Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 09. nov. 2020 i alle områder

  1. Vi sjekket litt mulighetene her i sommer, og like etter kom en nyhetssak om at man kunne bli straffet for å selge munnbind som ikke innehar diverse godkjenninger og sertifiseringer. Det anså vi at var noe for komplisert for SS å sette seg inn i, og vi lot det ligge.
    4 liker
  2. Den gode, gamle. Uten formjusteringer underveis. (Begrenset hvor mye som plutselig svinger på seks kamper..) Denne gangen med riktige tall, også for Sandefjord.
    4 liker
  3. Kan jo ta kontakt med Frisk/Asker og høre hvor de har kjøpt sine? De har tøy med logo på.
    3 liker
  4. Etter at Åsane slo ut lsk tidligere i kvaliken, selvsagt.
    3 liker
  5. Fordi de må kastes etter bruk? Jeg kaster iallefall ikke klubblogoen i søpla. ikke liker jeg å spytte på klubblogoen heller
    3 liker
  6. Hvorfor har verken klubb eller SS produsert opp munnbind med logo for salg? Ser nå at så og si samtlige andre lag og supportere i ES har det. Hva er status på dette hos SS? Dette burde være en selvfølge!!
    3 liker
  7. En foreløpig oppsummering av sesongen: http://chixa.no/index.php?read=1604909311
    2 liker
  8. Selges vel stoffmunnbind som kan vaskes. At du ikke har kastet en eneste ting med klubblogoen på, nekter jeg faktisk å tro på.
    2 liker
  9. Edvartsen er da svært nære å avgjøre kampen etter en utsøkt bakromspasning fra Lumanza.
    2 liker
  10. Dette er det verste jeg vet... man sitter hele uken og gleder seg til helgens match. Man tenker: hvem scorer denne helgen? Blir det 1 2 eller 3 mål? Får vi se noen deilig finter? Klarer vi å vise fremgang som gir siste den av høsten håp på mer poeng? Sånne spørsmål slutter man å stille seg når man spiller sånn som idag..... det skaper med andre ord det farligste ordet i fotball, LIKEGYLDIGHET
    2 liker
  11. Og der er det offisielt tre poeng ned til kvalik for Brann. Drømmen er at de ryker for Åsane.
    2 liker
  12. En god latter forlenger livet. Og denne ville være av en slik karakter at det nok kunne bli snakk om evig liv.
    1 liker
  13. Aber natürlich. Om Brann likevel skulle klare seg, aksepterer jeg at LSK ryker for Start i år igjen. Jeg kommer ikke til å holde meg for god for å humre litt av det. I mitt stille sinn.
    1 liker
  14. Nesten 50% sjanse for øvre halvdel. ?
    1 liker
  15. Beklager feil i forrige post. Her med riktig simulering av Sandefjord også. Fortsatt ser det lovende ut, selv med tap i de seks siste. Jeg har feks ikke lagt inn Kåre-faktor på Brann.
    1 liker
  16. Jeg hørte det var bestilt Stabækmunnbind.
    1 liker
  17. Dette var mye sirup. Vi er litt heldig som unngår baklengs, samt at vi skaper nok til å vinne også. Vi dominerer mer og mer utover i kampen, spesielt etter at Lumanza kommer inn for Kai. Bulgareren er litt for sped og klarer ikke å dominere så mye med ballen. Minner litt for mye om Hugo. Vet ikke helt hvorfor han blir prioritert foran Lumanza. Er det pga løpskraft, dødballfot eller andre ting jeg ikke ser. Det jeg ser er i hvertfall at med Lumanza og Skytte sammen sentralt dominerer vi totalt. Bohinen må vel ha fått flest frispark tildelt til seg av alle spillerne i årets liga? Han må være utrolig glad i å få juling og bli felt. Antonsson fortsetter måltørken. Det er jo litt komisk at han og Botheim enda ikke har scoret for oss enda. Maatsen hadde et fint skudd. Kassi altfor anonym. Tre strake uavgjort. Like mange uavgjort som Kristiansund nå med 10 stk. Her er Janne i særklasse. Snart sikker plass også, men Start tok innpå to poeng idag, og det samme gjorde Mjøndalen igår. Er kun 9 poeng ned til kvalikk med 6 kamper igjen. Det har skjedd større mirakler i fotballen før.
    1 liker
  18. Er Vogt helt ute i kulda eller? Jonassen imponerte ikke i dag, men likevel har vi ingen backer på benken. Årets sesong bli midt på tabellen, hvorfor ikke bruke egenutviklede spillere i de siste kampene?
    1 liker
  19. Skjønner ingenting av kommentarene til Emil og JJ etter kamp. Vi skaper mer eller mindre ingenting, spiller grisekjedelig og ræva fotball. Hvordan de kan være fornøyd er beyond meg.
    1 liker
  20. JJ sier i intervju at "vi skaper". Så gjentar Bohinen at det er "utrolig at vi ikke scorer" og at vi styrer alt. I akkurat denne uken, burde de ikke holde seg for gode til å makse trumpismen?
    1 liker
  21. Sånn synes jeg det har vært under Janne 2.0 i hele år..
    1 liker
  22. Hadde Edvardsen en skade eller noe etter forrige kamp, eller slitt på trening? I mine øyne har han vært en av våre desidert beste i de siste kampene.
    1 liker
  23. Hugo mer enn antyder at tempo på Bodø treningene var ett sjokk... hvis intensitet på trening er dårlig.... da blir vel intensitet i kamp deretter? Noe å ta tak i her?
    1 liker
  24. Dette var spill uten fart og selvtillit. Antonsen er er veldig forutsigbar. Hvis vi skårer i dag, blir det Kassi som gjør det. Hadde satt inn Ollie og Lumanza.
    1 liker
  25. Spilles han noen gang i bakrom?
    1 liker
  26. 1 liker
  27. Tipper uavgjort. tror forøvrig de resterende kampene våre ender med U
    1 liker
  28. Bjarte haugsdal med scoring for Øygarden mot Tromsø i dag. Må hentes tilbake ASAP.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...