Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 14. des. 2020 i alle områder

  1. Fra selve utdelingen: https://www.stabak.no/nyheter/solheim-karet-til-arets-viktigste-spiller
    11 liker
  2. Enig. Aga og Dio neste år er godkjent overgangsvindu på spissmarkedet.
    3 liker
  3. Vil se han tilbake i Blaat før noen andre snapper han opp.
    3 liker
  4. Jeg hørte ikke det, men sa han det så tok han feil.
    2 liker
  5. Hvorfor er Bo ute? Det var da bare 5. kortet hans?
    2 liker
  6. Janne får ta skylden for at vi ikke vinner, med at han ikke bytter inn friske bein. Veldig mange slitne på slutten. Takler ikke kamper med Rohit Saggi, skulle tro han hadde bakgrunn fra basketball - han finner frispark der det nesten ikke er kontakt. Og når folk reagerer på åpenbare feil så er det rett opp med det gule kortet. Mannen hører ikke hjemme i Eliteserien.
    2 liker
  7. Når det er sagt, sesongen er ferdig. Er så fed-up med året som har vært. La oss heller bare fokusere på neste år - det blir morsomt!!!
    2 liker
  8. Jaja - har vel vært en bra omgang det her - selv Skytte har vært brukbar synes jeg.
    2 liker
  9. Sorry, bryr meg ikke et døyt om KBK. Unner bare RBK alt vondt.
    1 liker
  10. Sikret 11.plass. I pole position til 8.plassen. Ny klubbrekord i uavgjort i eliteserien med 12 stk! Neste år omgjøres de til seire.
    1 liker
  11. Er igjen på øvre halvdel av tabellen!
    1 liker
  12. Hvorfor tar Skytte frisparkene forran Bo! Bohinen har en mye bedre frispark fot
    1 liker
  13. Få på Vogt, Cheng og Torgersen, og la de kjenne litt på nivået!
    1 liker
  14. Trodde aldri jeg skulle si noe sånt MEN: FÅ PÅ KINO !
    1 liker
  15. Aga endte med 15 mål i OBOS. Imponert!!
    1 liker
  16. Straffescoring av Oscar Aga mot LSK sikrer plassen for Grorud. Oskar Løken blir byttet inn for Raufoss på stillingen 2-2, og scorer omtrent på sitt første touch. Så utlikner KFUM, men like etterpå skaffer Løken straffe (og rødt kort) som Raufoss scorer på. Kampen ender med seier 5-4 til Raufoss, som med det så vidt kommer seg opp på 6. plassen som gir kvallik til Eliteserien.
    1 liker
  17. Det kan jeg være enig i og vil være en prioritet frem mot neste sesong.
    1 liker
  18. Synes da Solheim fortjener en startposisjon i et forsvar neste sesong. Han har vært god!
    1 liker
  19. Dette med kontinuitet vil være en evig debatt. Hvor mye kontinuitet er bra nok, og hvor mye gjør at man helt slutter å utvikle seg? Til dette med JJ. Legg merke til at Berg-familien var skikkelig på nippet til å få skuffet Knudsen for 2-3 år siden. Man var misfornøyde med stort sett alt. Nå får han vel snart nøklene til byen av ordføreren. Hva har endret seg på disse årene? Har han skiftet filosofi eller fått et helt annet spillermateriale enn han hadde for tre år siden? Eller handler det om kontinuiteten, det at han har fått holde på noen år og sakte men sikkert fått alle biter på plass? I måten jeg skriver dette er det kanskje tydelig at jeg mener det er det siste. Jeg håper vi gir Janne sjansen videre. ikke fordi jeg mener han er komplett, men fordi jeg ikke ser noe bedre alternativ, jeg ser derimot store muligheter for at vi kan fortsette å bytte trener og ramle innom en ny McKinlay hvert tredje år. Da er det ikke sikkert vi klarer å holde oss oppe i Obos engang. Når det gjelder kontinuitet i spillerstallen, så handler det om å få satt et mønster. Hvor forventer man at medspillerene dekker opp, hvem er det som skal støte fram mot spilleren med ballen, hvem dekker når du forsvinner framover på et raid. Og enda vanskeligere: hvordan spiller man sammen offensivt? Her trenger spillere god tid. I tilfellet Glimt har nok klubben funnet ut av hvordan de vil spille, da går det nok kjappere å få inn nye spillere i systemet - så lenge man ikke skifter for mange om gangen. Hos oss virker det som laget ikke helt vet hvordan de skal spille, og da hjelper det ikke akkurat på om vi i tillegg får mange nye hele tiden, og stadig skifter førsteellever. Jeg mener derfor vi bør skifte ut kun de spillerne hvor vi klarer å skaffe bedre erstattere. Da virker det logisk å begynne med Øveraas og Botheim. Skytte kan gjerne stå lenger nede på lista, men det aller mest kritisk mener jeg er bedre dekning i forsvaret og på topp. I forsvaret har vi nå Amankwah og Piggy som deler en plass, og tre andre til de tre plassene, hvorav Valsvik neppe forlenger med oss. Her trenger vi flere på nivå med Solheim/Valsvik. På topp trenger vi noen som funker, vi har ingen slike per i dag. På midten har vi hvertfall bredde, men det gjennomgående nivået er nok litt for lavt.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...