerenga Kampene 13:15 sendes på NRK1, mens kampene 20:00 vises på NRK2. Sendingene starter et kvarter før kampstart.
    1 liker
  7. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/amankwah-venter-pa-mr-svar/611162!/
    1 liker
  8. På målforskjell. Det er faktisk påfallende hvor god målforskjellen vår er mot mange av lagene det ser ut til at vi skal slåss mot resten av sesongen. Vi har 7 til 9 mål bedre målforskjell enn FKH, Sandef., Brann og Godset, til tross for at de er kun 2-6 poeng bak oss. Dersom vi fortsetter å passe på målforskjellen blir det nærmest et ekstra poeng mot disse lagene. Samtidig har vi veldig mye dårligere målforskjell enn lagene foran oss. Det eneste vi kunne hatt litt håp om å ta igjen (skjønt jeg tviler) har 14 mål på oss. Det blir i realiteten ytterliggere ett poeng vi trenger for å passere dem. Målforskjellen tyder vel egentlig på at lagene har fått omtrent poeng som fortjent... Målet for resten av sesongen kan kanskje være å holde plassen og nærme oss positiv målforskjell?
    1 liker
  9. Festlig at Bjarne Berntsen byttet Austbø mot Østbø. Takk, Bjarne.
    1 liker
  10. Uten å sitte på noe tall her så jeg har inntrykk av at det er overraskende mange som returnerer til Stabæk etter å ha forlatt klubben.
    1 liker
  11. Sånn for ordens skyld, så har jeg kommentert nichb sin påstand om at vi lot han spille videre med strekk. Den påstanden krever at 1) JJ & co visste at det var en strekk. Når JJ sa i et intervju like etterpå at det var krampe, så visste han nok ikke det. (Og at han på overtid ikke fokuserer så veldig på HVORFOR en spiller må gå av, men heller på hva som skal coaches, synes jeg er helt greit.) 2) Han faktisk hadde en strekk han spilte med. Hvis han sier til Budstikka at det hogg til i den situasjonen der han går av, så underbygger vel det at han ikke hadde en liten strekk fra tidligere. Så SAU, arni: Vi er nok helt enige. Legen på tribunen må kanskje revurdere observasjonene ?
    1 liker
  12. Det er vel bare å innse at vi er et uinteressant lite drittlag for den jevne TV-titter. Vi har (selv uten corona) få tilskuere. Med unntak for Engen, tipper jeg vi (i en normalsesong) har lavest andel av hjemkommunens innbyggere på kamp (regner vi Asker OG Bærum ligger vi kanskje bak Engen også). Den eneste personligheten med litt TV-tekke solgte vi til Belgia, og vi har ingen spillere som skinner på banen. Når vi i tillegg legger oss midt på tabellen, så langt unna tellende plassering (nedrykk/europa) som teknisk mulig, hvorfor skal tabloidene bry seg da? Jeg synes ikke vi har all verdens å klage på. Vi får bygge klubb, få opp interessen i nærområdet slik at flesteparten av de 225.000 som bor i Asker og Bærum opplever at vi er bygdas store og eneste lag. Da vil tilskuertall, sponsorer og medier følge etter. Inntil da må vi godta å bli plassert i samme bås som f.eks. Sarpsborg, Haugesund og Sandefjord.
    1 liker
  13. Da tolker jeg det som ett nei
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...