Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. nov. 2020 i alle områder

  1. Beskjed fra treneren i dag: G19 Viken avsluttes fra i dag av. Synd men sånn er det. Dere får gratulere guttene med seriemester G19 Viken. Her er tabellen.
    27 liker
  2. Ohi er Arsenalfan og skal spille mot heltene ikveld. Målet hans er å bytte trøye med aubameyang
    3 liker
  3. Veien til en ny NM-tittel fortsetter, og Vålerenga er motstander. Vålerenga er for tiden serieleder i Toppserien, men kun med et poeng. Spilte CL-kval i går og vant komfortabelt hjemme mot KI fra Færøyene. Skal neppe legge all verden i det. Har imidlertid ikke tapt en kamp i serien siden seriestarten. I tillegg tapte de vel en treningskamp i vinter. Vi har møtt Vålerenga 17 ganger i serie og cup med syv seire og seks tap. Imidlertid er det blitt tap i de fem siste kampene. Dette vil i det minste gi en pekepinn om hvor vi står med tanke på neste år, og se om det kan bli den største sensasjonen i cupen siden 2003. Billettinformasjon: https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/billettinformasjon-stabaek-valerenga Og kampen vises på NRK2 med sendestart 19:45.
    1 liker
  4. Med en kamp mindre spillt enn nummer 2. Honnør ? (ikke sånn billett de over 67 får altså, sånn annen honnør)
    1 liker
  5. Hanche spilte igjen 90 minutter i Europaligaen for Gent i går. Har dessverre ikke gått så bra med laget etter at han kom, da:
    1 liker
  6. Scoring av Boli mot Juventus!! Kun et trøstemål, men dette er stort
    1 liker
  7. Uten å sitte på noe tall her så jeg har inntrykk av at det er overraskende mange som returnerer til Stabæk etter å ha forlatt klubben.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...