Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 12/10/2020 in all areas

 1. Hugo historisk som den yngste som først når 100 eliteseriekamper. Gratulerer! synd det ikke er i Blaatt.
  5 likes
 2. Bluemaster påpeker igrunn poenget mitt, som ikke var at Glimt vinner kamper pga flaks. Men de har hatt en sesong der alt stemmer og der de har truffet godt på bla spillerlogistikk og fravær av langvarige skader. Man kan i stor grad påvirke sin egen "flaks" ved å gjøre mest mulig rett, men ingen kunne f.eks forutse Junker som toppscorer. At så mange spillere i samme år kanskje makser potensialet sitt er ikke en selvfølge, selv om alt gjøres etter perfekt mal. ES i år har kanskje vært enda mer bingoliga enn vanlig, med unntak av Glimt- kampene og det er jo også selvsagt lettere å være så suveren når RBK skuffer og Molde bare har en middels sesong
  4 likes
 3. Eller dommer-inkompetansen som jeg velger å kalle det.. ?
  3 likes
 4. Jeg blir fremdeles like sykt lyn forbannet når jeg blir minnet på det! Også når jeg så ser Skytte dasse rundt i den vakre blaa - så er det ekstra salt i såret!
  2 likes
 5. Vinner serien med 25 poeng etter å ha solgt nøkkelspillere fra sesongen før og setter den ene rekorden etter den andre. I så og si samtlige kamper har motstanderlaget blitt rundspilt. Aldri har et seriegull blitt vunnet der flaks og marginer har spilt en mindre rolle enn for Glimt i år.
  2 likes
 6. Junker ville helst bli i Stabæk, mens Hugo ville til Glimt. Ikke mangel på ironi i 2020 sesongen!
  1 like
 7. Veldig interessant reportasje på tv 2 sport nå om oppturen i Bodø. Intressant hvordan Knudsen har snudd mentaliteten og instilling til det å være fulltids idrettsutøvere. Det nevnes blant annet at nye spillere fra norske klubber trenger 3-4 uker for å orke tempo på trening, og at flere blir småskadet....
  1 like
 8. Trist, men tror ikke Hugo angrer, det er jo mange hakk opp sportslig.
  1 like
 9. ? Det er bare jeg som ikke liker så godt ordet flaks i idrett. Dominerer man kamper, spiller seg til flest sjanser, har selvtillit og det aller viktigste- bedre ferdigheter enn de andre lagene er man gjerne i flyt/medvind og da har man gjerne marginene med seg. Jeg mener man kan snakke om flaks/tilfeldigheter i enkeltsituasjoner, typisk stang inn osv. Men gjennom en hel sesong blir det helt feil bruk av begrepet (i min verden).
  1 like
 10. Junker med 25 mål på 24 kamper, ikke verst!
  1 like
 11. Dette kan vel vanskelig ses på som noe annet enn et lite (veldig velbegrunnet) stikk mot klubben.
  1 like
 12. Hugo Vetlesen passerer 100 kamper i eliteserien i dag. Tidenes yngste til å nå den milepælen og fremdeles like trist at han ble solgt.
  1 like
 13. Linn Huseby har signert kontrakt med Stabæk. Hun kommer fra Røa, som i 2021 skal spille i 1. divisjon. Les mer HER
  1 like
 14. I artikkelserien på stabak.no «Hva gjør du nå» er turen kommet til Trine Rønning. Les artikkelen HER
  1 like
 15. 11. Flaks. Et lag kan gjøre mye rett over tid uten at det nødvendigvis resulterer i seriegull. Lag som Glimt, Stabæk, Godset mener jeg utifra ressurser i lengre perioder har mulighet til å stabilisere seg godt opp på øvre del av tabellen, men skal nok ha en sesong eller to med litt ekstra flyt for å kunne gå helt til topp (Ingen langtidsskader på nøkkelspillere og treffe godt på spillerkjøp). Flaks i fotball er også kanskje de ekstra marginene gode lag har, og man kan nok bedre oddsen for å få flaks med å gjøre mange rette ting, som Glimt har gjort over tid. RBK fremhever ofte seg selv med at det er å forsvare gullet som er den virkelige prestasjonen. Jeg tror Glimt vil være i toppen neste år også pga mange av faktorene du påpeker, og det at de synes å kunne presentere tilnærmet like godt ved skadeforfall på viktige spillere
  1 like
 16. Intensitet er viktig - RBK i glansdagene under eggen trente mindre, men med mer intensitet en konkurrentene og det sies vel at Glimt trener på samme måte. Men alt henger sammen, trening, kultur, økonomi, kontinuitet, kvalitet, rekruttering, talent, rutine, ledelse osv.osv. og tid - kanskje vi er for utålmodige - en plass midt på tabellen for en klubb av vår (nåværende) størrelse er egentlig helt ok - særlig med tanke på den spillerstallen vi har. Så vi spiler i eliten i 2021 også - det kunne vært værre.
  1 like
 17. Ottesen late bloomer? Den var god, han er 19 år. Traff han her på Kjelsås igår
  1 like
 18. All den tid makskapasiteten på Nadderud har vært 4938 de siste årene, blir det jo vanskelig å bikke 5000. 2012-sesongen var vel siste år klokkesvingen var i bruk, og dermed siste sesong stadion hadde kapasitet på over 5000. Men - poenget ditt står seg likevel. Hvor mange ganger har Nadderud vært utsolgt siden 2013-sesongen, altså i de årene makskapasiteten har vært 4938? Kan vel trolig telles på én hånd? NM-semi mot Molde i 2014, toppoppgjøret mot RBK 2015 og nedrykksdramaet siste serierunde mot Godset 2018 er de eneste jeg kommer på i farta.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...