Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 01. des. 2020 i alle områder

  1. Brochmann friskmeldt! https://www.miffotball.no/nyheter/tonny-friskmeldes
    17 liker
  2. Artig med Piggy! Nå kommer det til å være mange etterpåkloke den ene eller andre veien etter kamp: «Skjønner hvorfor han ikke har fått spille så mye, helt riktig av Janne.» eller : « Kan ikke skjønne hvorfor han ikke har fått mer spilletid. Ikke rart talentene stikker rett ut dørene.»
    12 liker
  3. Forventet startellever: Sandberg. Ottesen, Valsvik, Piggy, Solheim. Edvartsen, Kai, Bohinen, Skytte, Kassi. Antonsson.
    11 liker
  4. Kassi er alltid god mot vålerenga! Har troa her
    8 liker
  5. Du beskriver livet på forumet svært presist! Er det ikke deilig å være fan? ?
    2 liker
  6. Med eller uten politibeskyttelse ?
    2 liker
  7. Solheim for min del. I tillegg til den herlige og typen og tilpasningsdyktighet på banen har han enormt mange avgjørende involveringer og blokkeringer i egen boks. Utrolig oppofrende og ærgjerrig! Hanche stakk halvveis, og har ikke vært med i den avgjørende fasen av sesongen, så helt fair å utelate han. Edvartsen er god og jeg digger mentaliteten og spillestilen hans, men ikke helt der at han kan blir årets spiller ennå, synes jeg. Yaw er dog en mulig utfordrer. Bohinen har jo vært altfor ujevn, men synes han har vært tilbake i bra slag siste par kampene, samme med Sandberg. Litt pussig når man snakker om Stabæk, men som noen skrev her så er det egentlig et bra kollektiv som har reddet oss i år. Vi fremstår som et solid lag med en god innstilling over hele linja.
    2 liker
  8. Neste år foreslår jeg at vi stemmer på valgmenn som igjen velger årets viktigste spiller.
    2 liker
  9. Spennende med Piggy. Skulle ønske vi startet med Normann Hansen på topp i stedet for Antonsson, men nå har vi om ikke annet noen som kan komme inn og gjøre en forskjell om vi skulle trenge det. Håper vi banker Enga gule og blå, og sender Fagermo hjem med halen mellom beina!
    1 liker
  10. I serien «hva gjør du nå» på stabak.no er turen kommet til Tom Stenvoll
    1 liker
  11. Ingen fare Iår, engasjementet er så tyst..
    1 liker
  12. Nå synes jeg du er streng, geirti. Husk på at flesteparten av de du nevner er unge spillere, som kan trenge litt tid på å slå gjennom og etablere seg i førsteelleveren. Også naturlig at de varierer mer enn spillere på 25+. Ser lett for meg at tre av nevnte kan spille fast på Stabæk om to-tre år, kanskje enda raskere. Har trua!
    1 liker
  13. Dersom man ikke er så heldig å bli valgt ut som tilskuer gjennom sesongkortet sitt har SATS Bekkestua en konkurranse hvor man kan vinne billetter til kampen mot Engen på deres instagram! Måtte de ende opp hos noen som gir alt fra tribunen!
    1 liker
  14. Hepp, De sier detnormalt tar ca 1 år før en ny spiller glir sømløst inn i et lag - om du ser på UTEspillerene som startet for oss i går er det bare Bohinen som har vært her lenger enn 1 hel sesong (men hadde vel streng tatt gjennombruddet sitt i fjor høst), 2 kom midtveis i fjorårssesongen, 2 kom før årets sesong og 5* kom i "sommervinduet". At samhandlingen ikke er spesielt god er ikke så overraskende. Ballinnehav er 60-40 fordel Mjøndalen, pasningskvaliteten vår er 69% mot Mjøndalens 82%.... Vi har mye å jobbemed fremover.... *nei, jeg har ikke glemt at Skytte også var her i fjor...
    1 liker
  15. Bør hviles utover nå, og gi sjansen til Piggy?
    1 liker
  16. Tror mange er enige i at Hanche har vært den viktigste. Men nå er kriteriene slik at man ikke kan stemme på han, og da er det vel greit å plukke en av de som faktisk er i troppen nå? Jeg klarer ikke helt å se poenget med å "sabotere" SS sin egen avstemning pga regler som det attpåtil virker som stort sett alle er enige i?
    1 liker
  17. Får kaste inn en vouch for Edvardsen, Synes han er vår beste i angrep de fleste kampene, og han har spilt mye i år. Han har en god del mål og assist, og han jobber hardt der oppe. Tipper jeg hadde stemt på Hanche hvis han ikke hadde blitt solgt, og på Bohinen hvis han hadde holdt den gode formen, men den jeg synes har vært gjevest best på laget i år er Oliver.
    1 liker
  18. Husk at det er årets viktigste, ikke beste det skal stemmes på. Solheim har vært den mest viktigste. viktig i garderoben leder på banen spilt godt i ALLE posisjoner i forsvaret når de andre har vært skadet, blitt solgt eller underprestert profil utenfor banen, i et år vi har fremstått fryktelig grå og kjedelige
    1 liker
  19. Gratulerer Glimt! Helt rått! De har altså ufattelige 2 uavgjort, 1 tap og resten seire. Kuleste gullet i Norge bortsett fra i 2008.
    1 liker
  20. Fins det noe mer sexy enn Godset - LSK i playoffkamp på lille julaften? Hehe
    1 liker
  21. Jeg vet du mener det, men jeg har det helt fint ?
    1 liker
  22. Kødder du med meg eller? 3-4 ganger? 1. omgang er vel fort årsbeste på tribunen (sett bort ifra den ene kampen vi fikk på ståfeltet). At det faller litt når laget faller sammen er vel ikke så rart. Og med den totale kollapsen på slutten i dag er det vanskelig å finne energi til å fortsette å synge. Å skape trøkk når alle står med to meters avstand, og man maks er 15-20 stk som synger, er en fryktelig tung oppgave. Jeg mener man bør innse at dette er vanskelige forhold for en forsanger, og kanskje justere forventningene sine ned litt.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...