Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. nov. 2020 i alle områder

  1. Lagoppstilling: Skoglund - Bjørneboe, Reinås, Søndenå - Normann, Aandal, Kielland, Loennecken, Grønli - Bjånesøy, Jönsson. Benk: Panengstuen - Fennefoss, Fladberg, Hauge, Hegna, Kristoffersen, Lundblad, Omarsdottir, Renolen.
    4 liker
  2. Har du drukket opp Stabækguttølet ditt, sier du? Eller gikk du kanskje glipp av første runde med bestilling? Vil du prøve de nye typene, eller kanskje dele gleden av godt, blaatt øl med noen til jul? Nå har du sjansen! Vi åpner herved for en ny runde med bestilling, og denne gangen er det hele tre nye typer øl, inkludert en juleøl! Klikk på bildet under for mer info og bestilling: Bestillinger må inn senest søndag 29. november, og utlevering blir på Nadderud rundt midten av desember, i god tid før jul.
    3 liker
  3. Veldig lovende dette, selv om vi tapte. Vi spilte jevnt med Enga og har så absolutt sjanser til å hevde oss i Toppserien neste år. Med noen få forsterkninger kan vi bli blant de 3-4 beste. Gratulerer jenter dette var bra !
    2 liker
  4. Skaper for lite, men styrer hele annen omgang. Vi kommer til å klare oss bra i toppserien.
    1 liker
  5. Faen ass, dette var et eneste langt nesten. Godt jobba, og vi er ikke langt bak det som kanskje er Norges beste lag. Litt bredere stall neste sesong, så kan dette bli et riktig bra neste år.
    1 liker
  6. Årets spiller i førstedivisjon!
    1 liker
  7. Ønsker ikke mase, men... Ble dette lagt helt på is, eller bare på vent? Jeg var innom siden etter å ha sett stb.nostalgis video fra kampen mot Molde som ble lagt opp i dag. Får man lagt til disse på de aktuelle kampene? Det ser ellers ut til at linkene til Budstikka ikke funker lenger ?
    1 liker
  8. Takk, da har jeg fått billett
    1 liker
  9. 1 liker
  10. Verdt å merke seg at etter seriestarten har vi ikke sluppet inn mål med Reinås på banen!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...