Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 25. nov. 2020 i alle områder

  1. Husk at det er årets viktigste, ikke beste det skal stemmes på. Solheim har vært den mest viktigste. viktig i garderoben leder på banen spilt godt i ALLE posisjoner i forsvaret når de andre har vært skadet, blitt solgt eller underprestert profil utenfor banen, i et år vi har fremstått fryktelig grå og kjedelige
    19 liker
  2. 0%. Det har du allerede fortalt oss.
    7 liker
  3. Da stemmer jeg på Hanche ved å avstå å stemme på noen. Den suverent beste spilleren vår i år. Edvardsen er kanskje bestemann av de som er igjen?
    6 liker
  4. Etter å ha summet meg litt etter helgen er det tre ting jeg står igjen med: - At vi som sliter med å score ikke klarer å finne plass til vår mest målfarlige spiller (Kassi) er veldig rart. Skytte hadde mange gode løp i boks, men det blir bare nesten hele tiden. Hadde det vært Kassi istedenfor i disse situasjonene hadde det fort vært mål på måltavla. Og med den målteften Antonsson viser kan jeg like så godt ta frem min gamle kjepphest; putt Kassi som spiss. - Lumanza hadde en veldig god førsteomgang. Strødde offensive pasninger som i gamle dager, og flyttet ballen fortere enn Bohinen og Skytte. Dette må bygges videre på. - Generelt sett: Fy faen så tregt vi flytter ball kollektivt. Ikke rart vi sliter med å finne åpninger. Hvis ikke dette bedres snart begynner jeg også å nærme meg de som mener Janne står for dinosaurfotball.
    5 liker
  5. 4 liker
  6. God analyse @ringo, bortsett fra at jeg ikke helt kjøper konklusjonen din (og du virker også litt usikker på den selv), omskrevet: vi har så mange negative effekter etter mange utskiftninger at vi må fortsette med mange utskiftninger. Ser ingen grunn til å kvitte oss med Lumanza og Skytte med mindre det er fordi vi har for mange midtbanespillere. Per nå er det ikke akkurat flust med utfordrere til førsteelleveren (evt. erstatninger ved skader og karantener). Vi trenger bredde, vi trenger stabilitet i spillergruppa, og vi trenger litt påfyll, la oss si en spiller til i hvert ledd. Hvis vi ikke får forlenget med Valsvik trenger vi minst en midtstopper. Spillere vi kan slippe er, etter min mening: Øveraas, Kinoshita og Botheim. I tillegg er jeg veldig usikker på Maatsen og Antonsson, men det haster ikke med å bli kvitt dem (med sistnevnte handler det kanskje om forlenget leie eller noe slikt?)
    4 liker
  7. Caroline Graham Hansen er nominert til årets spiller av FIFA
    4 liker
  8. Resultatene viser vel akkurat det man opplever hver runde. Det er ikke et snev av utvikling.
    3 liker
  9. Yaw Amankwah! Viktig både på og utenfor banen.
    2 liker
  10. Det kan jo være en av grunnene til at han ikke er i jobben om 1-2 år. Som trener skal man både skape resultater og følge klubbens filosofi. Jeg tar for gitt at dette er gjennomgått ifm ansettelsen hvis det mot formodning ikke var kjent fra før. Status nå er at vi presterer dårlig på banen og i liten grad gir nye akademispillere sjanser. Da er det ikke mye å være entusiastisk for.
    2 liker
  11. "Med bilen full av tro, og belgisk øl." Er det noen som ikke trenger kassa må det jo være vår nye belgiaproff? (Men at han fortjener den mer for en halv sesong enn noen andre fortjener for en hel, det er udiskutabelt.)
    2 liker
  12. Også håper jeg virkelig Janne knekker koden etterhvert!! Har ikke klart det enda. Også irriterer jeg meg grønn over at man ikke satser på en spiller som Normann som er den som har scoret mest av alle pr spilte minutt (vil jeg tro). Mens Maatsen med ett kremmerhus (!) får spille og bomme gang på gang! Sats heller ungt og utviklingspotensialet kontra det vi har sett fremover på banen spesielt! Se hvordan Aga og Torstvedt har blomstret etter å ha forlatt oss! Hva gjøres feil?? Hvilken utviklingsarena for egenproduserte talenter er A-laget Idag?
    2 liker
  13. Ikke spørre kapteinen??
    2 liker
  14. Oppsummeringen av sesongen fortsetter på stabak.no «Justine Kielland har scoret 6 mål – hvorav to cornere skrudd rett i mål. I tillegg har hun 20 assister.» Les hele artikkelen HER
    2 liker
  15. Ok, det viste jeg ikke. Litt rart å kunne stemme på feks Ottesen men ikke Hanche. Men en det er sikkert bare meg ?
    1 liker
  16. Nei, et av kriteriene som har vært brukt i alle år er at spilleren må være i klubben ved sesongslutt.
    1 liker
  17. Kan man ikke stemme på noen av de som dro v forrige overgangsvindu? Hanche-Olsen blant annet
    1 liker
  18. Minner litt for mye om 2010 sesongen med Jønsson
    1 liker
  19. Takk for matematisk velfundert svar! Ser nå du hadde 12% før denne runden
    1 liker
  20. Jeg tror alle har fått med seg at vi ikke har vært like bra som Glimt i år. Men har du sett lag som Godset, Mjøndalen og Sarpsborg i år? Det er ikke blendene tiki-taka der i gården heller.
    1 liker
  21. Nei, jeg mener at vi har spilt ræva fotball.
    1 liker
  22. Bare jeg som sitter å koser meg med at Brann tok det hjem idag... det er faktisk noe av det kuleste som har skjedd i eliteserien i år! To sparka trenere i RÆVBK tar seieren hem. Rosenborg og ledelsen var de som ville felle oss i en sak jeg husker godt! Liker ingen av de som sitter og styrer på benken til SKB. Men idag ja.
    1 liker
  23. Hyggelig, men også et tankekors når vi ser hva egne spisser leverer.
    1 liker
  24. Ser ikke problemet med konkurranse og noe som kan minne om spenning i en slik begredelig og kjedelig sesongavslutning? Synd å si, men det eneste som er interessant med dagens tabell er hvorvidt Odd snyter Engen/Rbk for bronsen.
    1 liker
  25. At RBK taper er alltid vår vei. Jeg vet at du ikke kan basic sannsynlighetsregning, men jeg kan berolige deg med at denne kampen ikke angår oss direkte.
    1 liker
  26. Hanche på en form for rundens lag (Unibet team of the week) i Belgia etter seieren i helgen!
    1 liker
  27. Har du noensinne i ditt liv hatt en god følelse, Franck?? For meg høres du ut som han som kommer ut fra matteprøven og hylgriner fordi han tror han skal stryke - når sensuren kommer tilbake viser det seg at det var full pott og toppkarakter uten at det kommenteres noe nærmere. Veldig lei av maset ditt om nedrykk, du er desillusjonert.
    1 liker
  28. Bernt Hulsker på Indre bane med skryt av $tabæk $upport fra hans tid i Stabæk.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...