Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. nov. 2020 i alle områder

  1. Kan være allerede tilbake mot Molde ref sak i avisutg av Budstikka. Har trent mer og mer denne uken etter positive svar fra Mr-undersøkelsen. Kan være i full trening fra mandag. ‘Det går veldig bra. Fort skadet og fort frisk igjen’ smiler Yaw
    19 liker
  2. Foreløpig har vi fått en ganske liten leveranse og mesteparten er delt ut til spillerne. Vi har derfor valgt å ikke legge den ut på nettbutikken foreløpig. Det kommer en ladning til om 1-2 uker hvor logoen er hvit og dermed litt mer synlig for de som ønsker det.
    8 liker
  3. https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/pandemipavirkede-tall-i-lisensrapporteringen/ Litt uvant å se en lang grønn strek for oss når det gjelder økonomi. Bare Bodø/Glimt og Mjøndalen som har vært lenger i grønn sone enn oss. Fem lag i rød sone.
    5 liker
  4. Alles øyne er rettet mot oss neste helg. Tar vi poeng fra Molde er Glimt seriemester. Kanskje vi til og med får oppmerksomher i Eurosport studioet. I hvertfall kampen vår....
    4 liker
  5. Var det ikke de som slet så mye at de måtte permittere spillerne?
    4 liker
  6. Husk at Containerbutikken på Nadderud er åpen hver tirsdag ettermiddag. Der får dere også kjøpt munnbind.
    2 liker
  7. Man begynner å se frem mot en ny sesong. Med flere kamper satt opp innendørs er det vel litt usikkert hvor lett det er å få sett dem LIVE, men man kan jo leve i håpet. https://www.stabak.no/nyheter/her-er-stabaeks-vinterprogram
    1 liker
  8. Zara Jönsson signerte i ettermiddag ny kontrakt med Stabæk. Les mere HER
    1 liker
  9. Justine har blitt kreditert scoringen. Dommer godkjente det, og i motsatt fall hadde ikke vi godkjent det. Skuddet til Justine har retning på mål, og da skal det ikke registreres som selvmål uansett.
    1 liker
  10. Pluss i boka til matteeleven på første rad Sladr i vei, elevene mine har sett det før
    1 liker
  11. Vi skal nok legge til at Engen spilte litt på resultat også, de skal kjempe om cup-gull og videre cupspill, og i tillegg har de vel noe CL-greier også. Så fullt forståelig at de prøvde å spare seg litt. Dersom vi hadde ledet 2-1 til pause i stedet for dem, hadde vi nok sett en helt annen andreomgang. Det hadde dog vært spennende å fått sett: hva de hadde fått til etter at vi hadde funnet stilen dersom de hadde prøvd alt de hadde orket.
    1 liker
  12. Oioi, en regnefeil fra mattelærer’n!! Vi har 59 mål i serien pt, og etter neste kamp vil vi ha spilt 18 kamper. For å ha et målsnitt på 4 trenger vi rolige 13 kasser i siste kamp. Tror du glemte å legge til selve kampen i regnestykket ditt, slik at du delte målene på 17 kamper! Jeg skal love å ikke sladre til elevene dine.
    1 liker
  13. Dette var jeg ikke klar over. Bra! Burde ikke dette ligge i nettbutikken på hjemmesida? Uansett, jeg kjøper 10 på chixas siste kamp på søndag, så er brandingen på plass
    1 liker
  14. En god latter forlenger livet. Og denne ville være av en slik karakter at det nok kunne bli snakk om evig liv.
    1 liker
  15. Å komme tilbake til Bergen i dette været er akkurat som en ekskjæreste som du har glemt hvor jævlig hun var, sier Stabæk-kapteinen med et glimt i øyet til Eurosport.
    1 liker
  16. Ikke påstå at noen påstår noe uten at de har påstått er vel det endelige svaret for begge parter. Ringo skrev vel kun at det passet inn i et bilde av rare signeringer/lån og at det er interessant OM det stemte. Synes det er flott at du i det hele tatt tar tempen på fora @Jon og ikke minst svarer, men det er ingen grunn til videre å grave dypere skyttergraver. Jeg vet lite om emisjon og disse kinesiske ryktene, men kan du svare på i det hele tatt hvorfor klubben/ASet i det hele tatt ønsket en emisjon i fjor på denne tiden? Hadde vi interessenter som hadde signalisert siden dette i det hele tatt var et tema?
    1 liker
  17. Ære være arbeiderklasseklubben Vålerenga – og milliardærene i styrerommet som sender regninga til fellesskapet og de som har minst. Ja, sånn pisser Enga, og Enga pisser sånn! ???
    1 liker
  18. 1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...