Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 28. nov. 2020 i alle områder

  1. Tror mange er enige i at Hanche har vært den viktigste. Men nå er kriteriene slik at man ikke kan stemme på han, og da er det vel greit å plukke en av de som faktisk er i troppen nå? Jeg klarer ikke helt å se poenget med å "sabotere" SS sin egen avstemning pga regler som det attpåtil virker som stort sett alle er enige i?
    15 liker
  2. Evnt forrappe Kai mot trege Mjøndalenspillere? Liker det
    7 liker
  3. Her var tråden ja. Forventet startellever: Sandberg. Ottesen, Yaw, Valsvik, Solheim. Norman Hansen, Skytte, Bohinen, Kai, Eddie. Antonsson.
    5 liker
  4. Blir jo rart å stemme på noen som ikke er her. Hjelper ikke å snakke om snøen som falt i fjor, bedre å snakke om de som er her nå. Yaw og Edvardsen har dessuten vært her hele sesongen, mens Hanche dro halvveis. Vil derfor si de har vært viktigere for sesongen sett under ett.
    4 liker
  5. Du trekker frem to stoppere på under 190 og en midtbanespiller som sto over forrige kamp pga strekk, og er tvilsom til denne? Jeg tror du kan slappe av, vi kommer nok ikke til å sette opp Kai i hodedueller mot midtstopperne til Mjøndalen.
    3 liker
  6. I følge altomfotball.no var Fredrik Brustad eneste over 182cm av de 6 offensive som startet forrige match. Av de tre som kom inn offensivt, var to under 180. Sistemann var en 19 år gammel debutant som kom inn på kanten. Lite informasjon om han. Man kan selvfølgelig ha muskler selv om man ikke er storvokst, men det fremstår ikke som et lag med store bøller...
    3 liker
  7. Klubben skriver på stabak.no: «Som takk for all støtte, tålmodighet og raushet gjennom 2020, har vi besluttet å overføre alle årets sesongkort til 2021.» Les hele saken HER
    3 liker
  8. Imorgen får du se heftig duellspill over hele banen. Så håper vi det beste for utfallet..
    2 liker
  9. Planen er vel at Kai skal prøve seg mot forsvaret deres
    2 liker
  10. Sabotasje? Det er vel å ta i? Reglene er slik av praktiske årsaker, og det er selvfølgelig ingenting å henge styret for. Men det er da ikke illojalt (eller sabotasje som du kaller det) å påpeke hvem som faktisk har vært vår viktigste spiller i år? Jeg ser ingen urimelighet i at deltakelsen i avstemningen kan gå litt ned fordi manges førstevalg ikke står på lista. Mener du vi skal late som Solheim/Edvardsen (eller hvem som enn ender opp med å vinne) var viktigere enn Hanche for ikke å såre følelsene til noen? Sabotasje ville vært å stemme på Botheim.
    2 liker
  11. Valget mellom pest eller kolera. Edvartsen, Bohinen, Solheim eller Sandberg? Lumanza er nok viktigere enn folk tror. Vi kan nok trygt si at det er laget , det kollektivet som har vært best. Defensivt. Jonsson. Enkeltkamper. Kassi, Hanche, Hugo, Skytte kan vel ikke stemmes på.
    2 liker
  12. 2 liker
  13. Taper vi denne, havner vi bak Aalesund på tabellen.
    2 liker
  14. Det får du se i morgen, Solholm Johansen, Gauseth, Nakkim etc etc. Men antar planen er å hvile Lumanza til VIF kampen. Vår Solheim venter tøft duellspill imorgen og det er de gode på i Mjøndalen.
    1 liker
  15. Skal man forsvare seg gir det mening å måtte være i standt til å stå i mot styrkene til motstanderen. Kommer de med raske angripere er det farlig å stå med 4x Valsvik. Kommer det et lag med Flo'er vil 4x Meling bli avslørt. Men i angrep? Der må det da være viktigere å ha noen dimensjoner der man er veldig mye bedre enn motstanderen? Så hvis du tenker at vi skal se mest av Kai fremover, så tar vi det som veldig positivt at han er god på noe helt annet enn forsvarerne til Mjøndalen. Dessverre, så er det heller ikke så lett heller. For selv ikke forsvaret til Mjøndalen fremstår som noe spesielt mye fysisk sterkere enn et hvilket som helst annet forsvar i Eliteserien. Hvor kom egentlig det med Mjøndalen og muskler fra? Var det alle minnene fra Brochmann som tok overhånd?
    1 liker
  16. Og hvordan skal det fungere? Og risikerer vi ikke at det blir jukset?
    1 liker
  17. Viking rykker ikke ned. De lagene bak oss må vi for all del ikke slippe nærmere.
    1 liker
  18. For meg ingen tvil. Hanche-Olsen fortjener årets kasse for den halve sesongen han hadde.
    1 liker
  19. foretrekker også to spisser. Spesielt med tanke på at ingen av spissene våre passer inn som midtspiss i 4-3-3. Derimot er det mange som kan gjøre en bra jobb i 4-4-2. Hvordan havnet egentlig Janne på 4-3-3 kjøret? Trodde hele filosofien hans var basert på to spisser
    1 liker
  20. Han er ung og det vil svinge, men vi sliter åpenbart med samhandlingen (tempo, possesion, pasningskvalitet) så det er kanskje ikke så dumt å stå med det samme mannskapetlitt? Kall meg gjene oldschool men Stabæk fotball spilles med 2 spisser dette 433 "tullet" kan jeg klare meg uten.
    1 liker
  21. Stemmer nok det. Den moderne klubben er jo bygget på grå typer kjent for sitt manglende engasjement... Bare se på Ingo, mangler totalt passion ?
    1 liker
  22. Husk at det er årets viktigste, ikke beste det skal stemmes på. Solheim har vært den mest viktigste. viktig i garderoben leder på banen spilt godt i ALLE posisjoner i forsvaret når de andre har vært skadet, blitt solgt eller underprestert profil utenfor banen, i et år vi har fremstått fryktelig grå og kjedelige
    1 liker
  23. Da stemmer jeg på Hanche ved å avstå å stemme på noen. Den suverent beste spilleren vår i år. Edvardsen er kanskje bestemann av de som er igjen?
    1 liker
  24. Gratulerer Glimt! Helt rått! De har altså ufattelige 2 uavgjort, 1 tap og resten seire. Kuleste gullet i Norge bortsett fra i 2008.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...