Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 16. nov. 2020 i alle områder

  1. Intet mindre enn SYV tidligere akademispillere i (nød)landslagstroppen. Det er kult, det!
    42 liker
  2. Gratulerer til akadamiet! Bare å printe ut denne troppen og lime det på alle vegger rundt Nadderud, sånt at alle unge spillere kan se nøyaktig hva du kun få til gjennom akadamiet i Stabæk. Best i Norge, by far!
    27 liker
  3. Regelen gjelder for de som har blitt smittet ila de siste 6 månedene. Thorsby ble smittet i midten av mars. Det er over 6 måneder siden.
    2 liker
  4. Hanche og Skjelvik er bekreftet klare. Granli, Askildsen er kontaktet. Tidligere juniorer Thorstvedt og Møller Dæhli er også meldt klare. Thorsby kan muligens være med da han har hatt corona. Rogne er nok også på listen til ‘nødlandslaget’ Gøy med mange tidligere blaa!
    2 liker
  5. Både Hanche og Granli kontaktet av NFF for å spille på nødlandslaget. Det er kult.
    1 liker
  6. Det ble 9-1 til slutt med syv forskjellige målscorere. Mener det er første gang i seriekamp, men var samme antall i cupen mot Konnerud i 2010. Ellers ser det ut som antall seriekamper på rad med seier er tangert for. Bjørndalen med tre mål. Er vel en del andre endringer i rekordtråden, så får studere den nøye før oppdatering. Vel, viste vel ganske bra i de siste kampene at vi har et langt høyere nivå enn noen av de andre klubbene. Malene Wik Alfredsen fikk også sine første minutter på banen. Ina Kristoffersen og Elise Lundblad fikk sine første mål.
    1 liker
  7. Alles øyne er rettet mot oss neste helg. Tar vi poeng fra Molde er Glimt seriemester. Kanskje vi til og med får oppmerksomher i Eurosport studioet. I hvertfall kampen vår....
    1 liker
  8. Var det ikke de som slet så mye at de måtte permittere spillerne?
    1 liker
  9. Foreløpig har vi fått en ganske liten leveranse og mesteparten er delt ut til spillerne. Vi har derfor valgt å ikke legge den ut på nettbutikken foreløpig. Det kommer en ladning til om 1-2 uker hvor logoen er hvit og dermed litt mer synlig for de som ønsker det.
    1 liker
  10. Husk at Containerbutikken på Nadderud er åpen hver tirsdag ettermiddag. Der får dere også kjøpt munnbind.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...