Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 04. des. 2020 i alle områder

  1. Bruk heller pengene på Gustav Valsvik
    12 liker
  2. Jeg var blant de heldige som ble trukket ut til å se kampen i går. Hadde jeg lyst? Nei. Gledet jeg meg? Nei. Gikk kampen på TV? Ja. Været? 2 varmegrader og pissregn. Etter så mange elendige og triste kamper uten sjanser eller mål for mine kjære blaa, hadde jeg helt gitt opp. Det har omtrent bare gitt fortvilelse og frustrasjoner å se dem spille. Har hatt sesonkort siden 1997 og vært på alle kamper jeg har kunnet, men nå hadde jeg virkelig nada lyst. Men siden jeg hadde takket ja da tilbuet kom, var det for svakt å ikke møte opp. Og det ble en gedigen opptur! Første 20 var som ellers i sommer/høst langt under pari. Så kom noen halvsjanser og to store vi kunne/burde scoret på. Andre omgang var virkelig moro å se på. Innsats over ferdigheter, men slik skal det være. Vi har nå midtstopper som er god med ball, og særlig Solheim, Edvardsen og Skytte er herlige å se på. Det var vinnervilje og trøkk helt ut, vi skulle virkelig hatt tre poeng. Troen og håpet er tilbake, og jeg gleder meg til de siste kampene - som jeg neppe får se - og neste sesong. Takk for oppturen og en topp kveld!
    12 liker
  3. Kjempetalenter fra 2016 årgangen håper jeg i alle fall de drøyer litt med.
    9 liker
  4. Ingen fare, alle andre skjønte nok godt hva du mente. Og du har helt rett i at det bør være et veldig interessant marked.
    7 liker
  5. Er vel samma f hva han sier til media? Tydelig at det som ble sagt i garderoben funka, og det er alt som teller. Jizez.
    5 liker
  6. Og hjemmesiden til klubben er ikke tilgjengelig for alle? La meg omformulere; Er vel samma f hva han sier offentlig? Tydelig at det som ble sagt i garderoben funka, og det er alt som teller. Jizez.
    4 liker
  7. Du har rett arni, feil ordvalg av meg;) Poenget mitt står fortsatt dog.
    4 liker
  8. Deilig hvordan du parerer hersketeknikk med hersketeknikk? Eller for å dra en frekk sammenligning fra kampen: En dårlig første- hersketeknikk ble til en meget underholdende andre-hersketeknikk! ? God natt alle sammen og heia Janne, Stabæk og alle de andre utmerkede menneskene o og rundt Stabæk⚽️
    3 liker
  9. Stopp denne absurde diskusjonen. Janne svarer helt greit i pausen og etter kampen.
    3 liker
  10. Strengt tatt viser vel innlegget til smart at ikke alle kan være enige om det.
    2 liker
  11. Godt å se at Kjelsås akademiet leverer, takk til dem!
    2 liker
  12. Louise Normann signerte onsdag ettermiddag ny kontrakt. Les mer HER
    2 liker
  13. Tror du skal la de fleste fra akedmiet får et år eller to på juniorlaget før de kan få noe som helst spileltid på a-laget
    2 liker
  14. Vi har allerede en skadeutsatt stopper. Overrasket over at han i det hele tatt ble tilbydd 1 år. Trodde Vålerenga nå bare skulle bestå av telemarkinger.
    2 liker
  15. Leser på Twitter at vi, LSK og Brann er ute etter Solo Owusu fra Raufoss. Synes Raufoss har flere spillere som kunne vært interessante for oss, blant annet Høvik-gutten Matias Moldskred-Belli som er på utgående kontrakt.
    2 liker
  16. At dette i det hele tatt er en diskusjon. Trodde alle visste at det som sies i garderoben er noe helt annet enn hva media får høre. 95 % av det som sies i intervjuer er jo bare jatting. JJs oppgave i media er å beskytte spillerne fra mer kritikk enn nødvendig og det gjør han stort sett på en god måte. Samtidig er det ikke vanskelig å se på disponeringene at han egentlig ikke er fornøyd.
    2 liker
  17. Stop denne absurde diskusjonen. Vi kan alle bare være enige om at Janne svarte ekstremt klønete.
    1 liker
  18. Det er da samme f for deg om noen på forumet her mener at det gir mere kredibilitet og troverdighet å være ærlig evt kompetent nok til å si det alle andre ser og tenker også offentlig? Merkelig at du er så kritisk til de innspillene på et supporterforum. Selvsagt er det viktig hva treneren sier utad, i likhet med hva alle andre i klubben også kommuniserer. Dette er ganske grunnleggende PR/markedsføringsprinsipper. Der håper jeg klubben har en strategi. Men, det er heldigvis lov å være uenig her! ?
    1 liker
  19. ? Håper ikke Stabæk er så desperate nei. Men aldri si aldri om Ingo. Helt sikker på at han har trua på 4-5 åringene også! Får vel presisere at jeg skrev feil og bomma med 10 år: 03-04-05 osv årganger?
    1 liker
  20. Har sett mye av Raufoss siste par årene, og tviler ikke et sekund på at Solo kommer til å ta nivået i Eliteserien. En versatil spiller, men som du sier har han spilt stopper i år, ja. Relativt liten av vekst til stopper å være, men likevel vært en av ligaens beste. Vi har vel ikke så aller verst track record med spillere fra Oslo Øst heller.
    1 liker
  21. Ottesen late bloomer? Den var god, han er 19 år. Traff han her på Kjelsås igår
    1 liker
  22. Jeg er veldig fornøyd med hentingen av Edvardsen og Ottesen. Late bloomers som har utviklet seg i litt lavere divisjoner istedenfor Eliteserieklubbenes andrelag. Hvis han her kan føye seg inn i rekken av slike kjøp sier jeg go for it. Ifølge transfermarkt er han primært midtstopper? Men kan bekle defensiv midtbane og høyreback i tillegg.
    1 liker
  23. Ok. Du vet. Gjorde vi noe som helst progresjon etter <pause praten>?
    1 liker
  24. Det kommer noe fornuftig ut fra denne kanten her en sjelden gang heldigvis? Fra deg også, av og til! ? Nå gleder jeg meg til neste kamp!
    1 liker
  25. Jeg er glad i sunn fornuft, og det du skriver er i min verden sunn fornuft. Selvsagt skal han beskytte enkeltspillere, men når laget svikter må han åpenbart påpeke det. Hvis ikke mister han mye kredibilitet og troverdighet hos meg.
    1 liker
  26. NOE må de ha snakket om i pausen hvertfall. Det var ett helt annet lag som entret matten i andre. Det er treneren som må vite hvordan han pedagogisk skal trykke på de riktige knappene. Denne oppgaven er forskjellig fra spiller til spiller og prestasjonsgrupper. Å fokusere på hva som fungerte er en metode. Folk vet vanligvis godt selv hva de ikke har gjort bra nok. Mulig det var noe bra med det defensive arbeidet som de har terpet på trening. Og det var da enkelte angrep som var lovende, selv om mesteparten var sirup. Og jeg tviler på at en trener alltid sier hundre prosent ærlig til media hva som blir sagt i garderoben. Janne: " Jag har bedt Emil og Sammy om å flytte ballen snappere." VG til Emil: " Hva har du å si om at Janne sa i pausen at du flytter ballen tregt? Emil: "Det er ikke alltid så lett når bevegelsene uteblir." VG : "Jonsson og Bohinen uenige om hvor skoen trykker for Stabæk." Så derfor tar man den diskusjonen i garderoben og ikke i media.
    1 liker
  27. Han er ikke det, men han er en pedagog han står ikke å snakker ned noen, eller kommer med en hårføner til media! Han bygger relasjoner og lag!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...