Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 07. nov. 2020 i alle områder

  1. I dagens Vårt Land. På en måte. https://www.vl.no/verdidebatt/hvordan-sette-toneart-i-salmene-1.1797891?fbclid=IwAR0RzMqBOT85mAwsvCBq6MqMP72Zx8X5IFXY2a-G9NvbQmvjHOlpuWthUwQ
    7 liker
  2. Bjarte haugsdal med scoring for Øygarden mot Tromsø i dag. Må hentes tilbake ASAP.
    6 liker
  3. Brustad scorte for Mjøndalen mot Godset nå
    5 liker
  4. "Deres tonehøyde lå himmelhøyt over salmebokens og ingen syntes å ha problemer med det, for det dreide seg om engasjement og innsatsvilje."
    5 liker
  5. Dalland burde vel være på radaren? https://www.eurosport.no/fotball/indre-bane/2020-2021/antar-talentet-blir-et-mal-for-andre-eliteserie-klubber-blir-bedre-og-bedre_vid1377749/video.shtml
    4 liker
  6. Mitt inntrykk at de har en langt mer spennende trener. Spillerstallen ser ut som noe av det absolutt svakeste i serien, men mannen på benken får virkelig mye ut av lite.
    3 liker
  7. I morgen møter vi Sandefjord borte. Vi slå dem hjemme på Nadderud i våres, men de har hevet seg betraktelig etter det. Mye spennende spillere. Men, spiller vi på vårt beste skal vi slå dem. Bo inn for Kassi, og Mats og Emil bytter plass bak? Kjør, gutta!
    2 liker
  8. Da er det klart. Det blir ikke seriekamp i grunnspillet mot Røa neste år. Og den enda eldre storheten Kolbotn ut i kval. Tre lag med gullmuligheter før siste serierunde.
    2 liker
  9. Beskjed fra treneren i dag: G19 Viken avsluttes fra i dag av. Synd men sånn er det. Dere får gratulere guttene med seriemester G19 Viken. Her er tabellen.
    2 liker
  10. Hanche spilte igjen 90 minutter i Europaligaen for Gent i går. Har dessverre ikke gått så bra med laget etter at han kom, da:
    2 liker
  11. Ikke min desverre, men håper.
    1 liker
  12. SIF har gode avsluttere og ser ut til at Singh løfter laget
    1 liker
  13. Er nok redd for at han ikke er så interessert i å komme tilbake til en klubb han ikke ble satset tilstrekkelig på i. Jeg kjenner ikke hele historien, men tviler på at han hadde dradd til OBOS om han fikk beskjed om at han var neste etter Hanche
    1 liker
  14. Med en kamp mindre spillt enn nummer 2. Honnør ? (ikke sånn billett de over 67 får altså, sånn annen honnør)
    1 liker
  15. Liker spesielt siste setningen din @FranckTheBank
    1 liker
  16. Takk til de som gjorde dette! Spesielt bra at også Vetlesen fikk banner!
    1 liker
  17. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/denne-bannergesten-rorte-klubbyndlingene-til-stabaek_sto7934803/story.shtml Natten etter at overgangsvinduet stengte, så var Stabæk Support fremme med laken og pensel igjen.
    1 liker
  18. Jeg er klar over det og var kun ment som en liten kuriositet i debatten om hva som er bruksområder for bluss/pyro. Vi ønsker også at det er sertifiserte folk som bruker pyro på tribunen og de kan derfor ikke regnes som «tradisjonelt publikum». De fleste lederne i Eliteserien ønsker mer pyro på tribunen og vil jobbe sammen med NSA om dette. Det skal selvfølgelig skje i kontrollerte former.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...